Cik daudz pati?

Reitings 3168
Reģ: 14.10.2009

Atzīšos, ka mani pārsteidza tēma, kur ļoti daudzas meitenes rakstīja, ka matus krāso pašas, tāpēc vēlējos uzzināt to, cik tad daudz darāt pašas...Droši var rakstīt par matu krāsošanu, galiņu aplīdzināšanu, nagu pieaudzēšanu, uzacu krāsošanu, atklātnīšu veidošanu, apģērbu šūšanu...

24.01.2012 23:21 |

Reitings 2226
Reģ: 29.07.2009
Visu daru pati izņemot matu griešanu. Taisu manikīru un pedikīru,sejas attīrīsana,kopšana skrubēšana, depilēšanās,uzacu - skropstu krāošana,raustīšana,matus krāsoju pati tad ja tie ir vienā krāsā,kā šobrīt,bet ja ir kkas interesantāks uzticu frizierim. ar rokdarbiem neaizraujos,ēst gatavot nepatīk-izņēmumu gadījumos tikai :-D
25.01.2012 13:54 |

Reitings 6797
Reģ: 06.07.2009
Es pārsvarā visu daru pati, jo man vnk ļoti nepatīk, ka ap mani čubinās kāds, neuzticos pilnībā nevienam un vnm liekas, ka viņi neko nesajēdz. :-D

Un arī pašai patīk visu darīt, jo, ja kkas nesanāk kā gribētos, tad var sevi vainot! :-D

25.01.2012 14:02 |

Reitings 853
Reģ: 29.01.2009
Par skaistumkopšanu runājot -
uzacis koriģēju pati, manikīrs - atkarībā no laika esamības/trūkuma - mājās vai pie meistara, mati - friziere krāso tad, kad eju apgriezt matu galiņus, bet principā esmu apmierināta ar to, kā man sanāk pašai. tā kā audzēju matus, cenšos maksimāli izvairīties no iešanas pie friziera, jo, ja iešu vienkārši nokrāsot matus, mani noteikti pierunās arī pielīdzināt galiņus, un tas nozīmē, ka palikšu vismaz ar 3 cm īsākiem matiem... vaksācija - tikai pie meistara.
ēst taisu pati ar dažiem izņēmumiem, ja uznāk iedvesma - uztaisu sev kādu aksesuāru vai pielaboju apnikušu apģērbu, jo ar rokdarbiem esmu uz Tu.
uzskatu, ka ja rokas neaug no pakaļas un ja akūti kāds no augstākminētajiem darbiem neriebjas, tad izdarīt to visu pašai nav nekādu problēmu.
25.01.2012 14:09 |

Reitings 509
Reģ: 24.03.2011
Emmanuelle, vinjsh veel nav mans viirs, bet jaa, ir taa saucamaa maajkalpotaaja, kas naak 2x nedeeljaa uzkopt maaju, bet vinja negatavo :-P Mees parasti vai nu pasuutam, vai arii kaads no mums abiem uztaisa, jo nav jau taa ,ka es nekad neko, bet tieshaam ljoti reti gatavoju.
25.01.2012 14:12 |

Reitings 1035
Reģ: 29.07.2009
Pati koriģēju uzacis - jo salonos tiešām neprot (nekad un nevienam tas nav izdevies! :D ) veikt korekciju, tā kā es vēlos un kā man patīk. Atbrīvoju sevi no negatīvām emocijām, katru reiziiznākot no salona, kad atkal neesmu apmierināta :D Un vēl veicu epilāciju - kājām, rokām, padusēm. Pirmkārt, varu to izdarīt jebkurā diennakts laikā, kad vien ir brīvs brīdis, otrkārt, varu izraut vissīkākos matiņut, tiklīdz viņi ir parādījušies - vienmēr viss ir perfekti gluds, ne mazākās pūciņas, nav jāgaida, kamēr kkas ataugs, lai būtu, ko vaksēt! Sanāk gandrīz katru dienu pirms rīta dušas kko pa drusciņai parasti. Bikini kā kuro reizi, citreiz vnk noskuju, citreiz, ja pāris dienas nekas nav darīts un ir laiks, aizeju uz vaksāciju, tas, kā sagribas. Bet arī - laika ekonomijas dēļ vienkāršāk ir katru/katru otro dienu ar epilatora skuvekļa galviņu pārbraukt pāri, kas aizņem pāris minūtes, nevis reizi nedēļā iet uz vaksāciju, kas aizņem vairāk laika, plus vēl, visu laiku ejot, jāgaida, kamēr ataugs. Šad un tad gan var :D Visu pārējo gan lai dara manā vietā profesionāļi, pašai riebjas kko čubināties - ne es protu, ne man patīk, ne man sanāk :D Ok, ārkārtas gadījumā pogu es piešūtu, bet tā vispār ciest nevaru nekādus mazus darbus/rokdarbus utt., labāk, lai manā vietā izdara kāds cits (jā, jā, esmu baltrocīte, haha :D ) Man ir labākas lietas, ko darīt, labāk es daru to, kas man patīk, ko es protu un kas man sanāk, un citi lai dara savu darbu, nevajag man lieku ķēpāšanos..
25.01.2012 15:00 |

