ko man darīt ja kautrējos drauga klātbūtnē pirzt? viņš gan nekautrējas laizt klusos un skaļos. man kauns viņa vietā. esam pazīstami gandrīz gadu bet es kautrējos. tualetē mums ir laba akustika. kauns arī tur iet nopirzties jo skan. :-(
nesaprotu kāpēc man draugs tik beskaunīgs. viņš citreiz speciāli paceļ pakaļu no krēsla lai labāk skaļāk var nobezdēties!!!! (e) viņš arī saka ka tas ir dabiski bet man kauns. es citu priekšā to nedaru bet mājās taču es ilgu laiku pavadu vajag kādreiz palaist pirdulu bet nav kur.
ja teikšu ka tualetē vajag kaut kādu skaņu apslāpējošu materjālu, viņš uzreiz sapratīs
jā, sāc laist savas saucamās bombenes :D nu taču c'mooon, tu no mušas pūt ziloni, ja viņš to uztver kā dabisku parādību, tad viņa reakcija izdzirdot savas bombačkas, nebūs šokējoša vai .. nezinu, nosodoša? :D
bet man liekas ka viņš domā ka meitenes nepirž. :-( un ja es nopurkšķināšu tad es salauzīšu viņa ilūziju.
vai pirzšana nozīmē to ka mūsu attiecībās ir savstarpēja usticēšanās?
:-D :-D
kādu murgu tu te dzen? visi cilvēki to dara.
un tiešām izskatās, ka tāpat prikola pēc šitas viss.. ieteiktu apgūt pareizrakstību nevis dzīt internetā murgus :)
jums pirzšana lieka tas pats kas ēst? liekas tas viss tik dabistiski? man tas neliekas normāli tā citu priekšā laist smakas. labi ja vēl klusais gadās tad neko bet ja skaļi? man vienkārši ir neērtības viņa klātbūtnē tā darīt. problēma jau nav tā ka negribētu pirzt bet tas ka nav kur nopirzties jo mums viena istaba un tualetē nevar.
Tad kādus vēl Tu ieteikumus gaidi? Vai nu pird tur pat vai cieties, vai noīrējat lielāku dzīvokli.
Vai nu šo diskusiju ir uzcepis čalis, vai šausmīgi debīla meitene.