Vispaar diivaini!

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010

Mani mazliet nospiez viena domaa!Mans viirs gandriiz katru dienu sarunaajas ar manu draudzeni no Francijas!No logikas puses-vini tiesaam ir uz "viena vilna" par vienu teemu-energijaaam ,kosmosa iedarbiiba uz cilveeku utt.Viss OK! :-) Tomeer...varbuut ,ka nee!?

Tagad pie mums ciemojas sieviete no Latvijas!Loti gudra sieviete-psihologe.Pusi muuza dziivojusi ASV,tagad jau vairaakus gadus dziivo Latvijaa-loti interesanta sieviete visaadaa zinaa!Vina man teica,ka kaut kas vinai nepatiik tiesi pie manas draudzenes...kaut kas liek domaat,ka vina veelas nokluut manaa vietaa! (t)

Vina to nenosauca tiesi par "viira nonemsanu",bet tomeer sapratu ,ka uz to vareetu iet (t) !Es nekad nedomaaju ,ka tas vareetu notikt ar mani!Varbuut vienkaarsi peedeejaa laikaa esmu paaraak emocionaala! (s)

Taa laikam ir daudzaas attieciibas-taads ,kaa luuzums! (t)

01.02.2012 21:17 |

Reitings 16208
Esam preceejusies ilgi-vairaak ,ka 10 gadus! :-) Tas ir tas gadiijums ,ka zinaaju cilveeku tikai 16 dienas! :-D
Es censos lietas uztvert veseliigi,jo darbs jau ar cilveekiem,daudz jaamierina,jaaruna-jaabuut taadai loti profesionaalai!Maajas kaadreiz ir taa,ka gribas buut vienai!Biezi ,kad vina zvana-viirs prasa ,vai runaasu un es saku ,ka veelos labaak mieriigi paklausiities muuziku-nerunaat ne ar vienu! (t)
Tadi ir laikam visi cilveeki,kuriem darbs ar cilveekiem,kur nu veel psihiski slimiem!Tapeec vienmer esmu teikusi,ka neesmu laikam iists gimenes cilveeks.Loti patiik buut vienai!
Saa vai taa,juutu ,ka kaut kas man traucee-varbuut iekseeja intuiicija saka,ka kaut kas jaamaina visaa!
Musu pazina ari briinijaas,ka visu laiku uztveeru siis attiecibas loti veseliigi!Negribu tureet viiru grozos,jo loti nepatiik ,ka to esmu piedziivojusi no vina puses-loti kontrolee mani! (t)
01.02.2012 22:42 |

Reitings 728
Reģ: 13.10.2009
esmu šokēta-vienmēr licies (cik esmu lasījusi),ka Tev,Emmanuelle,ir viegls skatījums uz dzīvi un tādām niansēm kā vīra sarunas,sarakstes ar citām sievietēm. Liekas,ka vīram ar Tevi ir ļoti viegli sadzīvot,jo viss tiek uztverts mierīgi un tas ir tikai pozitīvi... Tavā vietā es tomēr parunātu ar vīru par šo te un palūgtu samazināt kontaktus ar to sievieti,ja tai psiholoģei tiešām var ticēt un viņa ir tik spēcīgs cilvēks. Tas jebkurā gadījumā ir jārisina. Un tai sievietei no Francijas labāk neuzticēties turpmāk tik ļoti-es nesen iemācījos,ka sievietēm vispār labāk neuzticēties-jo meitene,ar kuru kopā uzaugu no bērna kājas un saucām viena otru par labākajām draudzenēm 20 gadus,man iedūra dunci mugurā,aiz manas muguras salaižot ar manu vīrieti (ar kuru 3 gadus bijām kopā). Nevienam nevar 100% uzticēties.... :-|
01.02.2012 22:58 |

Reitings 71
Reģ: 29.01.2009
Kad vina nakamreiz atbrauks ciemos labak uz kalniem vinus divata vairs nelaist..

02.02.2012 01:09 |

10 gadi
Reitings 3701
Tu pati jau atbildēji uz daļu no saviem jautājumiem: "Maajas kaadreiz ir taa,ka gribas buut vienai!Biezi ,kad vina zvana-viirs prasa ,vai runaasu un es saku ,ka veelos labaak mieriigi paklausiities muuziku-nerunaat ne ar vienu!"

Tev gibās mieru vienai, vīram droši vien parunāt.

Bet vispār..tā paziņa pati precējusies? Bieži jūs apciemo?
02.02.2012 01:19 |

Reitings 1852
Man nepatiktu, ka ja manam vīrietim būtu kāda ar kuru viņš sarunājas katru dienu un, kā pati rakstīji, uz viena viļņa! :-/ Liktos dīvaini un būtu greizsirdīga.

