Cik daudz pati?

Reitings 3168
Reģ: 14.10.2009

Atzīšos, ka mani pārsteidza tēma, kur ļoti daudzas meitenes rakstīja, ka matus krāso pašas, tāpēc vēlējos uzzināt to, cik tad daudz darāt pašas...Droši var rakstīt par matu krāsošanu, galiņu aplīdzināšanu, nagu pieaudzēšanu, uzacu krāsošanu, atklātnīšu veidošanu, apģērbu šūšanu...

24.01.2012 23:21 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Galvenais iemesls, protams, ir slinkums. Teiksim, par vaksaaciju. Vispaar briinos, ka Tevi paarsteidza, sievietes visu var, ja grib :-D Paskat kaut sheit :-)
24.01.2012 23:52 |

Reitings 4504
Reģ: 21.05.2009
Daru visu pati-manikīrs, pedikīrs, uzacu raustīšana/formas veidošana/krāsošana, matu krāsošana.
Vienīgais, kur izmantoju šajā ziņā citu palīdzību-matu griešana. To parasti dara draudzene,kas ir friziere.
Nemaz nerunājot par kāju noskūšanu vai ko tamlīdzīgu-protams, pati.

un apsveikumus veidoju pati, cepu ābolmaizes un tā :-D

Man patiktu,ja kādu reizi man to izdarītu profesionālis, tā varētu būt sava veida relaksācija, bet vairumā-man žēl naudas,ko izgrūst tādām lietām. Ja naudā peldētu, gan jau visu varētu darīt citi.
Bet jāsaka,ka man arī patīk šitie sakopšanās vakari, tādi īpaši-tikai pati ar sevi, čubinos un tā :-)
24.01.2012 23:52 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Daudz ko daru pati.Īpaši to,kas attiecas uz rokdarbiem.Nu,es nemaksāšu padsmit latus par adītiem cimdiem,vai šalli,ja es pati tos varu uzadīt.Vienīgais,apģērbu kā tādu gan pati nešuju,jo nemāku tā labi,kvalitatīvi to izdarīt.
Tāpat arī manikīru taisu pati,frizūru,ja jāiet uz pasākumu arī taisu sev pati.Iemesls vienkāršs-līdzekļu taupīšana.Turklāt,rezultāts nav sliktāks.Agrāk arī matus krāsoju mājās.Ne pati,jo man gari mati,bet uzticēju to mammai.Sanāca pilnīgi normāli.Tagad gan ataudzēta dabiskā matu krāsa,jo nevaru izšķirties par to,kādā krāsā vēlos matus krāsot.
25.01.2012 00:02 |

Reitings 4218
Reģ: 29.01.2009
Mati man ir dabīgā krāsā, bet nagus gan pati apvīlēju un dažreiz lakoju. Manikīru un pedikīru eju taisīt pie meistares. Kājas un paduses skuju pati, tik bikini vaksēju pie meistares. Pie frizieres eju vienreiz divreiz gadā apgriezt matu galus un vienu dienu pastaigāt ar iztaisnotiem matiem :D

Adu gan pati - patīk, tāds meditatīvs process. Māku arī tamborēt, bet nevelk ;) ja vajag ko piešūt, caurumu sašūt, kaut ko izirušu pielabot, varu to izdarīt, bet, ja ir vajadzība uzšūt kleitu, prasu šuvējai.

Lai arī ir šis tas, ko varu un arī daru pati, tomēr arī man patīk apčubināšana, tāpēc meklēju profesionāļa palīdzību :)
25.01.2012 00:07 |

Reitings 632
Reģ: 19.03.2010
Skaistuma vārdā - manikīrs, pedikīrs, epilācija, sejas tīrīšana.
Vēl pati gatavoju, neeju uz kafejnīcām. Dažreiz uzadu kaut ko.
25.01.2012 00:30 |

Reitings 485
Matus krāsoju pati - 2x vīlos frizieres darbā un esmu iepraktizējusies pati pareizi nokrāsot matus.
Matu griešana - arī pati daru, jo neviens nemāk nogriezt īsto garumu manai grifkai.
manikīru,pedīkīru arī pati veicu. Pati lieku sejas maskas, matu maskas, atbrīvojos no liekiem matiem, veidoju uzacu formu.
25.01.2012 00:36 |