Reitings 965
Reģ: 21.10.2011
Autorei

Tev laikam ari paduses un tu cits izskuj :-D
Jauztic tachu profesionaalim :-D
25.01.2012 15:06 |

Reitings 965
Reģ: 21.10.2011
tur leja ,cits izskuj :-D
25.01.2012 15:07 |

Reitings 413
Reģ: 12.04.2010
Man patīk iet pie speciālista, jo pašai nekad nesanāk TIK labi,cik gribētos.
Vaksācija, uzacis, manikīrs, pedikīrs, frizieris vienmēr tikai un vienīgi spec.
Protams, starp uzacu korekciju, arī pati mēdzu sev pielabot un tā, kā arī kājas ziemas/rudens laikā pārsvarā uzticu sev, bet pārējo gan nē. Vienīgais, kas man padodas ir sejas attīrīšana, t.s. kosmetologa apmeklējums sanāk diezgan reti, varbūt 1-2x gadā!

Meitenes, ja jūs pašas rūpējaties par uzacīm, kā jūs viņas raustiet? Ar pinceti tikai? Man vienkārši šķiet, ka ar pinceti tomēr ātrāk ataug un grūtāk to formu līdzenu ieveidot(?)
Es vienkārši nekad neesmu izpratusi,kā arī pinceti var dabūt pēc iespējas labāku rezultātu? :)
25.01.2012 17:51 |

Reitings 120
Reģ: 23.01.2012
Es ar eju pie manikīra, pedikīra, kosmetologa-visas vaksācijas, uzacu korekcijas, viss pie specciālistiem, vienigais , matus mamma krāso :D
25.01.2012 17:53 |

Reitings 318
Reģ: 19.01.2010
jā, mani arī interesē - tieši - ko, ar ko, kā jūs vaksējat? :)
25.01.2012 18:00 |

Reitings 1852
Ķirsīt, un kas Tev tajā liekas smieklīgs, ka autore visu ļauj darīt speciālistiem? Padušu un bikini vaksācija Tev laikam ir sveša lieta! (t)
Kas attiecas uz mani - matus krāsoju un griežu pie friziera, manikīrs/pedikīrs - kā kuru reizi, liekā apmatojuma likvidēšana - kā kuru reizi.
Tas vairāk laika nevis naudas ekonomijas dēļ. Man pēdējos mēnešus diezgan blīvs grafiks, lai paspētu izstaigāt visus speciālistus.
25.01.2012 18:01 |

10 gadi
Reitings 3007
pati taisu sev manikīru, jo man asinsvadi ir ļoti tuvu ādai un kad gāju uz salonu, mājās pārrados ar uzšķērstiem nagiem :-D
pedikīru gan taisu pati, gan eju uz salonu- man nesanāk visu tā smuki noņemt :-D
pa retam aizeju uz sejas tīrīšanu, bet pārsvarā veicu pati.
matu galus eju apgriezt pie friziera, bet čolku griežu mājās :-P
gatavoju pati, uz kafejnīcām eju reti un tad pasūtu ko tādu, ko nespētu mājās uztaisīt :-D
apģērbu un apavus netaisu un nelaboju.
suni mazgāju pašas spēkiem :-D
māju tīru pati- vienīgais, neremontēju :-D
p.s. man šķiet, ka visas manas draudzenes lielākoties pašas krāso matus. vienīgi pirms svarīgiem pasākumiem uztic to frizierim. man tas šķiet normāli, jo ietaupa laiku un naudu. un bieži vien rezultāts ir labāks nekā pēc salona.
25.01.2012 18:15 |

