Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

pildīta paprika

 
Reitings 1013
Reģ: 27.07.2011

Noteikti, ka izlīdzēt ar idejām varēs ņam ņam, bet gan jau mums ir vēl meitenes, kuras sveci tur zem pūra :)

Draugam ļoti garšo pildīta paprika ar malto gaļu, es neesmu paprikas cienītāja, bet rītvakar domāju viņu iepriecināt. Nekad neesmu viņu taisījusi, un receptes i-netā tik dažādas! Varbūt jūs no savas pieredzes varat ieteikt?

Skatos, ka dažas receptes ir, kur vāra to papriku, bet es drīzāk domāju par cepeškrāsnī ceptu.

05.02.2012 18:29 |
 
Reitings 1013
Reģ: 27.07.2011
:)
05.02.2012 18:29 |
 
Reitings 7596
Reģ: 29.01.2009
sveika!
man garšo pildīto papriku sapildīt ar vārītiem rīsiem un apceptiem dārzeņiem(tomāti,burkāni,cukini,pupinjas)
05.02.2012 18:31 |
 
Reitings 1013
Reģ: 27.07.2011
Jaukums vai gaļu neliec klāt? tikai rīsi un dārzeņi? :)
05.02.2012 18:32 |
 
Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
nea, nevarēšu gan :-( es arī neesmu cienītāja, pareizāk, vispār to neēdu :-D

Bet zinu, ka te daudz meitenes taisa pildīto papriku, vienreiz te tieši bija par to diskusija, bet beztēmniecē, tā kā nereāli atrast. :-)
05.02.2012 18:39 |
 
Reitings 143
Reģ: 29.01.2009
Sveika!
es parasti novaru nedaudz risus(risiem jabut mazaak nekaa galai :-) ), bet neizvari liidz galam, tikai kadas paris min apvari un tad taisi kko lidzigu kotlesu masai :-) malta gala, risi, ola, garsvielas pec izveles, vari ari nedaudz sipolus un kiplocinus pielikt klat. Un tad liec paprikas ieksaa un saac sauteet paprikas :-)
05.02.2012 18:42 |
 
Reitings 1013
Reģ: 27.07.2011
ņam ņam, es arī tā kā atceros, ka kaut kur bija, bet nevarēju atrast :) Nu labi, esmu smēlusies citas labas idejas no tevis :)

taste vai liec jēlu gaļu iekšā, nu to kotlešu masu, ne jau apceptu, vai ne?
vai tā paprika ir riktīgi "jāpiestūķē" vai arī nedrīkst būt pārpildīta?
05.02.2012 18:45 |
 
Reitings 2056
Reģ: 31.07.2010
No sākuma apcepu malto gaļu uz pannas un piesaucu klāt nevārītus rīsus, visu to pildu paprikā un lieku vārīt ;-)
05.02.2012 18:52 |
 
Reitings 3216
Reģ: 12.01.2010
uzvaru rīsus, sajaucu kopā apmēram pusi uz pusi ar malto gaļu, pipariem, sīpolie. un lieku katlā ar ūdeni un tomātu mērci vārīties. gaļa sulīgāka sanāk, ja pirms tam nav apcepta.
05.02.2012 19:09 |
 
Reitings 3216
Reģ: 12.01.2010
es kārtīgi pieštūķēju, nu lai vārot nekas nebirst ārā, bet nu tāpat paprikas vaļējie gali ir nedaudz virs ūdens.
05.02.2012 19:10 |
 
Reitings 787
Reģ: 02.05.2011
Kad vasarā varēja zaļos piparus iegādāties par jaukām cenām tirgū, pildījumam izvēlējos malto gaļu+vārītus rīsus. Pa vidu gaļai ievietoju vai nu sieru vai žāvētu plūmīti. Kalena, papriku riktīgi "piestūķēju" :)
05.02.2012 19:11 |
 
Reitings 787
Reģ: 02.05.2011
Lieku cepeškrāsnī guļus.
05.02.2012 19:11 |
 
Reitings 7596
Reģ: 29.01.2009
nē gaļu nelieku klāt jo visi dārzeņi ar rīsiem tā pa rigtīgo piesit dūšu :-D
05.02.2012 19:16 |
 
Reitings 15092
Reģ: 29.01.2009
Pati gan netaisu, jo draugs neēd un tikai priekš sevis vienas man slinkums taisīt. Tad labāk nopērku gatavas.
Bet vislabāk man garšo mammas taisītās - pildījumā ir rīsi ar malto gaļu un garšvielām. Mamma liek jēlu gaļu un tad tās paprikas smuki vertikāli sasēdina katliņā un sautē. Uz beigām tam šķidrumam pieliek krējumu, lai veidojas mērcīte. :) MMmmm...kā sakārojās! (l)
05.02.2012 19:27 |
 
Reitings 890
Reģ: 31.01.2012
man ļoti garšo šitā manta (l) patīk, ka pildījumā ir rīsi + maltā gaļa + garšvielas .. rīsus nedaudz novāra un taisa līdzīgi kā kotlešu masu, tikai liek rīsus un garšvielas, neko citu.
tad to visu sapilda paprikās un vienkārši katlā sautē , laiku precīzu nepateikšu, jo esmu viņas palīdzējusi gatavot, bet viena pati vēl neesmu to darījusi.. par to ilgumu noteikti vari pameklēt receptēs, vajadzētu daudz maz sakrist tiem laikiem, ja pagatavo šādi ;)
05.02.2012 19:57 |
 
Reitings 1013
Reģ: 27.07.2011
paldies meitenes :) ideju aptuveni sapratu, tad rītvakar skatīšos kas man sanāks, ceru, ka ēdams :)
05.02.2012 20:44 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!