???

Reitings 103
Reģ: 29.06.2010

(t) Vai jums ir bijis ,ka jums ir sliktas attiecības ar mīļotā draugiem?

Nu jau būs divi gadi mūsu attiecībām,bet puiša draugs ,labi zinot,ka esam kopā,mīļotajam dzimšanas dienā novēl atrast īsto un vienīgo...

Vnk jau piegriezies un apnicis samierināties ar !

27.01.2012 00:53 |

Reitings 510
Reģ: 16.09.2011
uztver ar humoru , ir tādi cilvēki , kuri visu laiku pie kaut kā piesienas, neņem pie sirds. Nākamreiz tu pasaki tostu " Novēlu Tev atrast labākus draugus " :D kaut ko tādā garā, bet nu nejau gruzīties par kaut kādiem idiotiem , kuru loma tavā dzīvē ir mazvarīga ;-)
27.01.2012 16:51 |

Reitings 510
Reģ: 16.09.2011
womankind- viņa taču rakstīja augstāk, ka tas draugs pat ir precējies.
27.01.2012 16:53 |

10 gadi
Reitings 5929
Reģ: 29.01.2009
Es aptuveni zinu to sajūtu, mans draugs sāka norobežoties no konkrētajiem 2 cilvēkiem, kas izrādīja savu nepatiku un viss ok. :)
27.01.2012 16:54 |

10 gadi
Reitings 5929
Reģ: 29.01.2009
womankind, man arī likās, ka pieauguši cilvēki domā ar galvu, bet konkrēti savā gadījumā skaidri pārliecinājos, ka tur līdz domāšanai ir ļoti tālu, ja spēja man pārmest par to, ka draugs vairs nepīpē un nedzer kā agrāk ballītēs... Tjip - ļaunā es.
27.01.2012 16:56 |

Reitings 3615
Reģ: 01.09.2009
Man arī bijušā draugi bija retas sugas pārstāvji - viens brauca virsū par izskatu, otrs kritizēja, ka draugam esmu par jaunu, lai gan mans pirmais bija alus dzērājiņš un krāpnieks, nez tad kādu princesi viņam vajadzēja blakus, haha :D

Vīriešiem arī ir tarakāni galvā, bet nu jau man ir galīgi vienalga, ko par mani domā. Es tik un tā reti ar kuru mēdzu bīdīt baigi draudzīgos kontaktus. Tādā ziņā ar esošo draugu esam kā diena pret nakti-viņam visu laiku apkart ir kaut kadi čomi, es esmu diezgan liela vienpate :D
27.01.2012 17:09 |

Reitings 14
Reģ: 25.01.2012
Mana puiša draugi,nekad nav atļāvušies par mani ko sliktu teikt.vienreiz pajautāju savam draugam,vai viņa draugi ir ko teikuši par mani sliktu,viņš atbildēja-viņi zin ja pateiks nebūs labi... Tākā mani ciena... :-D
27.01.2012 17:10 |

Reitings 1668
Reģ: 31.03.2011
Nesen 1 pasedesana atbrauca vinja kolegjis/draugs ar meiteni. Pa Tv gaja muzikas klipi un izmetu frazi, ka nesaprotu kapec visos klipos rada tikai pusplikas meitenes, bet puisus nemaz,to teicu ka joku-logjiski.Velak no saveja uzzinaju,ka draugs esot vinam jautajis vai es neesot dabujusi vai ka tadu frazi metu ara un ka taja mirkli vinam maneja esot bijis zel.Bija tada dusma,vins mani redzeja tikai 1 reizi un sprieda par mani ka kaut kadu nogribejusos.Tagad redzet vinju negribas.Lieki teikt,ka draugs uzskata,ka vinam taisniba un viennozimigi mani neaizstaveja.Ka juutos? Pec sa,ka vinu nenolika pie vietas,jo so joku vins no manis bija dzirdejis 100 reizu! Bet re, cilveks,kurs mani nepazist mani noliek! Un tagad man negribas,lai manejais man pieskaras,pat liekas,ka juta zud,jo juutos drankjigi nejau par to ko pateica,bet ka manejais spele lidzi ka berns,nevis virietis.
Ar to gribu teikt-tadus vnk ignoret un degunu augsa! Ka tad vins vares noteikt,kura ta ista bus?Pec parametriem vai....
27.01.2012 18:39 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits