tvnet komentaarus palasot liekas, ka visi latvieshi ir vienkaarshi debiili idioti :D
Taa kaa es jau gandriiz 3 gadus dziivoju aarpus Latvijas, tad saikne ar maajaam ir internets. Lasot lietas internetaa tieshaam liekas, ka cilveeki ir skaudiigi, leciigi, stulbi, iedomiigi un augstaak par savu dirsu leceeji (peedeejais gan ir maaazlietinj taisniiba).
BET. Kad es taa padomaaju, kaa likaas, kad dziivoju Latvijaa, man ljoti patika cilveeki. Es, piemeeram, zinu tikai vienu pa iistam skaudiigu cilveeku :D
Man liekas, ka videejam latvietim ir laba humora izjuuta - taads uz melno pusi. Latvietis ir mazliet makgaivers, jo ir straadiigs, un nu es zinu daudzus, kas izdomaas kaa paveikt lietas no nekaa - iisti nemaaku izskaidrot un noformuleet teikumu kaa gribu. cerams saprataat :D
Jaa, it kaa ir katrs pa savam, bet draudziiba, iista draudziiba, latvietim ir lielaakaa veertee, nekaa, piemeeram, francuuzhiem, spaanjiem, itaaljiem u.c., kas ir tavi lielie draugi jau no saakuma, bet kad vajag, tad kaut kur izchaabee.
Chiikstulji jau ir, bet tas jau ir muuzhiigi bijis, palasiet tautasdziesmas - visas kaa viena gauduliigas :D
Nezinu, man ljoti patika dziivot Latvijaa un zinu, ka noteikti atgrieziishos, jo man patiik cilveeki maajaas.