10 gadi
Reitings 3077
Reģ: 05.09.2010
Daudz maz visu daru pati - nesen izgāju nagu kopšaas speciālista kursus; atbrīvoties no liekajiem matiņiem pati kaut kā iemācījos; matus krāsoju pati un reizēm arī apgriežu; sejas stāvoklis nav tik problemātisks, lai man gribētos iet pie kosmetologa; ja ir iedvesma kaut ko jaunu uzšuju (esmu nedaudz apguvus šuvēja profesiju); tā kā man ļoti patīk taisīt ēst, tad arī to daru pati. :-)
25.01.2012 19:57 |

Reitings 2051
Visas skaistumkopšanas procedūras veicu pati, ēst gatavoju pati un pat cigaretes reizēm uztinu pati :-D Skaistumkopšana ir taupības nolūkos, bet ēšana un tabaka, tas gan tāpēc, ka tā labāk garšo. ;-)
25.01.2012 20:02 |

Reitings 8407
Matus krāsoju vismaz reizi mēnesi, vai ik pa pusotram mēnesim, tāpēc vienu pie friziera, vienu reiz mājās, jo mājās vienu reizi sanāk labi, bet pēc tam ar visu zilo šampūnu tomēr dzeltenīgi paliek, tad pie reizes frizieris galus apgriež.

Tā kā tagd atkal sāku nagus ieaudzēt, tad eju pie manikīra.

Uzacis raustu pati un krāsoju pārsvarā patti, bet ik pa laikam aizeju pie speciālista.

25.01.2012 20:03 |

Reitings 393
Reģ: 31.08.2011
Rokas man ir īstajā vietā augušas, pati daru ļoti daudz un man sanāk! Uzacis gan krāsoju, gan raustu pati. Matus piekrāsoju 1x mēnesī pati, bet griežu gan pie friziera. Manikīru, pedikīru arī pati veicu un arī pieaudzēju nagus gan rokām, gan kājām pati. Ja vajag arī protu ko uzšūt un sašūt. Man ir liels prieks, ka pati varu visu šo un netikai šo paveikt. :-) Man tik daudz draudzeņu, kuras pat nagus neprot kaut cik normāli uzlakot nerunājot par visu citu. :-/
25.01.2012 20:20 |

Reitings 3685
Reģ: 14.11.2011
Man ir vaksācijas pods, un visi pričendāļi,kas paradzēti pirms/pēc vaksācijas.
25.01.2012 22:19 |

Reitings 3168
Reģ: 14.10.2009
Ķirsīt, tiešām neredzu neko sliktu tajā, ja es maksimāli bieži izvēlos speciālistus, ļaujot viņiem ietaupīt manu laiku + izdarot daudz labāk
25.01.2012 22:36 |

Reitings 1441
Reģ: 09.04.2011
matus nekrāsoju, bet tad, kad to darīju, tad pirmo un otro reizi pie friziera, pēctam visu laiku krāsoju pati.
matu griešana - friziere, šad tad pielīdzinājusi ir mamma, bet pārsvarā, ja ir bijuši griezumi speciāli, tad tos tikai un vienīgi pie frizieres.
manikīrs,pedikīrs, uzacu raustīšana - pati. uzacis pati nekad neesmu krāsojusi, bet to es vispār nepiekopju visu laiku, šad tad tikai..
nu pārsvarā visu pati, izņemot matu griezumu, uzacu krāsošanu, apģērbu šūšanu, izņemot, ja ir kkāds mazs caurumiņš vai poga izkritusi. šūšana nepadodas, bet sīkumus varu salabot pa savam.
neredzu jēgu tērēt naudu lietās, kuras izdarīt es varu pati bez jebkādām grūtībām.
25.01.2012 23:19 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)