Par puišiem, vīriešiem... :)

Reitings 163
Reģ: 11.06.2010

Šovakar vēlējos runāt par puišiem un vīriešiem. (l)

Man interesē kā jūs iepazīstaties?

Ko jūs dariet, lai iepatiktos?

Kaut kādi knifi vai viltībiņas. :-P

25.01.2012 01:16 |

Reitings 12
Reģ: 29.01.2009
Vienkārši: ja gribu tikai paamizierēties, tad esmu perfektā sieviete - gan izskatā, gan domāšanā, gan uzvedībā.
Savukārt, ja vēlos ko nopietnāku, tad laižu ārā visus savus niķus, atjaunoju zināšanas par alus šķirnēm, ļauju sevi redzēt iesnainu/izpūrušu un steidzami sāku interesēties par hokeju. :D
25.01.2012 15:43 |

Reitings 9561
Reģ: 12.04.2009
Iepazinos skolā, vienā kursā mācamies.
Vienu reizi piedāvāja aizvest uz mājām, aizveda uz vakariņām :-)
Neko es nedarīju, vienkārši laikam iepatikos, kaut kāda ķīmija un tas arī viss...
25.01.2012 16:05 |

Reitings 4129
Neko nedaru un neiepatīkos :-D
Vispār, ja nav harizma, klikšķis, vai sauc kā gribi, tad var līst kaut vai no ādas ārā, nekāda iepatikšanās nenotiks. :)
25.01.2012 16:08 |

Reitings 2133
Reģ: 09.05.2011
ar pēdējo puisi iepazinos klubā,sākām runāties un tā ar aizgāja.nebija nekādu viltību,vien es,skaista un interesanta viņam un ķīmija...to vienmēr var just.. :-)
vispār iepazīties var jebkur!kā teica viena man pazīstama gudra dāma..kas būs lemts tam būs jānotiek! :-)
25.01.2012 16:08 |

Reitings 1705
piekritīšu, ka puišiem laikam nedaudz biedē veiksmīgas, visu varošas sievietes.
Reizēm vajag ļauties, lai puisis parūpējas, nevis visu pašai un kur nu vēl vairāk - appuišot viņu. No iepriekšējām attiecībām, piemēram, sapratu, ka bija diezgan stulbi regulāri puisi vadāt ar savu auto (viņam nebija). Protams, var jau izlīdzēt, bet ja tas sanāk kā paradums...

vēl arī esmu sapratusi, ka vajag vienmēr sevī saglabāt kādu noslēpumu. Nevajag atklāties kā uz paplātes.
Nevajag izrādīt visas savas spējas un talantus, kas pirmajā mirklī var izraisīt apbrīnu, bet vēlāk kļūt pašsaprotams.

Reizēm pat ir tīri jauki paķert uz muļķi, sakot, ka kaut ko nemāki, bet beigās tā izrādās Tava stiprā puse.

Esmu nolēmusi, ka turpmāk pirmo soli nesperšu.
25.01.2012 17:00 |

Reitings 728
Reģ: 13.10.2009
Ja gribu iepazīties ar kādu konkrētu indivīdu,kurš arī raida skatienus manā virzienā,pilnīgi mierīgi varu pieiet klāt un uzsākt sarunu... par jebko! :-D
Lai iepatiktos neko nedaru-esmu kāda esmu-vienkārša,pat riebīgi atklāta,varu pateikt,ko patiesībā par konkrēto tēmu domāju,ar vēju matos-ja man piezvanīs un pateiks "braucam"! es arī braukšu! tajā pat laikā apzinīga visā kas saistīts ar darbu. Daudzi ir teikuši,ka ar mani ir ļoti viegli parunāt-kvai par neko. Jo spēju atrast kopīgu valodu ar daudziem (esmu daudzpusīgs,nedaudz ķerts cilvēciņš) :-D :-D :-D
25.01.2012 18:34 |

Reitings 4197
Reģ: 16.09.2011
Pēc dabas esmu kautrīga, "nepieejama", nedaudz noslēpumaina. Pašai jau liekas, ka koķetēt nemaz neprotu un kā vispār es varētu kādu piesaistīt. :D Bet visi kā viens saka, ka kaut kas viņiem piesaista, kā paši apgalvo, paši nezin kas. (l)
25.01.2012 18:52 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)