Nesaprotu kāds sakars te Lindai, arī tā starp citu.
Vienmēr pastāv opcija neskatīties šīs galerijas.
Un nedomāju,ka šo nepamatoto naidu uz cilvēkiem var kompensēt ar mīlestību uz dzīvniekiem.
Jā, bet man ļoti liels naids ir arī uz tiem cilvēkiem, kas kāpj pāri ētikas normām, kā gadījumā, kad kaķēnu nevis iemidzina, lai nav mūžu jāmokās, bet sabāž vēl portālos bildes.
Mums nav tiesību lemt par to, kuram dzīvot vai nē. Dzīvniekus paši pieradinājām un par viņiem ir tikai normāli uzņemties atbildību. Viens to dara mazāk, cits vispār nedara, bet kāds dara to citu vietā.
Un man vispār nešķiet pārāk ētiski apspriest Lindu šeit un aiz muguras.
Kaa man sanaas sanaaca smiekli par Banditas peedeejo komentaaru, internetaa redz esot paaraak daudz negaacijas, vaaai, nu ko tu neteiksi?! :-D Sheit lielaakaa negaacija esi tieshi tu.
Saki,ka daudz negācijas, bet Tu pati taču šeit nevienai (izņemot tikpat negatīvās lietotājas) man šķiet, neasociējies ar ko pozitīvu, turklāt, apvaino gan personīgi, gan nepamatoti.
Domāju, ka gan Lindai, gan citiem,kas liek šādas bildes, ir teikts par bildēm,kas kādam nepatīk, un tas neko nav mainījis. Nepatīk, neskatās. Es vispār tur problēmu neredzu.
Tad lielās dzīvnieku aizstāves pasakiet 8 gadīgam bērnam, lai neskatās kaķīšu bildītes! Ak vai - kaķītim nav acu vai pušu vēders, nu tas nekas, neskaties!
Katram ir jābūt savām normām. Cienu darbu ko dariet, zinu, ka arī Tu esi izglābusi daudzus dzīvniekus, bet jāprot arī adekvāti novērtēt.
Bandita, es varbūt esmu nemoderna, bet 8gadīgam bērna, vienam internetā vispār nav,ko darīt. Tas jau ir vecāku darbs, filtrēt,ko bērns dara internetā.
Es nesaku,ka šādas bildes atbalstu, bet jau reiz skaidroju, ka tādā veidā šie cilvēki arī parāda, kam tieši atbalsts vajadzīgs un, kā tiks izmantoti saziedoties līdzekļi. Pēcāk nereti ir bildes ar rezultātu,kā dzīvniekam palīdzēts.