Pirmaa reize

Reitings 85
Reģ: 29.01.2009

Sveikas!

Esmu nevainīga un ļoti bieži domāju kāda būs mana pirmā reize.

Atzīšos man ir ļoti bail, ka sāpēs utt :D

Bet es domāju kā ir ar to asiņošanu? Cik saprotu ne visas pirmajā reizē asiņo, taču tām, kurām ir tā gadījies, tak visa gulta, palags sanāk asinīs, tiki neērti es domāju būtu pēc tam. :-|

Vienkārši iespējams drīz būtu tā mana pirmā reize,bet nevēlos atklāt ka esmu nevainīga, gribu, lai puisis to nezin, tāpēc domāju par to asiņošanu...

23.01.2012 00:16 |

Reitings 286
Reģ: 29.06.2011
Skaties kā pati jūti. Es tavā vietā sacītu. Tas, taču nav nekas traks, vai tāds no kā būtu jākaunas, ka tev pirmā reize.
Esmu no tām "laimīgajām", kurai pirmā reize izvērtās kā vienas nakts sakars, lai tik tas ātrāk būtu garām. Neteikšu, ka bija tā, ka nožēlotu un 'ak šausmas' vai vēl sazin kas, jo biju ieņēmusi galvā, ka vēlos, lai tā pirmā reize ir prom. Taču neteiktu, ka bija arī baigi forši. Fīlings - 0. Taču ar cilvēku, kas tiešām ir tev svarīgs, un tuvāks pilnīgi cita lieta! ;-) Tā kā padomājiet vai gribat to vienkārši izdarīt, lai miers :-D viennozīmīgi nekā interesanta :-D asiņošana bija minimāla, gandrīz nemaz, un sāpēja tā mazliet. Bet, kā jau te minēja.. katrai tas ir indivuāli.
23.01.2012 02:03 |

Reitings 621
Reģ: 28.07.2010
zaķēn, man draudzene nodarīja to lietu tiesi kā tu tagad gribi- iedzērusi, ar nepazīstamu, simpātisku puisi.. taču tagad, kad viņa ir kopā ar puisi, kuru mīl, viņa noželo, ka viņš nav bijis viņas pirmais.. Tu varbūt domā, ka tas ta paliks pagātnē, taču, iespējams, pēc tam tās būs rūgtas atmiņas :-/ tikai pieredze.
23.01.2012 02:21 |

Reitings 537
Reģ: 07.07.2011
Zaķēn, Saulesbrille jau deva atbildi. Katrs var uzskatīt citādāk, kas ir pareizi, kas nav. Dzīvei instrukcijas nav. Es uzskatu, ka nav pareizi atdot savu nevainību kuram katram, jo tas tomēr ir kaut kas īpašs. To vairs neatgūt.
23.01.2012 02:28 |

Reitings 447
Reģ: 25.06.2009
Nu jā,tā varētu būt tiesa.. Bet nu pēc pāris mēnešiem man jau būs 19,un neērti. :(
Bet domāju,ka to sajūtu sapratīs tikai vēl nevainīgās meitenes.. (t)
23.01.2012 02:28 |

Reitings 26
Reģ: 03.11.2011
atceros savu pirmo reizi :-) arī nepateicu čalim ka nevainīga, nabags nevarēja tik iekšā un visu laik lamājās uz sevi, ka tāds nemākulīgs, bet kad tika iekšā, jā sāpēja ļoti, asiņu var teikt nebija, kāda pilīte tikai! sāpēja vēl kādas nākamās 3 reizes un tad jau viss :-) čalis vēlāk jautāja kāpēc es nepateicu, būtu sagatavojies morāli, būtu maigāks un saprotošāks, tāpēc labāk pasaki!!! ;-)
23.01.2012 02:34 |

Reitings 143
Reģ: 21.01.2012
mēs palikām dvieli, bet nekādu asiņu nebija.

es galīgi neatbalstu variantu - ar svešu, bet galvenais, ka tik būtu. vispār pazūd sex nozīme - tas nav āķītis sarakstā, kas jāizdara.

man bija ar īsto cilvēku, un es vienmēr domāju, cik labi, ka neienāca prātā kaut ko sasteigt.
23.01.2012 02:38 |

