Šis man atgādina vienu sev zināmu ģimeni, kurā meitai ir 24 gadi, dēlam 33-34 gadi, kamēr māsa Rīgā mācījās, brālim nācās strādāt,lai māsai varētu visu apmaksāt. Piebildīšu, ka gan dēls, gan meita abi dzīvo pie vecākiem-pensionāriem (diezgan spriganiem) dēlam vēl nav bijušas nopietnas attiecības, nu nav bijusi meitene ilgāk par 2 mēnešiem, jo mātei neviena nepatīk, un līdz ar to dēls ir viens. Meitai tas pats. Vecāki kontrolē. dēla nopelnīto naudu pārvalda vecāki. Un prom tos saves bērnus i nemaz laist nedomā, tā tā māte (vairākkārt) ir palikusi tos bērnus zem savas tupeles. Visi apkārtējie-pazīstamie smejas, par viņiem, ka tajā vecumā 24g. mājās jābūt laicīgi, un mammai jāzvana ik pār stundas.
Man tas liekas nenormāli, un turklāt ''bērniem'' bail iet prom no mammas, jo negrib konfliktus liekus.
Un lūk, Tavā gadījumā jau seko tas pats, būs Tev gadi 30-mit, nebūs drauga, būsi viena, dzīvosi pie vecākiem, weekendus pavadīsi ar viņiem, nu un tā.
Es domāju,ka ar viņiem ir jārunā un jāiestāsta,ka Tev nav 16-mit gadu, un ka laiks nestāv uz vietas. Protams esi pateicīga,par to,ka viņi Tev palīdz, uztur, bet nu tas jau paliek par traku.
Lasot tavu rakstīto, ari uzreiz saprotu,ka Tev ir bail ko uzzsākt. :-|