Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Attiecības un šķērslis, ko attālums tām uzliek

Reitings 38
Reģ: 13.10.2010

Šis būs vienkārši sirsniņas izkratīšanas ieraksts, tik pat labi es varētu paņemt baltu lapu un to uzrakstīt, bet ja nu kādai no malas tomēr ir ko teikt......

Pirmo reizi man ir tā, ka attiecības beidzas, lai arī neviens no mums to nevēlas, labi, viss vēl nav beidzies, bet es nojaušu, ka pavisam drīz tā būs. Tātad par visu no sākuma.

Iepazināmies pirms vairākiem mēnešiem, neteiktu, ka mūsu attiecības ir ļoti nopietnas, bet ik pa laikam satiekamies, aizejam šur tur, esam pāris. Pirms kāda laika draugs saņēma darba piedāvājumu kaimiņvalstī, no sākuma dikti šaubījās, bet beigās tomēr piekrita, jo uzskata, ka tad būs nodrošināta dzīve un karjera, protams, teica, ka tāpat satiksimies, teica, lai braucu līdzi (tas man īpaši nopietnu nešķita, jo man te ir viss - draugi, darbs, studijas) Bet kādas gan ir izredzes saglabāt draudzību, ja mūs šķir aptuveni 350 km? Tiktos labi ja divas reizes mēnesī, vienu - ja brauktu pie viņa un otrādāk. Bet zinot sevi, tas nav man, man vajag kādu, kurš ir blakus, tepat. Vai vismaz tā apziņa, ka zinu, ka viņšir tepat netālu, ja gribu - varu satikt, nevis kaut kur svešumā. Gribēju attiecības pārtraukt, bet nolēmu nogaidīt, domāju paskatīties kā būs!

Nu viņš ir prom. Pirms pāris dienām. Un pats bēdīgākais tajā visā man šķita tas, ka mēs pat netikāmies tad, kad bija vēl tāda iespēja. Es, protams, vēlējos un piedāvāju, bet viņam vienkārši nebija laika, jo bija jākārto daudz dažādu lietu (arī to es varu saprast, bet pāris dienās neizbrīvēt laiku, ja zin, ka tagad netiksimies pāris nedēļas, man šķiet tā ļoti dīvaini) Saprotu, ka bija satraukums un visas domas grozījās vien par to, bet tā pat skumji.

Tagad sazinamies, it kā viss ir kārtībā, bet tajā pat laikā kaut kas man saka, ka viss apgriezies kājām otrādāk. Es priecājos līdz ar viņu, ka viņam tur tik labi iet (un tas pēdējās dienās ir vienīgais mūsu sarunu un skype ziņu temats) bet reizē man ir tik žēl! (t)

29.01.2012 01:49 |

Reitings 5478
Reģ: 29.01.2009
Varu teikt,ka man arī attiecības nedaudz ir no attāluma un ir daudz vairāk km, nekā 350.Bet mēs satiekamies mēnesī reizi noteikti un tad uz vairākām dienām.Jā,nav viegli,bet - esam kopā un attālums nekad nav bijis šķērslis starp mums, lai domātu par šķiršanos :-)
29.01.2012 02:00 |

Reitings 5115
Reģ: 03.06.2011
No vienas puses 350 km nav nekas, bet no otras - tā ir cita valsts un par pārcelšanos var domāt, ja zini, ka Tev tur būs ko darīt.

Es pati visu laiku domāju, ka es nevarētu attiecības no attāluma, bet nu, kad man attiecības ir jau vairākus gadus, es domāju, ka varētu gan, bet ar vienu nosacījumu - es redzētu tam galu, nevis beztermiņu. Piemēram, es zinātu, ka darbs ir ārvalstīs paredzēts uz pusgadu vai arī zinātu, ka pēc, piemēram, gada, kad pabeigšu studijas, varēšu arī braukt prom. Nu kaut kā tā.
29.01.2012 02:13 |

