nu man ari ir mazas krutis, 70A, un man ari nav tas rievinas/stripinas, un nav kam nokaraties, man ir 21 gads un nav neka, ar ko izcelties, reizem man liekas, ka krusturim nemaz nav ko turet :D kadreiz bija loti lieli kompleksi par to, bet tagad esmu sevi pienemusi, kada esmu. Ta ir pat daudz ertak neka ar lielam kannam staigat apkart, protams butu jauki, ja butu kaut kas, ko var nosaukt par krutim, bet ja nav, tad nav, kadu daba mani radija, tada dzivosu. Esmu domajusi par implantiem, bet tikai teoretiski, negrasos to darit, nav vajadzibas. Reizem tapat sanak man kompleksi, ar virieti pagajuso nedelu runajam par kermeniem, un vins izmeta frazi, jaa tev ir taas krutis mazinas. Tad taa nokompleksoju mazliet, bet ja godigi manas domas ir tadas, BLIN ja nepatik, neskaties, viriesa del nekad nepalielinasu krutis, ja nepatiksu tev savu krusu del, gan atradisu kadu, kam ta nav problema!
Un nevajag par to justies briesmigi, galvenais ir proporcijas nevis lielas krutis. Ja esi korpulenta, un bez krutim, tad ir briesmigi, bet ja esi slaida, labak priecajies :)