Es negribu izklausīties ļauna vai kaut kā tā, bet man nenormāli nepatīk tas,ka draugos tiek liktas galerijas ar tiem dzīvniekiem,kas ir sakosti, vai bez acīm, vai citām apskatāmām un vaļējām brūcēm ! Jo es reāli nevaru izturēt tādus skatus un nemaz negribu to redzēt. Bet draugiem.lv runā sadaļā ir pilns ar tādām bildēm,kurām gribi vai negribi pārskrien acis pāri,un tomēr galvā paliek tas šausmīgais skats, ko diemžēl man ir pārāk grūti sagremot. Vai tiešām tā ir īstā vieta,kur publicēt tādas bildes? Visur citur internetā ,kur apskatāmas tāda tipa bildes, ir uzlikti brīdinājumi, par ,piemēram, cilvēkiem ar vājiem nerviem neskatīties, vai kas tāds! Taču šeit,ja cilvēks ieliek galerijā bildes,ko iespējams apskatīties visiem, arī tiem,kam labāk neredzēt, piemēram maziem bērniem, vai tiem pašiem cilvēkiem ar vāju nervu sistēmu !?
Tāpat facebookā atkal iet uz riņķi kārtējā bilde ar mazu bērnu bez rokām,kājām, vai kas tamlīdzīgs, īsti neesmu iedziļinājusies, jo cenšos neskatīties uz tādām bildēm, bet atkal negrib man tas tomēr paliek atmiņā,ka esmu to redzējusi..
Un tomēr,mana vēlēšanās ir lai tās drausmīgās bildes ar traumētiem dzīvniekiem tomēr tiktu nodalītas no pārējām galerijām ,kurās cilvēki liek atpūtas, ceļojumu, ģimenes, ziemassvētku, draugu un citas bildes. ;/