Nesaprotu, kas Tev var likties Ok! :-/
02.02.2012 01:23 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
kapec, lai tas nenotiktu? nav jau kadas tabletes pret sadiem gadijumiem!
02.02.2012 01:26 |

Reitings 5395
es tomēr sākumā pateikšu banālu lietu - viss, kas notiek, notiek uz labu. Otrkārt, man šķiet, ka pēc puses no kementāriem var tiešām saķert vēl lielāku kreņķi un sabojāt dienu pavisam.

Es uzskatu, vai vismaz gribētu uzsaktīt, ka vīrs Tevi mīl un tiešām nesaskata neko sliktu tajā, ka kontaktējas ar Tavu draudzeni, it sevišķi, ja vēl ir kopīgas intereses. Un, zinot, ka Tavs vīrs, kā pati teici ir krietni vecāks, nu pēc maniem akliem rēķiniem sanāk ap 60, nedomāju, ka viņš gribētu parakstīties uz vēl vienu dullumu, it sevišķi, zaudējot Tevi un aizstājot ar draudzeni. Nu man šķiet, ka tādā vecumā jau nu vīrietim ir jābūt par pāris pelēkajām šūnām vairāk nekā divdesmit gados, un tomēr viņš ir citas paaudzes cilvēks nekā attēlots meksikāņu seriālos.
Vēl ir iespēja, ka Tavai draudzenei pietrūkst Tavas uzmanības un viņa to kompensē ar Tavu vīru.

Es gribētu ticēt, ka tas velns nav tik melns kā mālē. Bet turi acis un ausis vaļā, jo papildus drošības nekad nenāk par ļaunu. Galvenais visu ar vēsu prātu, nestrebjot karstu :)
02.02.2012 03:07 |

Reitings 16208
Paldies visaam komenteetaajam!Man palika tiesaam vieglaak ,izlasot komentaarus!Jums visaam kaut kur taisniiba :-) !Viena pagale nedeg! :-P
Par kalniem noteikti pareizi-labaak taalaak no greeka!Manam viiram veseliba turaas visaas jomaas laba-speeciigs,ka zirgs! :-D
Draudzene skiirusies un ka daudzas sievietes sapno par dziivi Amerika!Francijaa isti draugu arii nav!Juutas vientula-es to visu saprotu...!No vienas puses es vienmeer domaaju-man patiik ,ka mans viirs patiik ari citaam sievietem-nav taads vecis ,kuru kauns raadit sabiedriiba! :-P Laikam tomeer jaatziist,ka soreiz greizsirdiibai ir pamats! |-)
Es sodien nopirku Prosecco,visaadas garsiigas lietas! :-) Jaapaardomaa viss taa mieriigi!Galvenais nekert karstu! (t)Kaadreiz juutu uzpluudaa var pateikt kaut ko pilniigi garaam!Jaaturaas! :-)
02.02.2012 03:24 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
isteniba kluda jau ir pasa sakne.
1. nedrikst ta darit, ka tavas draudzenes klust par tava vira draudzenem ari. si muziga kopa cuposanas biezi vien pavedina uz ko vairak, jo veseligs virietis laba sieviete vienmer var saskatit ko !!!...pietam, ja pati sieviete sevi piedava ka nemamu variantu un velta laiku sarakstei, tad tev tiesam butu jasak izdomat ka tikt vala no sis "draudzenes"
02.02.2012 18:29 |

Reitings 2226
Reģ: 29.07.2009
Melessii +
02.02.2012 18:35 |

Reitings 16208
Vakar darbaa koleege prasija,vai neveelos iziireet vinai vienu no muusu istabaam!Luudza ,lai paintereseejos,varbuut kaads cits kaiminos var? |-)
Es aizdomaajos ,ka vienmeer viirs ir bijis pret-loti patiika,ka esam tikai divi maajaas!Vakar prasiju,ko domaa par so ideju!Vins teica-jaa vareetu pameeginaat! :-O
Viss ,kas notiek peedeejaa laikaa, man liek paardomaat-kaut kas jaadara,lai glaabtu lauliibu!Kaut ko daru nepareizi! (t)
03.02.2012 20:52 |

Autorizēts lietotājs10 gadiPatīkModerators
Reitings 10575
Varbūt nav tā kā izskatās, bet izskatās, ka visas Tavas draudzenes pēkšņi vēlas daļu no tā, kas ir Tev.
03.02.2012 21:10 |

Reitings 1638
Reģ: 20.09.2010
Jums ir kādi kopīgi hobiji ? Ko jūs darat, kad tikai divi vien mājās ? :)
PAr to īrēšanu - Tev jau arī tur savas vārds sakāms; t.i. - es kko izdomātu. lai tā koleģē netiktu :D
Bet nu ja viņa būtu slinka, nenovīdīga un kādi 150 kg, tad gan ļautu īrēt :D
03.02.2012 21:11 |

