Vai varat ieteikt kādu labu zobārstu Jelgavā, norādot aptuvenas cenas. Esmu bijusi pie vairākiem, bet ne pie viena neesmu bijusi pilnīgi apmierināta, lai gribētu atgriezties vēlreiz. (t)
Es varu tev neieteikt Annas ārstu praksi. Negatīva pieredze man bija ar vienu zobārsti, neatceros precīzi vārdu, bet krievvalodīgā (pēc uzvārda var saprast, kura tā ir) - man bija vairākkārtēja pārlabošana, pēc kurām man tāpat nācās doties uz citu zobārstniecību, plus komunicēja ar mani un komentēja notiekošo krievu valodā
Never mind :D
Pati atradu google. Jā, tur es arī biju un tieši pie tās krievvalodīgās laikam tiku. Patiešām neesmu apmierināta ar rezultātu. Tieši tas zobs man šobrīd arī ir vislielāka problēma.
Atcerējos - toreiz, pirms gāju uz Annas praksi, man ieteica Rubules zobārstniecību (Pētera ielā), kā ļoti, ļoti labu. Bet tur netiku uzreiz tajā dienā, jo pieraksts bija iespējams tikai vairākas dienas uz priekšu.
Tā, ka, ja nav steidzami, tad mēģini tur!
O pati tieši domāju doties "zobārsta meklējumos" UN pirmā ideja bija uz to, kas Pētera ielā! Ja turp dosies, padod ziņu, kā tad gāja, lai zinu vai pašai tur doties! :)