Jā, es ar šito nesaprotu un kad jautāju pašiem čaļiem, nu tad atbilde: A vai tad tu pati negribi?! Nu jā, jā, stāsti vien, ka negribi. Gan jau gribi, bet kautrējies pateikt!
Vīrieši, kas šeit ik pa laikam parādās, nu atbildat mums sievietēm, kuras to nesaprot! :D
Jā man arī tas tracina.
Bet es savējam liku gaidīt pusgadu tieši pēc mūsu iepazīšanās. Sagaidīja. Lai gan viņam ļõti gribējās ..izšaut savus riekstus :D :D
bet tāda ir vīriešu daba.
Ta nu gan nav, drizak jasaka, ka vairums meitenu uzreiz ar gatacas lekt gultq un pasas dod majenus un vilina uz seksu, lai neaizbeg... Un pectam pasas brinas un sudzas, ka veci velkot gulta.. :D
Ar varu jau neviens uz gultu nevelk. :)Citas piekrīt, jo cer, ka tādā veidā piesaistīs vīrieti, citas nepiekrīt, jo domā, ka godīgas meitenes tā nedara :-D
mans komentārs, protams, nebija domāts par iepazinos- nodrāžos, bet vnk, kad jūti,ka ar to cilvēku viss būs nopietni- kāpēc lieki vilkt mēnesi vai kkā tā.. :D tādas meitenes man nesaprast :D
- gluži nepiekritīšu autorei' iespējams tā ir atsevišķa vīriešu kategorija' definējama zem nosaukuma - pišļas :-D -man kaut kas līdzīgs bija, kad atgriezos no dienēšanas' tagad jau pus gadu ir celebāts - iekšējais stāvoklis tāds - ka vispār sievieti negribas' ceru, kad tas ir pārejoši :)
- tapēc visus nevajag vienā maisā bāzt' - mēs esam tikpat atšķirīgi cik Jūs ;)
Aizej kaut kur patusēties,bet re ja atrodas kāds normāls džeks ar ko kontakts izveidojas un viņš mana to ka man arī viņš piesaista .
Uzreiz lien klāt un grāpstās un grib iet kaut vai tualete nomīlēties . :-D
Tādi viņi ir. |-)
Tās, kuras grib, tās dod, kuras nē - nedod. Ja puisim nolūki ir nopietnāki nekā viens sekss, tad viņš neuzpūtīsies un neapvainosies, ja pirmajā vakarā nedabūs!
varbūt vnk tu uzraujies uz jākļiem, kam tu (vai jebkura cita, kas pagadītos tavā vietā) esi mērķis nolaist spermu? jo nopietni puiši raustās izgāzties meitenes priekšā ar uzmācību.
Jādod zināmu vīrietim, ka tu netaisies lēkt gultā, ja būs normāls - sapratīs, ja nē- tad nafig tādu vajag? Personīgi man gribas pamīlēties, ja jau baigi vīrietis pievelk, bet a-ta-ta!!Nedrīkst! Tā nav labas meitenes uzvedība!!!
nu ja čalis uzreiz sāk gramstīties,tad, acīmredzot,meitene par sevi tādu iespaidu ir atstājusi! :-D
"ja aiziet kaut kur patusēties" - c'mon-tiešām klubā domāji lielo mīlu atrast? tur jau visi parasti dēļ pišas vien iet! :-D
Piekrītu La petite Blonde. Nu nelīdīs vecis Tev klāt, ja Tava ķermeņa valoda ziņos citiem:" netuvojies man!" Viņš saprot, ka varēs pa muti dabūt. :-D Bet ja reiz lien, tātad pati esi devusi "zaļo gaismu".
Meitenes,meitenes,meitenes.
Lien jau klāt arī tādi džeku ,kuri ir aizņemti ,drauga draugi vai vispār nepazīstami .
Vienkārši tas viss ir alkohols un viena liela ballīte.
Man taču arī draugs ir ar kuru ilgi esmu kopā.
Tad kāpēc jāliec klāt vēl kādiem tur viņa draugiem :-D
Un necenšos ģērbties mauciski :-)