Es arī meklēju cilvēkus ar kuriem kopā pasūtīt no šīs adreses (www.wholwsale-dress.net) Esmu izčekojusi, ka izdevīdi sanāk, jo vairāk cilvēku, jo vislētākajai pasta konpanijai 1kg sanāk dārgi un tādēļ būtu jauki savākties kādai grupai un to 1 kg izdalīt uz visiem...tad pasta sūtījums sanāk diezgan ok...ja kādam ir interese, tad varam mēģināt kaut ko sarunāt jau konkrētāk caur pastu [email protected] un mēģināt savākt kādu grupiņu...es tā uzmetu, ka forši ir tad ja sākas ar kādiem 8-9 cilvēkiem utt.
Jāsadala 1kg, jo tas ir dārs...nu ja sūta baigos apjomus, tad jau tas 1kg neko neizsaka, bet ja gribu pa kādām 100 naudiņām tad kāda iksa pēc man par 1kg maksat tādu ciparu??
Inese, nu saliec iepirkumu sarakstā visas preces, kuras gribi un tad redzēsi kāds Tev tas šippings, jo vairāk krāmēsi, jo vairāk maksāsi. Neredzu jēgu tur mesties kopā un dalīt kaut kādu pirmo kg!
Nu ieliec iepirkumu grozā sev 5 kurpes un iedomājies,ka es ar Tevi pasūtu 5 kurpes. Tad padomā, sanāca tur kaut kas izdevīgāk šippingam ar manām 5 kurpēm pa virsu,vai tomēr vienai pašai?
tur tie piemie grami, kad es sūtīju, bija ap 21 dolāru; pārēji - ap 4 ... tad nu meitenei gribās 5 ls uz šipingu ietaupīt :)
es jau nu gan nesūtītu ar kādu kopā ..varbūt vienīgi ar kādu paziņu; tur tās lietas ir tik lētas... pat ar visu dārgo šippingu :D
P.s.
bet nu nekādu augsto kvalitāti ar neceri :D kurpes lietu neturēs itin nemaz. daudzām kartons iekšā :D
zhilii, es pasūīju pirms vairāk kā mēneša, man nekas nav atnācis!
Pasūtīju 4 pārus, kvalitāti man nevajag un ja nederēs, saplīsis, nebūs žēl.Man 2 kurpes vajag tikai 1 iziešanas reizei.
Bāc, piemaksā to piečuku pati un viss,nekā ar nepazīstamām meitenēm mesties kopā. Vai nu samaksāsi no savas naudas un Tev preci nepaņems, vai arī Tev samaksās un Tu aizlaidīsies. :D Te tā notiek! :D
Draudzene iepriekš no šīs mājsalapas arī visu laiku sūtīja, bet kāds izdomāja pielikt vēl kkādu nodokli par sūtīšanu 50ls .. Izdevīgāk, protams, ja sūta vairākas meitenes, nu kādas pacmit vismaz . .
ja būtu vienreizēja maksa par pasūtījumu, tad jā- pasūti cik vari panest vienā pasūtījumā un par konstantu cenu.
Bet, ja jāmaksā par kg- tad gan stulbi :D ja es pasūtu 5kg, un, piem., Late 3kg- tad katrai par saviek kg arī jāmaksā. Vienīgais, ja uz pusēm dalam, tad late pat ir nedaudz zaudētājos, jo viņai (8;2) vēl 1kg pa virsu jāsamaksā manā vietā :))