Reitings 286
Reģ: 29.06.2011
barnija9 - tur jau tā lieta, ka, nevainība ir, kaut kas īpašs, tomēr ir meitenes, kurām tas nav tik svarīgi.
Pati, kā tagad, atceros to sajūtu par, kuru runā zaķēns, manā gadījumā, biju ieņēmusi galvā, 'šausmas, tūliņ jau būšu pilngadīga un vēl joprojām nevainīga, ko nu?' :-D Bet, lai gan, domāju, ka, iespējams, pārdzīvošu, pēc tam, ka šādi to nevainību palaidu vējā, bija tikai pretefekts - tiešām likās forši, ka nu tik beidzot man vairs nemocīs tā nebūšana ar pirmo reizi. :-D Ko gan var sacīt, katram jādara tā kā uzskata par pareizu, jo tāpēc jau dzīvojam katrs sau unikālo dzīvīti :-) Nu, ja jutīsies kļūdījies, tad nečīksti, ka neesi brīdināts. Taču, galvenais jādara, kā tajā mirklī jūties un uzskati par pareizu. ;-)
23.01.2012 02:38 |

Reitings 4838
Par manu pirmo reizi.Izdarīju to ar pazīstamu puisi,bija abpusējas simpātijas,viss ok.Par to,ka biju nevainīga-tas puisis vēl nezina šobrīd,jo es neko nepateicu.Bet arī,pirms viss jau teju, teju notika,visu laiku domas šaudījās-teikt vai nē, teikt vai nē.Jā,es nepateicu.Un arī neko nenožēloju,pat priecājos,ka neko nepateicu (pareiza rīcība).Vienalga viss bija ok,ne sāpju,ne asiņu.Vienīgais,kas varbūt drusku traucēja,bija,ka puisis gribēja visādas pozas,drusku aktīvākus apgriezienus,tad gan varu teikt,ka dažas pozas bija nevis sāpīgas,bet ne tās patīkamākās un ērtākās priekš pirmās reizes |-) Taču savādāk varu teikt,ka bija viss tā kā bija jānotiek,tikai šobrīd padomātu,vai tieši viņu sev izvēlētos kā pirmo puisi,jo šobrīd esošais puisis būtu noteikti bijis labāks,manieru dēļ :-)
23.01.2012 02:49 |

Reitings 2817
Reģ: 04.06.2009
Man nebija asinju vispaar,saapeeja gan diezgan. Ja vareetu tad nebuutu to dariijusi ar to puisi un labaak nogaidiitu,jauna un dumja biju,paarsteidzos.
23.01.2012 07:24 |

Reitings 987
Reģ: 18.04.2010
Galvenais, lai ir mitrums. Ja monstrīgs loceklis vai burtiski plēve priekšā (abus vari pārbaudīt), var būt nepatīkami, bet citādi es neredzu iemeslu sāpēm un asinīm.
23.01.2012 07:55 |

Reitings 2486
Reģ: 10.06.2009
Uzreiz atvainojos, ja tas izklausās pretīgi, bet tā arī var notikt- man sāpēt nesāpēja, bet noasiņoju pamatīgi, tā ka bezmaz visa gulta bija asinīs!
23.01.2012 10:25 |

Reitings 1013
Reģ: 27.07.2011
Es nemaz nepateicu puisim, negribēju, lai tas tiek pārvērsts kaut kādā banālā pasākumā ar svecēm, mūziku un ko tik vēl nē. Tā teikt - ātrāk sāksim, ātrāk beigsim :D

Sāpēt vispār nesāpēja, bet asinis bija, taču palags bija tumšs, neko nevarēja īsti redzēt. Tikai pēc kāda gada viņam to pateicu.
23.01.2012 11:32 |

Reitings 56
- noteikti ieteiktu brīdīnāt čali!

- viena reize tāda ir bijusi' meitene pateica, viss bija ļoti normāli. Vīrietis uzreiz cenšas to darīt maigāk un kaut kādā veidā tas visu padara x5 intīmāku.
23.01.2012 13:37 |

Reitings 12
Reģ: 10.05.2010
Meitenes, ko jūs uztraucaties? man ir 22 un es vēl esmu nevainīga. :-/ pat nezinu, ko darīt, laikam jau neteikšu čalim, lai neaizbēg no manis pa gabalu kā no vecas vecmeitas :D bet par sāpēm, asinīm neuztraucos, jo tas ir katrai individuāli un par sevi es tā kā nezinu, tad kāpēc pirms laika sākt stresot?
23.01.2012 13:41 |