Reitings 12651
Man ir superīga friziere, kurai es vairāk uzticu savus matus kā jebkuram citam cilvēkam. Pati ar tiem nedaru pilnīgi neko, izņemot mazgāšanu un maskas, protams :-D
Manikīrs, pedikīrs - pati. Pie manikīra esmu bijusi 1x mūžā - uz izlaidumu man smuki uzlakoja, pat nezinu, kāpēc toreiz pati nelakoju, man teica, ka esot jāizbauda tā diena pilnībā :-D
Vaksācijas - pati. Es pat nezinu, kā man patīk labāk - ka pati taisu vai vaksācijas meistare, tādēļ vienk naudas taupības nolūkos to daru mājās.
Uzacis nekrāsoju, bet ar tām tieku pati galā.
Atklātnītes un apģērbs - arī nereti kaut ko uzmeistaroju. Nešuju, jo nav šujmašīna, bet, piemēram, šodien uzadīju zeķes. :-)
25.01.2012 00:37 |

Reitings 12651
un vispār galvenais iemesls, kādēļ to visu daru pati - man vienkārši patīk! :-)
25.01.2012 00:38 |

10 gadi
Reitings 6337
Reģ: 01.04.2009
Matus krāsoju pati, šo gadu laikā esmu iemanījusies ļoti labi to izdarīt. Pati gan negriežu - to uzticu frizierei, bet arī ne kādai krutai Rīgas frizierei, bet savas dzimtās puses frizierītei - tā lētāk un psiholoģiski patīkamāk ;) Manikīru un pedikīru veicu pati, nezinu, tā pierasts, kaut kā laikam nav pieņemami, ka kāds cits ap mani grābstās. Uzacis izraustu arī pati, tāpat arī katru rītu tās krāsoju. Ai, laikam jau visu tiešām daru pati un pat, ja būtu vairāk naudas, diez vai skrietu pie speciālistiem, es kaut kā pati māku sevi savest kārtībā tā, lai rezultāts apmierina:) Ā, atcerējos - vienu reizi man bija gēla nagi, ko man uzlika paziņa praktizējoties:D Tas laikam arī viss:) Tāpat pati arī gatavoju ēst, adu zeķes, šalles. Daudz ko varētu izdarīt patiesībā, ja vajadzētu :)
25.01.2012 00:41 |

Reitings 6037
Reģ: 10.08.2011
Matus pārsvarā krāsoju mājās - draudzene nokrāso. Šad tad aizeju pie friziera nokrāsot, bet reti.
Manikīru, pedikīru uzticu speciālistam, to nu gan sev pati veikt neprotu, un negribu prast, ir mēģināts, sanāca vienkārši briesmīgi, kā apgrauzti... (t) :-D
Vaksēties eju pie spec., bet tikai dziļo bikini. Kājas un paduses notrimmēju pati. Uzacis izraustu un krāsoju pati.
25.01.2012 00:41 |

Reitings 3685
Reģ: 14.11.2011
Ķermeņa masāža- 1x nedēļā.(manuālā)
Ķermeņa masāža ar elektro ierīcēm - vacuum suction/ G5/ Galvanic utt. - 1x nedēļā.
Manikīrs/Pedikīrs -1x nedēļā.
Sejas kopšana ar steameri/maskām/ elektro ierīcēm -1x nedēļā.
Vaksācija pēc nepieciešamības, iespēja katru nedēļu izvaksēt- jebko.
Tas viss Jo mācos par kosmetalogu :) un piespiedu kārtā ir jādara koledžā.
Protams, pati mājās arī sev to varu veikt.
Matus krāsoju mājās. Pie friziera nēesmu bijusi jau sen, sen.
Nagus arī sev pati pieaudzēju.
Solāriju arī apmeklēju 1x ned. Vai 2x mēnesī: pēc vajadzības :)
25.01.2012 00:42 |

10 gadi
Reitings 6337
Reģ: 01.04.2009
Ā, aizmirsu piebilst - visas vaksācijas arī pati,tas , manuprāt, nav tas, ko kādam citas uzticēt darīt:D
25.01.2012 00:45 |

Reitings 895
aprobežojos ar matu krāsošanu, uzacu raustīšanu un apsveikuma kartiņu izgatavošanu. pārējo vienkārši neprotu - nedz nagus nolakot, nedz pogu piešūt. nu, vēl man patīk izgatavot kādu feinu interjera priekšmetu, bet tā jau ir aizraušanās, nevis naudas vai kaut kā cita ekonomija.
25.01.2012 00:45 |

Reitings 895
protams, loģiskās lietas kā vakariņas, uzkopšanas darbi un elementāra padušu izskūšana nedomaju, ka der pieminēt, ne?
25.01.2012 00:49 |

Reitings 1319
Reģ: 11.10.2009
Saprotu neprast šūt..bet kādas var būt problēmas ar pogas piešūšanu? :D

Ja pa tēmu, tad daru visu pati, izņemot neprotu adīt, un matus man apgriež mamma.
25.01.2012 00:52 |

Reitings 136
Reģ: 20.07.2011
Pati krāsoju matus (ar putām tas ir easy), veidoju matus uz visiem pasākumiem, pati griežu pēdējā laikā, jo man ir ļoti jutīga galvas āda. Nenormāli sāp, pat ja tikai cits lokas taisa vai ķemmē.
Nagus lakoju un vīlēju pati, gēls man dziļi riebjas, pieaudzētās skropstas tāpat. Pati esmu auskaru caurumus dūrusi.
Pati gatavoju, esmu brošas sen atpakaļ taisījusi, remontu taisījusi, apģērbu šuvusi arī, bet tagad nav šujmašīnas un slinkums dara savu :)
25.01.2012 00:52 |

Reitings 5115
Reģ: 03.06.2011
Neko nemāku, tāpēc vienīgais, ko daru pati - raustu uzacis un skuju kājas un paduses.
Ja man ir nepieciešama apģērba korekcija, nesu pie mammas :D
25.01.2012 00:57 |

Reitings 1053
Reģ: 19.06.2011
man ar matiem nav daudz jādara - jāapgriež galiņi un jāizfīlē un to ar lielu prieku daru pati + māku ļoti labi (ne sliktāk kā friziere) ieveidot matus.
iemesls - man tā patīk vairāk un pati vislabāk zinu, ko un kā vēlos. savai frizierei ļoti uzticos, bet pēdējā laikā vienkārši nav bijis vajadzības pie viņas doties, jo mati perfekti veselīgi - nekādu sašķelto galiņu un tā.
manikīru/pedikīru pārsvarā pati, jo patīk bieži pārlakot. kad bija biogēls, tad tas, protams, atkrita, bet man pietrūka nagu lakošanas un ātri apnika mūžīgais francis. :-D
vaksāciju - pārsvarā tomēr pie meistares, jo pašai slinkums ņemties. bet dažreiz pati - ja pietrūkst laika vai ja steidzami vajag un nevaru tikt uz salonu.
uzacis nekrāsoju - pietiekami tumšas, tāpēc formu piekoriģēju arī mājās.
būtībā, vienīgā skaistumkopšanas lieta, ko es tiešām izbaudu pie profesionāļa, ir masāžas. vai ļauju draugam, protams. 8-)
25.01.2012 01:10 |

10 gadi
Reitings 13520
Krāsoju matus pati, pie frizieres aizeju tikai apgriezt galiņus. :)
Nagus nepieaudzēju, pašai aug gari un skaisti! :D Un manikīru veicu pati, ļoti skaisti sanāk franču manikīrs, nav jāiet uz salonu!
Uzacis nekrāsoju, apģērbus nešuju, vaksāciju taisu pati. :)
25.01.2012 01:30 |

Reitings 13796
Reģ: 23.10.2010
Teikšu godīgi - kā jūs varat pašas vaksēt sevi? Ja neesmu pārpratusi un runa ir arī par bikini. Vai tad pats var visur tikt klāt un redzēt, kur kas palicis?? :-/
25.01.2012 01:39 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)