protams,virietim ir japelna, janodrosina vismaz minums gimenei. neatbalstu tos,kuri pasi laga sevi nevar uzturet, nestrada, pelna loti mazu algu, nespej nodrosinat pilnvertigu dzivi(iret dzivokli, pirkt partiku, nodrosinat sev drebes un citas preces, ir parados iegrimusi, atkarigi no narkotikam, bez "mugurkaula") un plano bernus. var but ari parspilet,ja virietis sievieti uztur ,kamer berns piem. sasniedz 18g.,bet man ari nav nekas pret tam mamminam,kuras ar visu sirdi nodarbojas ar bernu audzinasanu, majas uzkopsanu,est gatavosanu, vira drebju gludinasanu ,jo tas ari ir sava veida darbs un prasa energiju. ja virietim patik,kad sieviete ir majsaimniece,tad kapec vinai tadai nebut,ja vien ir pienemams sads dzivesveids.
ne,es neveletos bernu no viriesa,kurs nespetu nodrosinat manu bernu uzturesanu, nakotni. ja man butu sajuta,kad virietim nebus naudinas,ar kuru nopirkt,kaut vai pamperus,uz kuru var palauties,bus ieinteresets ar vinu pavadit laiku,audzinat,pieskatit,kad piem. es busu slima,vai ari man bus savas neatliekamas darisanas,tad es tadu neizveletos.
oki,var jau sieviete stradat,bet jabut naudai,kuru maksat auklei . ja sievietei ir maza alga,tad jadoma vai vinai labak pieskatit mazo ,vai ari maksat gandriz visu savu nopelnito naudu par aukli.