Mans stāsts - tā kā pēc profesijas esmu floriste, tad darbu arī gribēju dabūt floristikas jomā. vairāk kā gadu nekādīgi nevarēju dabūt darbu, tāpēc izdomāju ka kļūšu par manikīri izgāju kursus un ieguvi diplomu, sapirkos visu nepieciešamo priekš gēla lakām.. bet... man uzmetās baismīga alerģija, kā rezultātā tika sabojāti mani ziemassvētki, jo bija jēlas rokas. ;( sapratu ka tas man tomēr neder un izdomāju vēlreiz pamēģināt savu laimi floristikas darba meklējumos. Uz darba pārrunām muni uzaicināju viens diezgan populārs ziedu salons, viss bija ļoti jauki un man teica ka nākošajā dienā pazvanīs lai sarunātu visu pārējo lai varētu sākt strādāt, bet viņi man nepiezvanīja un uz maniem zvaniem neatbildēja.. tas man uzdzina nelielu depresiju.. bet vislaik sevi mierināju, ka 2012 gadā noteikti dabūšu darbu. Un tā arī notika, janvāra pirmajos datumos man pazvanīja no veikala, kurā man ļoti gribējās strādāt (piesaistīja sludinājums), bija ļoti foršas darba pārrunas. Un jau pēc dažām dienām noslēdzu līgumu. tagad man ir mana sapņu priekšniece, nav saspīlētas attiecības, vislaik par kaut ko smejamies, īsāk sakot viss ir perfekti. Jau vairākas reizes priekšniece man ir teikusi, ka viņai ir nenormāls prieks par to, ka atrada tādu darbinieci. Uz darbu eju ar lielāko prieku. (l)