par kāzām...

Reitings 449
Reģ: 09.11.2010

Vai jums kāzās bija kāzu vadītājs vai vedējiem visa kāzu organizēšana un vadīšana bija jāuzņemas?

Ir tā, ka mani ir uzaicnājuši būt par vedējmāti. No sākuma man liekās, ka man būs tik tais rituālos jāpiedalās, bet tagad saprotu, ka uz maniem pleciem gulstas viss - kāzu organizēšana, aktivitāšu izdomāšana un pēc tam kāzās arī visa pasākuma vadīšana

Vai tas ir normāli tā no draudzenes puses man šito visu uzkraut? :-D

Būtībā kāzas ir liels pasākums, kas jāorganizē vismaz pusgadu, arī liela pasākuma vadīšana nav joka lieta. mana māsa, piemēram, kad precējās, kāzas gan organizēja pati, bet kāzu vadītājam vien samaksāja 300 ls.

Turpretī man viss jādara par velti pusgadu + vēl dāvana jaunajam pārim 8-)

21.01.2012 23:33 |

Reitings 787
Reģ: 11.04.2009
Mums kāzās bija vedēji, kuri gan organizēja visādas atrakcijas, gan arī tās vadīja (protams, pienākumus sadalot vēl ar citiem cilvēkiem). Mēs devām visam nepieciešamajam naudu. Manuprāt, ir tikai normāli, ja jaunais pāris apmaksā visus izdevumus, jo kopumā par visiem sīkumiem savācas diezgan pieklājīga summa (ap 200-300Ls, protams, atkarībā no atrakciju skaita un to veida).
Vedēji parasti nekādas dāvanais nedāvina, jo viņu ieguldītais darbs ir viņu dāvana jaunajam pārim.
Mūsu gadījumā vedējiem labs palīgs bija mūziķis, kurš bija arī kā vakara vadītājs.
22.01.2012 19:18 |

Reitings 4504
Reģ: 21.05.2009
Piedalījos tuvu radinieku kāzās kā fotogrāfe. Palūdza un neļāva īsti atteikties.
Un tagad es zinu,ka,ja man būs šis notikums, nevienam no sev tuvajiem un visiem vispār, neuzkraušu pienākumus, kuri traucē baudīt pašu procesu. Tas, manuprāt, ir ļoti nepieklājīgi. Izpalīdzēt sīkumus, tur tie pienākumi,ko var apvienot ar pašu kāzu procesu-ok, bet atbildīgos-ne!
Un būt vedējiem un izdarīt to labi-jā, tas ir liels gods, bet,ja tiešām ir jādara viss un cilvēkam tā nav sirdslieta, nekāda kāzu baudīšana tā nav.
22.01.2012 22:53 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits