Laikam tomeer esmu materiaaliste!

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010

Man tik loti saap sirds par to ,ka mani radi nav saneemusi pacinu,kuru izsuutiju uz Latviju!Saprotu ,ka dziive ir lielaaki paardzivojumi par materiaalam lietam,bet taa nebija vienkaarsa pacina-visas lietinas bija mekleetas nedeelaam ,viss bija ta paardomaats! |-)

Vai mani vareetu nosaukt par materiaalisti?Kaa ir ar jums?Vai juus paardziivojiet par kaut ko kas pazudis,sabojaats!Vai vienkaarsi dziivojiet taalaak?Man laikam ir zeel arii taapeec,ka pakaa bija tadas veertigas lietas arii!

Laikam sodien taada emocionaala diena,kad arii man gribaas paciiksteet! (s)

25.01.2012 23:01 |

Reitings 2817
Reģ: 04.06.2009
Es arii gribeju pateikt- ljoti skaista glezna. (l) Tada-kaisliiga!
26.01.2012 00:55 |

Reitings 509
Reģ: 24.03.2011
Emmanuelle, miiljaa draudzene, nu kaads te materiaalisms? Kaa jau meitenes ieprieksh teica, Tev saap sirds par saviem radiniekiem, nevis par naudu, ko ieguldiiji! Cik ilgs laiks pagaajis, kopsh nosuutiiji un kaapeec esi tik paarliecinaata, ka vinji nekad nesanjems? Jo mamma man rudenii arii no Riigas suutiija pacinju, kas kaadu meenesi vai vairaak naaca, jo bija mistiskaa veidaa celjojusi cauri Islandei :-O
26.01.2012 01:01 |

Reitings 557
Reģ: 26.12.2011
Šajā gadījumā Tu noteikti neesi materiāliste. Es gan nezinu vārda materiālists oficiālo, precīzo definējumu, bet manā izpratnē tas ir cilvēks, kas grib gūt sev materiālu labumu, un vispār par labumu atzīst tikai, ko materiālu.
Ja es pareizi saprotu, šajā situācijā Tu vairāk pārdzīvo to, ka Tu gribēji iepriecināt savus sen neredzētos mīļos cilvēkus, sagādāt viņiem patīkamus brīžus un sajust to siltumu, kāds rodas radot otram prieku, domājot par otruu, katra lieta bija pilna mīļuma starojuma no Tavas puses, kas tā arī nenonāca pie tam paredzētā cilvēka, manuprāt tas ir vissāpīgākais , tās zaudētās emocijas, pozitīvā strāvojuma, mīlestības apmaiņa.
26.01.2012 01:06 |

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010
Taa jau laikam ir-tagad peec vairaakiem, seit pavadiitiem gadiem, biezi viss tas ,kas palicis tur ,liekas ,ka filmaa ,kuru esmu skatiijusies daudzus gadus atpakal! |-)
Es tik biezi domaaju par so greeku-ka es toreiz vareeju ta izriikoties,laavos mirklim!Pametu visu un visus!Paarmetums noteikti vietaa-no sievietes ar kuru soriit runaaju!Taa ir -visu laiku gribu izpirkt to ,ko esmu nodariijusi paari saveejiem ar daavanam ,naudu! |-)
Es toreiz ari domaaju laikam ,ka visiem buus labaak...palidzeesu materiaali!
Tas viss bija tik sen...Pareizi jau man teica psihologe-tas ir pagaajis ,izdziivots!Es nevaru so filmu attit atpakal,lai kaa gribeetu!
Ta milestiiba uz maniem cilveekiem nav mazinaajusies,bet jaasaka kaa ir-vini aiziet taalak un taalaak no manas reaalaas dziives!Laikam tie briizi ,kad esmu vinus redzeejusi reaali ir bijusi tik iisi peedeejos gados,kad viss ir vairaak ka atminaas tiits! (t)
Es vienmeer domaaju uzrakstiit par siim izjuutaam tiesi ,kaa es too juutu!
Tas nav nemaz tik viegli uzdrosinaaties uzrakstiit par sevi taadu greeksuudzi!
Es laikam gribu atkal buut ta mamma ,kura tik loti gaadaaja par saviem puisiisiem ! (s) Taa pacinu suutiisana no manas puses ,ir noteikti taada milestiibas izpausme!
26.01.2012 01:28 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits