par diētām!

Reitings 27
Reģ: 29.01.2009

:-D

Man vajag nomest 7kg, bet es nedrīkstu vingrot, vienkārši aizliegts, var staip'ties, bet aktīvi nekn nedrīkst.

Palīdziet meitenes ar padomiem, kādu nu tādu ritīgu labu diētu pēc pieredzes, kas darbojas... :-D :-D :-D

27.01.2012 22:47 |

Reitings 216
Reģ: 17.08.2009
Es, piemēram, nesaprotu galīgi to kaloriju skaitīšanu. Labprātāk pieturētos pie jau gatava ēšanas plāna, tad droši vien ar laiku iemanītos pati, kas ir veselīgāks un vajadzīgs. Vai šādu plānu ir iespējams kaut kur dabūt? Internets pilns ar dažādām diētām, bet badoties es negribu :-/
31.01.2012 01:39 |

Reitings 27
Reģ: 26.03.2011
ar zalisu lietosanu ,ar laiku visu nometisi,bet ja zalites ari nometisi un vairak nelietosi ,tad paliksi vel resnaka, un tici man no ta tev nekads labums nebus. Vielmaina tev lena tapec ,ka ed tikai 2 reizes diena ,nu tas nekam neder jaed 5-6 reizes veseligi un maz, tad tev nebus gan bada sajuta un jutisies labak ,energina ari buss lielaka.
Reizi nedela vari uztaisit sev dietas dienu ,kur diena drikst apest 1kg auglus vai kefiru ,nu vardu sakot kas tev garso vairak.Ja nepatik sportot zale vari nodarboties ar vingrosanu neko aktivu ,bet varbut labak ar jogu majas.No sakuma varbut jutisies jocigi, bet ar laiku tas tev var iepatikties ...
02.02.2012 23:53 |

Reitings 66
Reģ: 29.01.2009
Man ir bijusi diēta (nezinu vai to tā nosaukt, vienkārši es nekur tādu nelasīju, bet izdomāju :D), bet to pildīju vasarā, respektīvi - tad, kad ir zemeņu laiks ēdu zemenes nepārtraukti, vienalga kādā veidā, ar pienu, cukuru, svaigas(+ varēju ēst ko vēlos, kartupeļus, piemēram,gaļu utt. bet neēdu maizi) Mēneša laikā nokritos no 61 uz 54, un piebildīšu, ka veselības problēmas pilenīgi nekādas, vienīgi parādījās strijas uz pakaļas, bet tāpēc, ka par maz h2o dzēru, un svars pārāk strauji samazinājās (s)
03.02.2012 15:09 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)