Iztiekam šajā diskusijā bez pārmetumiem, jo jau miljardiem reižu ir dzirdēts, cik tas ir zemiski, ka neviena nekad tā neadrītu utt!
Es esmu krāpusi, man šķiet,ka tagad par to dabūju pamatīgi maksāt!Man nebija nekādi sirdsapziņas pārmnetumi, jo nemīlēju savu draugu, mīlēju otru, bet nešķīros, jo nebija nekādas stabilitātes!Tad saņēmos un izšķīros ar draugu, sāku drauzēties ar to otru puisi, un tas bija laimīgākais laiks manā mūžā, bet viss beidzās, pat īsti nesākoties!Vēljoprojām tam neesmu tikusi pāri, tāpēc domāju, ka kāds augstāks spēks mani soda!Sākās viss tad, ka ar draugu jau attiecības bija uz sabrukšanas robežas, es ar viņu iepazinos klubā, pirmo reizi mūžā man kāds tik ļoti iepatikās jau no pirmā vakara, es viņam arī, tikai es nesapratu, kā viņam var būt vienalga, ka es aizeju mājās pie cita, bet gad atklājās, ka viņam nenormāli tas grauza, tikai neko neteica, kad atnāca runājamais vaļā, es biju šokā!Cik daudz vieglāk viss būtu, ja cilvēki RUNĀTU!
Mans uzskats ir tāds, ka reāli vismaz reizi kāja ir paslīdējusi gandrīz jebkuram,
nu vismaz procentiem 80% toč!