Hee,diezgan divaina tema,pat speciali ieregestrejos,lai nokamentetu!!Meitenes,es jus nesaportu,kapec jus negribat to teikt puisim.tas tacu nav nekas traks,otradak puisim,jus liksities ipashas..Pastastishu savu pieredzi.Savam puisim pastastiju,ka esmu nevainiga pirmaja tiksanas reize,jo apstaklu del,vakaru beidzam ar draudzeni pie vina un vina drauga,protams vins gribeja ar mani pargulet,jo blakus to darija draudzene ar puisi,bet es pateicu,ka es to nedarishu,vins prasija,kapec,es pateicu,ka esmu nevainiga,protams,man nenoticeja,bet turpinajam vnk skupstities un aizmigam..Tacu ar liktena palidzibu mes tomer esam kopa.Vairakas reizes,kad mes bijam jau kopa,vins man jautaja vai tiesam es esmu nevainiga-jo vinam,likas,ka tas nav reali,ka meitene 18 gados,kura vina acis ir baiga meitene-smuka,seksiga u.t.t un nevainiga,ari vina draugam tas likas divaini,tagad draugs stastija nesen-ka visu laiku,kad vini tikas,vins prasija vai vins parguleja ar mani un vai es tiesam biju nevainiga-smiekligi ne? :D nu ja pec 3 men pienaca mana pirma reize,neesmu par to stara,bet asinu nebij.Tacu es esmu prieciga,ka es to dariju ar cilveku,kuru tagad loti milu un kursh mani mil+ to loti noverteja,jo vinam ir patikama sajuta,ka vins ir man pirmais,un ka man nav nekadas pieredzes ar citiem,ka neviens cits nebij tik tuvu man,ka vins.Japiebilst,ka mana pirma reize bij tik 1men pirms 19 gadiem.Ta ka meitenes nav kur steigties,labak to darit ar cilveku pret kuru tu kautko juti un kurs to novertes..