Reitings 6
Reģ: 25.11.2011
Hee,diezgan divaina tema,pat speciali ieregestrejos,lai nokamentetu!!Meitenes,es jus nesaportu,kapec jus negribat to teikt puisim.tas tacu nav nekas traks,otradak puisim,jus liksities ipashas..Pastastishu savu pieredzi.Savam puisim pastastiju,ka esmu nevainiga pirmaja tiksanas reize,jo apstaklu del,vakaru beidzam ar draudzeni pie vina un vina drauga,protams vins gribeja ar mani pargulet,jo blakus to darija draudzene ar puisi,bet es pateicu,ka es to nedarishu,vins prasija,kapec,es pateicu,ka esmu nevainiga,protams,man nenoticeja,bet turpinajam vnk skupstities un aizmigam..Tacu ar liktena palidzibu mes tomer esam kopa.Vairakas reizes,kad mes bijam jau kopa,vins man jautaja vai tiesam es esmu nevainiga-jo vinam,likas,ka tas nav reali,ka meitene 18 gados,kura vina acis ir baiga meitene-smuka,seksiga u.t.t un nevainiga,ari vina draugam tas likas divaini,tagad draugs stastija nesen-ka visu laiku,kad vini tikas,vins prasija vai vins parguleja ar mani un vai es tiesam biju nevainiga-smiekligi ne? :D nu ja pec 3 men pienaca mana pirma reize,neesmu par to stara,bet asinu nebij.Tacu es esmu prieciga,ka es to dariju ar cilveku,kuru tagad loti milu un kursh mani mil+ to loti noverteja,jo vinam ir patikama sajuta,ka vins ir man pirmais,un ka man nav nekadas pieredzes ar citiem,ka neviens cits nebij tik tuvu man,ka vins.Japiebilst,ka mana pirma reize bij tik 1men pirms 19 gadiem.Ta ka meitenes nav kur steigties,labak to darit ar cilveku pret kuru tu kautko juti un kurs to novertes..
23.01.2012 14:41 |

Reitings 1906
Reģ: 05.04.2009
man bija ļoti daudz asiņu un faktiski ar to arī viss beidzās. pārdūra un viss. baidījās turpināt. asiņoju vēl 3 dienas. tikai pēc tam varējām pa īstam darboties. tāda stulba pirmā reize :(
23.01.2012 14:45 |

Reitings 1873
saulle0099, Tas,ka draugs stāsta savam draugam par jūsu intīmajām attiecībām,Tev liekas baigi forši?
Tāda fakta vien dēļ negribētu neko teikt :-D
23.01.2012 14:46 |

Reitings 6
Reģ: 25.11.2011
Cruel,Vina draugs guleja blakus gulta,kad es teicu,neee,un vins saka minet,kapec nee :D Tapec,par to neesmu dusmiga..
+kas tur ir slikts,ka meitene ir nevainiga,manuprat,ja par to runa nav tads kauns,ja runatu par to,ka 18 gados meitene ir pargulejusi ar kadiem 20puisiem..
23.01.2012 15:18 |

Reitings 1376
Reģ: 22.09.2009
Es arī 19 gados zaudēju nevainību.Pilnībā tevi saprotu,ka tev negribās teikt savam pusim,bet es tiešām silti iesaku pateikt visu taisnību,jo tad viņam vajadzētu arī maigāk izturēties,nevis tikai brutāli izdrāzt.
Man pirmājā reizē ļooooti sāpēja un vēl 8tajā arī nebija nekādas patīkamās izjūtas.Asinis gan nebija.Ja,tev arī būs asinis,tad neuztraucies nebūs tā kad pilnīgi visas gulta pludo. :-D Ja,tavs puisis ir jauks un mīļš,tad vajadzētu tev pateikt.Nav tev 39 gadi,kad vajadzētu kaunēties par to,ka nēesi apmierinājusi miljons vīriešus.Dažiem pat patīk,kad meitene ir tīra un savos 19 gados nav šmarojusies apkārt.
23.01.2012 15:28 |

Reitings 1111
par to teikšanu/neteikšanu un kautrēšanos par to, ka vēl esi nevainīga..
tas jau katram individuāli un atkarīgs no cilvēka un viņa domāšanas :-)

es, piemēram, pārāk mīlu savu ķermeni, lai ļautu to vnk lietot visādiem random puišiem, kuri man un kuriem es neko nenozīmēju. līdz šim man gadījās tikai visādi asshole tipa puiši, tādēļ vēl esmu nevainīga, un kas par to?
esmu lepna par to (bet te nav nekādas reliģiskās pārliecības vai kas tāds :-D )
23.01.2012 15:51 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits