dzīves ielais piedzīvojums

Reitings 819
Reģ: 10.01.2010

Negribas žēloties, bet.... man tāda sajūta, ka neko dzīvē īsti neesmu sasniegusi un izbaudījusi, dzīvoju mazpilsētā, strādāju, bet paņemu samērā pieticīgu algu... bet... gribas...lidot :-D :-D Man mana dzīve liekas vienmuļa, garlaicīga, draudzenes jau precējušās, ir bērni, ceļo. Man liekas, ka citiem ir interesantāka dzīve kā man :-( :-/

Bet... es gribu pārmaiņas, radikāli mainīt dzīvi, iesakiet ko lai es daru.

26.01.2012 00:17 |

Reitings 819
Reģ: 10.01.2010
Saule, nē es pati nē, bet Portugālē dzīvo manas mammas māsa, ar vietējo apprecējās un jau astoto gadu tur dzīvo -Matosinhos pilsētiņā, ja vēlējies kādu info,tāpēc uzrakstīju meilu.
26.01.2012 18:16 |

Reitings 2226
Reģ: 29.07.2009
esmu stipri līdzīgā situācijā un tici čīkstēšana nelīdz. Meklē kko interesantu,kas aizrauj,beidz čīkstēt,jo tā tu tikai pievelc negatīvo,ļauj vaļu trakām un labām emocijā un pat nepamanīsi,ka sajutīsies Laimīgāka un spēsi priecāties par niekiem,tad arī radīsies idejas un iespējas ;-)
26.01.2012 18:52 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
tiec prom no mazpilsetas
26.01.2012 18:57 |

Reitings 395
Reģ: 31.08.2009
Esi bezkaunīga. Jautā visu, ko vēlies uzzināt. Saki visiem, palīdzi visiem. Esi drosmīga. Runājies ar svešiem cilvēkiem. Aizbrauc uz Angliju un paravē zemenes. Tad ej angļu valodas kursos, saņem speciālu diplomu un iestājies par psiholoģi. Izej psiholoģijas kursus! O, izdomāju! Tu varētu visu laiku iet kkādos kursos, piemēram, psiholoģijas kursos, manikīru kursos, angļu valodas kursos, jahtas kursos, iemācīsies vadīt jahtas un būs tev sertifikāts! Izveido vīziju tāfeli, saliec tur visu, ko dzīvē vēlies sasniegt. Pat neiespējamas lietas! Ielīmē bildīti ar Īslandi, kalniem, Maldīvu salām, milzīgu hammeru! Domā par to katru dienu! Vismaz puse no visa piepildīsies! Man piepildījās 80% no visas vīziju tāfeles!
26.01.2012 21:06 |

Reitings 2310
Reģ: 09.06.2009
es saprotu,kaa tu juuties.taa muusdienaas juutas daudzi cilveeki. un,kad kaads nomirst,piemeeram,man nomira vecvcemaaminja pirms paaris dienaam,tad man uznaaca paardomas- dziive ir iiss laicinjhs,kas mums atveeleets,un vinja ir jaabauda...
mees nekad nezinam,kuraa briidii taa var beigties..

varu tev iedot adresi uz savu blogu,ko rakstu par sevi un savu dziivi. varbuut smelies idejas,motivaaciju..nezinu. varbuut vnk laika kaveeklis.
bet es iesaku riskeet un uzdriiksteeties!!
http://secretofmango.tumblr.com/
26.01.2012 21:26 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Tille-man loti patika tavas domas :-) !Tas vaards uzdriiksteeties ir tiesi vietaa! :-)
26.01.2012 21:49 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits