Man šķiet, ka dzīves baudīšanai nav nekāda sakara ar vecumu. Es neuzskatu, ka es šobrīd baudu dzīvi, jo es orientējos uz sasniegumiem un nekāda atpūta mana ikdiena nav. Domāju kur būšu pēc gada, pēc diviem, ko darīt, kā darīt un tā joprojām.
Lai arī kaut kādā ziņā jāsaka, ka ja par dzīves baudīšanu var nosaukt to, ka lēmumi ir manis pašas rokās un man nav nekādas atbildības par bērniem un kredītiem šobrīd, tad jā, kaut kādā ziņā es dzīvi baudu, jo man nav jāatbild par kādu citu.
Kas attiecas uz bērniem pirms 30 gadiem - nevēlos nevienu aizskart (tiešām, tiešām nevēlos, jo nosodīšanu neatbalstu), bet personīgi man tas liek nobālēt un saķert galvu šausmās. Es esmu vecāka par Zeltiņas meitu, bet bērns būtu traģēdija. Es nezinātu ko viņam iemācīt + es noteikti būtu dusmīga par to laiku, kuru man viņš atņem. Neko nevēlos dzirdēt par mātes instinktiem, jo ir gana daudz sieviešu, kurām ir bērns, piemēram 21 gada vecumā un viņas atzīst, ka it kā jau gribētos sev to brīvības sajūtu, kad vari doties kur acis rāda un darīt to, ko vēlies.