Reitings 1638
Reģ: 20.09.2010
Varbūt muļķīgi, bet kad es jūtu, ka man sāk "neiet" draudzeņu dēļ (kas sadomājušās, ka mana dzīve par labu un sāk kko no tā gribēt), cenšos tikt baznīcā aizdedzināt kādu svecīti. Vai arī izkūpināt māju ar kadiķa zariņu aizdedzinātu :D
Stulbi bez gala, bet psiholoģiski palīdz noskurināties no tā spiediena "ka tik kko nesačakarēj uar mīļoto" .. un viss atkal forši (l)
03.02.2012 21:14 |

Reitings 71
Varbut Tu esi mainijusies, jo atceros, ka bija tadas diskusijas, kur rakstiji, ka velies mainities taa kaa uz neatkarigo pusi. Ari matu krasu nomainiji. Varbut Tavam viram nepatik parak neatkarigas sievietes.

03.02.2012 21:17 |

Reitings 3031
Reģ: 26.02.2010
Gurri -
man iisteniibaa ne visai gribas shajaa jautaajumaa piekrist.. tieshi diezgan biezhi cilveeki no malas var visobjektiivaak spriest par situaacijaam..
un labs psihologs tieshaam daudzas lietas var ieraudziit, kas parastam cilveekam ir nemanaamas..
bet vispaar sarezhgjiita situaacija.. bet es noooteikti uzmaniitos un meegjinaatu ar viiru parunaat!
03.02.2012 21:21 |

Reitings 2643
Reģ: 06.01.2011
Šī tēma tāda slidena :-/ pati nesen uzzināju, ka mans it kā saucamā draudzene piesprada pie manām un mana puiša attiecībām (e) ja viņš nav viņai, tad lai nav nevienai... Visu laiku bija draudzene un gribēja zināt daudz un visu ko... Kopā bijām uz viņas dz.d. Tagad nožēloju... (e)
Kā man teica sieviete, kas nu jau kļuvusi man gandrīz kā omīte - ja ir puisis tad draudzenes turi pa gabalu... Šī meitene turpmāk būs tālāk no manas ģimenes un manis...
03.02.2012 21:58 |

Reitings 2310
Reģ: 09.06.2009
kad es biju vel maza,man mamma pateica-visvairaak ir jaauzmanaas no draudzeneem. atnjems puisi,ka pat nepamaniisi.
es tikai saku,ka...taada ir dziive,gribam to pienjemt vai nee. es zinu gadiijumus,kad 'draugi' ir izjaukushi lauliibas,jo kaaja pasliid.
biezha komuniceeshana nav laba. tas noziimee,ka vinjam pietruukst kaads,ar ko parunaaties,taatad-tev jaapiestraadaa pie shiis lietas.
nevajag teikt,ka veelies pabuut viena,ka beigaas nesanaak,ka tad vari sedeet atlikusho dziivi viena(piedod,ja skarbo skan..) ..
es vnk saku,ka dariitu visu,lai ,kad vinja zvana,vinjhs nevareetu pacelt,vai juus nebuutu maajaas,vai arii...pamiiljo viirinju vairaak.
jo no taviem komentaariem man vienmeer ir licies,ka jums ir ljoti harmoniskas un 'eertas'attieciibas-taadaa zinjaa,ka viens otru saprotas un atbalstat,bet...par dzirksteliiti tak arii jaaruupeejas. es noveelu,lai viss izdodas,un turi viiru taalaak no draudzenes!!!
03.02.2012 22:16 |

Reitings 16208
Sievetei psihologei,kura atbraukusi ciemoties uz "savu veco pusi"-ir maaja Santa Barbaraa-vina saka ,ka varbut man buutu kaadu laiku japadziivo atseviski tur-jaapardomaa viss...!Tur ir iespeeja dzivot augseeja staavaa ,tadaa ,kaa jumta istabinaa ar skatu uz okeaanu!Es leena garaa saaku domaat...!
Mees dziivojam loti saticiigi,bet kaut kas tomeer ir "ienaacis"muusu starpaa -izsitis no liidzsvara to harmoniju! :-P
Etiopijas sieviete straada triis darbus-laikam buutu tikai taada neredzama buutne,bet jaasaka ,ka tomeer buutu ta vinas energija muusu maajaa :-P .Laikam tomeer atteiksos-meeginaasu mekleet-paliidzet kaut ko vinai citur! |-)
03.02.2012 22:37 |

Reitings 16208
Muus tur kopaa intereses-mums abiem patiik sleepot,speeeleet tenisu,aierobika!Patiik uztureeties taadas vietaas ,ka Hawaii-nost no cilveekiem! :-P
Patiik klasiskaa muuzika,maaksla!Ka jau teicu- bijaam gatavi kaazu dienai un peeksni...! :-O
03.02.2012 22:42 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (3)