Sveikas! :-) Nāku meklēt padomu. Es vēlos iegādāties kādu no Samsung galaxy modeļiem, tik nezinu kurš labāks, ir kādi ieteikumi? Doma bij vainu par Ace vai Gio... Bet vēl īsti nezinu...
es nopirku iphone, mans draugs principa peec nepirka un nopirka smasung galaxy S2 vai kaa tur sauc-tagad peec pus gada atzinis,ka tomeer suuds ir..
galiigi tizls telefons. visa kaa pa daudz iekshaa,un baterija jaalaadee katru dienu ,vai citreiz divreiz dienaa...mans iphone kalpo daudz labaak...
man tas samsung galiigi nepatiik. nav praktsisk un milziigs
man ir galaxy ace, patīk :-)
tām, kam vēl ir ace- jūs nezinat kā var uzlikt, lai uz katra ekrāna ir sava bilde? tur noteikti vajag kaut kādu programmu, bet kādu? :-D
Man ir jautājums par citu telefonu - kādai ir Nokia e6? Kādas atskausmes? Kur un pa cik iegādājāties? (pēdējais būtu svarīgākais jautājums, jo jau izlēmu šo telefonu pirkt (l) )
Tille - man tieshi otraadi.. man ir iphone 4, viiram galaxy S II, un kopaa esam nospriedushi, ka tas galaxy ir forshaaks..man, tas iphone jau reaali izbesiijis.. gribas aatraak kko citu. bet S II ir pa lielu prieksh meitenes.. pat nezinu, ko lai peerk.. :-/
Ja tā katram ekrānam sava bilde mainās tāpat, kā manam Samsungam Monte, tad sākumā uzliec to ekrānu, kuram gribi mainīt attēlu un nomaini, kā foa attēlu.
Lai mainītu nākamajam, sākumā uzliec to nākamo un tad maini atkal kā fona attēlu.
Ceru, ka sapratu, kas tiek prasīts :D