Bāc! Laikam esmu iegrābusies, nezinu! Varbūt kāda spēs kaut ko ieteikt..
"Nikos Travel" piedāvāja stažēties Grieķijā, protams ir jāiemaksā tie 200 Ls. Es pieteicos, nosūtīju to pieteikumu, kurš bija viņu mājas lapā. Un te pirms 3 dienām piezvanīja viens vīrietis, sakot, ka ņemot mani utt. Tad parunājos ar vecākiem un viņi sakot, ka nevajag braukt un riskēt. Jo tgd ziņās to vien dara kā stāstot par nekārtībām Grieķijā, manuprāt, tieši Atēnās. Par viņu ekonomisko stāvokli. Nu un es esmu pārdomājusi. Sapratu, ka pārsteidzos ar to pieteikuma CV un tomēr kļūdījos domājot, ka tas vien tāds sīkums ir 200 Ls.
BET, šodien ieraudzīju e-pastā, ka šī agentūra atsūtīja man aizpildīt līgumu un RĒĶINU, kura apmaksas termiņš ir rīt! Avansa maksājums par dokumentu kartošanu programmai “Work and Travel Greece”.
UN tgd ir labrīts man! Man maksāt tos 30 Ls viņiem, kā jūs domājat? Apmaksāt vajag līdz 15.02. Un, ja es tikai rīt ieskaitu to naudu šiem, ies klāt procenti? Kā jūs rīkotos?
Es vēlējos to noskaidrot (par šiem 30 Ls), tāpēc zvanīju tam nr., kurš zvanīja man, bet neatbild!! Nezinu!