kā matiem labāk?

Reitings 62
Reģ: 21.10.2011

nesen pati nokrāsoju matus (gaiši brūns - tumši brūns) un tagad ir dikti iepaticies (l)

ir plāns vismaz līdz vasarai, vasaru ieskaitot, uzturēt šo stilu, līdz ar to rodas jautājums - labāk būtu ik pēc ~ trim nedēļām pašai atkal nokrāsot vai tomēr aiziet pie friziera?

redz, pašai krāsojot, to var darīt biežāk, krāsa nāk nost vienmērīgi un izskats saglabājas, vairāk vai mazāk, dabīgs.

pie friziera gan tik bieži neskrietu, līdz ar to ataugtu saknes... :-/

bet jautājums vairāk par to - kas būtu veselīgāk matiem? vienreiz tā, pa skarbo, nokrāsot pie friziera, vai tomēr pašai krāsot? un, cik īsti kaitīgas ir tās māju krāsas? jo pie friziera, kā saprotu, no sākuma matus izbalina, lai pēc tam tajos ieliktu krāsu un tas jau ir vēl trakāk kā vienkārši krāsu uzbliezt... :-/

24.01.2012 10:52 |

Reitings 996
Reģ: 07.05.2011
Jā, man mati arī pēc krāsošanas ir daudz spīdīgāki, gludāki un šķiet, ka to ir vairāk. :-D Laikam krāsa tomēr piepilda pašu matu. Un es krāsoju tumši brūnus, nevis balinu (man pašai ir tumši brūni, bet patīk tā sajūta pēc krāsošanas, uzreiz dzīvīgāks tonis utt.). Pagaidām esmu krāsojusi tikai ar Loreal creme casting gloss, baigi patīk, bet tagad domāju, ka varbūt tos 6 ls par krāsa pačku maksāju vairāk dēļ nosaukuma un iepakojuma ne kvalitātes.
Kā tur ir, meitenes?
24.01.2012 19:26 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Neko nemāku teikt par sastāvu un atšķirībām, bet i salīdzināt nevar tos cimdiņus, kas nāk krāsai klāt Loreal kastītē un, kas citās.
Drošvien tā dārgākā maksāšana ir par cimdiņiem :-D
24.01.2012 19:28 |

Reitings 996
Jā, cimdiņi forši :-D Bet nu tomēr ne tik forši, lai tik dārgi maksātu. Vēl iepakojums tāds uztjūnēts, balzāmiņš utt.
24.01.2012 19:32 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
tas pats amonjaks ir daudzas krasas(loreal casting nav. ta ir saudzejosaka), kas boja matus, padara tos sausus. vel ari cita kimija. konkreti neuzskaitisu, bet tas pat berniem ir ksiadrs, ka krasosanas, balinasanas, taisnosanas, zavesanas boja matus nevis atveselo.
24.01.2012 19:41 |

Reitings 996
Amonjaka nav arī citās krāsās ne tikai Castingā. ;-) Tāpēc arī interesējos par šo atšķirību.
Nezinu gan vai bojā tik ļoti. Man draudzene matus krāso no kādiem 13 gadiem regulāri 1x mēnesī. Stipri, spīdīgi, gludi, biezi. Ja lieto atbilstošus kopšanas līdzekļus nav jau tik traki ;-) Varbūt pirms 30 gadiem tās krāsas bija gatavā inde, tagad jau viņas ir uzlabotas.
24.01.2012 19:47 |

Reitings 2943
Reģ: 29.01.2009
Un cik ilgi pēc krāsošanas jums ir smuki spīdīgi mati? Visu laiku līdz nākošai krāsošanas reizei? Cik ilgi jau krāsojat matus un cik bieži.

Es tomēr domāju, ka matu krāsa bojā matus- tā tomēr ir ķīmija, kas izmaina mata dabīgo sastāvu un novājina tos- lai gan pati matus krāsoju un esmu balinājumi pusi sava mūža. man tie ir bijuši visādās krāsās un domājams esmu izmēģinājusi visus Drogās pieejamos matu krāsu ražotājus. Vienā brīdī man uz galvas vairs nebija gandrīz nekas un mazgājot mati nāca ārā čupām, kamēr nesāku atjaunot normālu krāsu pie friziera un daaaaudz daaaaudz tajos gāzt iekšā maskas. Kādreiz man bija latvijas pelēkais tonis, biezi un smuki mati taču man tādi nebija gana labi- sāku krāsot- tagad nav puse no tā matu biezuma un matus nevaru varu izķemmēt tikai ja tajos ir ielikta sauja maskas (nevis kondicionieris). Bet var jau būt, ka tikai man tā ir. :-)
24.01.2012 19:47 |

Reitings 2943
Reģ: 29.01.2009
ja rakstīts ar lieliem burtiem ka nav amonjaka krāsā, tas vēl to neozīmē- paskataties mazo druku sastāvā kādreiz un cik daudz parabēnu tur ir... nedomāju ka kādā citā kopšanas līdzeklī to ir tik daudz.
24.01.2012 19:49 |

Reitings 13903
Reģ: 18.02.2010
Man spīdīgi un gludi ir visu laiku - noteikti arī tādēļ, ka kopju, ka vajag. Pirmo nedēļu pēc krāsošanas ir visideālākais matu stāvoklis. Krāsoju 1x 2mēnešos, jo esošā krāsa īpaši, ja nav ataudzis vairāk, kā 2cm, ar krāsoto nekontrastē.
24.01.2012 19:54 |

Reitings 62
Reģ: 21.10.2011
liels paldies visām par viedokļiem! :-)

ar to "gaiši brūns - tumši brūns" bija domāts, ka nokrāsoju no gaišiem uz tumšākiem.

hmmm, pati arī vienkārši uzķēros uz atlaidēm drogās, tāpēc sakārojās beidzot nokrāsot :-) nopirku garnier. patreiz galīgi nesūdzos. protams, zinu, ka jebkāda veida krāsošana tomēr kaitē matiem, bet, pienācīgi tos kopjot, ar visu var tikt galā. :-)
24.01.2012 20:00 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
tev vnk ir laba matu struktura, tapec vini , neskatoties uz biezo krasosanu, ir laba stavokli. genetika. tas ar viss. tapec jau tas nenozime, ka krasa ir laba.
24.01.2012 20:08 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits