Sveikas! :-) Man gribētos pameģināt iziet astrālā ceļojumā.Tikai nezinu kā to pareizi dara. Zinu,ka no sākuma jāieiet transa stāvoklī,un pēctam astrālais ķermenis iziet. Pastāstiet,varbūt kura to māk darīt un varbūt kādai ir gadījies kautkas tāds?
nezinu kaa tieshi to dara, bet man ir viena draudzene, kas to dara regulaari jau gadus 2. Vinja ar jogu nodarbojas. Kaa vinja staastiija, ka tajaa briidii vinja zemapzinjaa uzdod jautaajumus, uz kuriem nevar rast atbildes un tad atbildes vinjai paraadaas viiziju veidaa, tad izejot no transa staavoklja, vinja saprot, ko dariit un ko nedarit....kaut kaa taa.....
Hirro, grāmatas arī to pasniedz kā vienkāršu procesu, bet man tas nekad nav izdevies, esmu tikai tādā stadijā, kad spēju mazliet pakontrolēt sapņiem sižetu, bet tikai no rīta, kad miegs trauslāks :D
draudzene ilgi liidz tam gaaja....vinja ir ljoti dzilji tajaa jomaa ir....liidz ar to, tagad vinjai tieshaam tas ir taa kaa sviestmaizi uztaisiit....jo es zinu, ka noteikti to nevareetu izdariit, tur ir ljoti jaatslaabinaas un jaaprot atsleegt praast, ko es dariit neprotu vispaar.
Man mamma ar šo gadiem nodarbojas un esmu arī pieķērusies šāda tipa grāmatām klāt un pirmais, ko apgalvo ka pirms ieiešanas transa stāvoklī savs ķermenis ir gadiem jātrenē, savādāk tas var negatīvi ietekmēt ķermeni un mentālo domāšanu !!!
Nu bet tieši tā, ka jāmāk, ne jau atrodoties pie kāda stenda veikalā, pēkšņi aizpeldēsi nezināmos ūdeņos pati no sevis :D Kaut gan man tā ir gadījies, īsti nezinu, kas tas par sindromu, ka var pēkšņi atslēgties no visa, pat ja kaut ko dari, piemeram, ej pa ielu un attopies, ka esi nogājis jau tālu gabalu, neatceroties ne to, ka ielu šķērsoji, ne to, kas gāja garām :D Bet tā noteikti ir tikai iegrimšana sevī.
Besī, ka citiem vecāki nav mācījuši, ka bāzt savu degunu tur, kur smadzenēm vēl nav nekāda saprašana, ir nepieklājīgi.
Jāiet paraudāt spilvenā, izjauca normālu tēmu ar savu stulbo Banditas būtību.
Bandita ir spējīga iztulkot Bībeli un zin, kā ar sveces palīdzību slikto enerģiju "aizdzīt". Nē, nē, mīļā, es nezaimoju, bet apskaidroju meitenēm arī Tavas spējas, lai Tu nejustos atstumta.