Pati koriģēju uzacis - jo salonos tiešām neprot (nekad un nevienam tas nav izdevies! :D ) veikt korekciju, tā kā es vēlos un kā man patīk. Atbrīvoju sevi no negatīvām emocijām, katru reiziiznākot no salona, kad atkal neesmu apmierināta :D Un vēl veicu epilāciju - kājām, rokām, padusēm. Pirmkārt, varu to izdarīt jebkurā diennakts laikā, kad vien ir brīvs brīdis, otrkārt, varu izraut vissīkākos matiņut, tiklīdz viņi ir parādījušies - vienmēr viss ir perfekti gluds, ne mazākās pūciņas, nav jāgaida, kamēr kkas ataugs, lai būtu, ko vaksēt! Sanāk gandrīz katru dienu pirms rīta dušas kko pa drusciņai parasti. Bikini kā kuro reizi, citreiz vnk noskuju, citreiz, ja pāris dienas nekas nav darīts un ir laiks, aizeju uz vaksāciju, tas, kā sagribas. Bet arī - laika ekonomijas dēļ vienkāršāk ir katru/katru otro dienu ar epilatora skuvekļa galviņu pārbraukt pāri, kas aizņem pāris minūtes, nevis reizi nedēļā iet uz vaksāciju, kas aizņem vairāk laika, plus vēl, visu laiku ejot, jāgaida, kamēr ataugs. Šad un tad gan var :D Visu pārējo gan lai dara manā vietā profesionāļi, pašai riebjas kko čubināties - ne es protu, ne man patīk, ne man sanāk :D Ok, ārkārtas gadījumā pogu es piešūtu, bet tā vispār ciest nevaru nekādus mazus darbus/rokdarbus utt., labāk, lai manā vietā izdara kāds cits (jā, jā, esmu baltrocīte, haha :D ) Man ir labākas lietas, ko darīt, labāk es daru to, kas man patīk, ko es protu un kas man sanāk, un citi lai dara savu darbu, nevajag man lieku ķēpāšanos..