Kāpēc jāmelo jau pašā tēmas sākumā? Par tādām cenām kleitas veikalos nopirkt arī var:) Un tad, ja internetā ko vairak par cosmo prot atrast, tad par tādam cenām var nopirkt Fcuk, Secret Weekend, Selected Femme u.c.
Nja.. es biju uz to "super izpārdošanu" pagājušogad. Reāls sviests! Piem., kurpes, kuras primarkā nopirku pa 5 paundiem, tur bija pa 8 Ls.
Visas preces izskatījās kā no humpalām savāktas ar uzliktu uzcenojumu.
un patreiz viss, kas ir pārdošanā, ir pavisam cita prece, nekādas humpalas! visi apavi kastēs, kleitas ar leibliem, maisos, vnk tagad ir cits piedāvājums, izpārdošanā gan varēs atrast visu ko!
parādi man, lūdzu, kur es varu nopirkt
STEVE MADDEN ādas kurpes, ar visu kasti, jaunas, viss, kā nākas, par 29.00 latiņiem?
kur var nopirkt jessica simpson jaunu kleitu ar visiem leibliem par 30 latiem?
nu ļoti labi ka ar visu kasti vai birkām, BET ja izrādās brāķis, ko tad? var nest tev atpakaļ un naudu atdosi?
Ir forša lieta izpārdošanas, bet ja tās lietas ir dārgākas kā veikalos un brāķi nesamainīsi, tad par tādām summām, es personīgi, neesmu gatava iepirkties.
Principā jau nekas slikts tas nav, ka ir vēl kāds piedāvājums, kur ko iegādāties. Interesanti tikai, kad es skatījos to Simpsones kleitu, tad cena bija Ls 18, nu jau teju dubultojusies. Tā gan nav smuki :-)