Reitings 2304
Reģ: 06.12.2009
Man šķiet, ka šajā gadījumā pozitīvi ir vismaz tas, ka jūsu attiecības nepaspēja aiziet pārāk tālu un nav tā, ka tu nespēj bez viņa dzīvot. Jāsaka, ka tā sanāca un ar to jāsamierinās. Tā notiek. Ja nu kas, varbūt vēl kādreiz satiksieties. Ja būs lemts, tā teikt. :-)
Es noteikti nebrauktu līdzi puisim, ar kuru man nav tādas ļoti nopietnas un ilgstošas attiecības, jo iekārtoties citā valstī nav nemaz tik viegli un ātri. Ja šajā periodā saprastu, ka nederat viens otram, tad atkal pakoties atpakaļceļam būtu ilgi un to visu varētu saukt par bezjēdzīgi iztērētu laiku.
29.01.2012 05:10 |

Reitings 1053
Reģ: 19.06.2011
350km un kaimiņvalsts tiešām nav daudz. ja man tā būtu, katru nedēļas nogali brauktu ciemos. bet man tā nav, nē. mums ir krietni vairāk starpā, bet arī attiecības ir daudz nopietnākas, un, ja man jautātu, vai es vēlētos ko tādu (respektīvi, attāluma attiecības), ja man nebūtu stipru jūtu, es teiktu, ka diez vai. tomēr tas ļoti sāp un ir ārkārtīgi grūti. katru dienu, katru nakti, katru reizi, kad šķiramies, kad satiekamies, zinot, ka atkal vajadzēs šķirties utt.
protams, tas ir lielisks pārbaudījums, bet ellišķīgi sāpīgs arīdzen.
29.01.2012 06:15 |

Reitings 235
Reģ: 04.04.2011
arī man kādu laiku atpakaļ bija jāškiras no puiša uz nenoteiktu laiku un likās, ka visa pasaule zem kājām pazuda, kad atvadījāmies lidostā un es tā īsti nezināju vai mēs vēl kādreiz tiksimies tā - kā pāris, jo Latvijā esot attiecības bija tik ļoti sašķobijušās, ka viņš daļēji tikai tādēl muka prom uz citu zemi, lai tiku galā ar savu dzīvi un saliktu visu pa plauktiņiem... nedēļu staigāju noraudājusies, otro nedēļu sāku dzīvot, un tā gāja laiks, sazinājāmies caur sms, sazvanoties , sarakstoties draugos.. Bet ja esot LV skrēju pakaļ viņam es, tad beigās sanāca, ka esot katrs savā valstī, mēs itkā bijām kopā, bet tajā pašā laikā man iestājās ar vien lielāks vienaldzīgums, radās savas intereses, jauni draugi utt, BET viņš bija sapratis, ka bez manis nevar. Piedāvāja atbraukt pie viņa, aizbraucu, lai saliktu visu pa plauktiņiem un tikai ieraugos viņu pēc trim neredzētiem mēnešiem es sapratu, ka esmu mānījusi sevi, ka man viņš vairs tā neko nenozīmē... Viņš lidostā mani sagaidīja ar kliedzienu no pūļa, apķeršanu, mīlināšanu un rozēm, tieši tajā brīdī es sapratu, ka viņš ir tas cilvēks, kas man ir vajadzīgs... visi apkārtējie skatījās un smaidīja. Esmu laimīga vēljoprojām, kaut arī atrodos tālu no savas ģimenes, bet kas neriskē - tas nedzer šampanieti :) Paldies viņam, ka viņš mēģināja un centās saturēt mūsu attiecības prombūtnes laikā, es būtu palaidusi garām iespēju būt laimīga! :)

Tāka tev viss priekšā. Varbūt viņš sapratīs, ka tu esi tas, ko viņam vajaga un meklēs citu risinājumu kā būt ar tevi kopā.

manā gadījumā - attālums visu salika pa plauktiņiem, jo esot kopā LV mēs noteikti vairs sen nebūtu kopā.
Pavēro sevi, kā būs pēc laika, vai tev viņa pietrūkst un tā... un otrādāk. tad arī saptatīsi, un domāsi ko darīt tālāk :)
29.01.2012 07:45 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits