Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

draugi pirmajā vietā

Reitings 1242
Reģ: 29.01.2009

Sveikas,mīļās dāmas, sestdienas vakarā!

Pirmo reizi gada laikā to pavadu vienatnē, tad nu pastāstīšu kāpēc...

Man ir superīgs puisis, izskatīgs, sportisks, draudzīgs, dzīvespriecīgs, dāsns utt. Bet ir viens bet - pēc maniem novērojumie, draugi viņam ir pirmajā vietā. :-(

Mēs dzīvojam katrs savā pilsētā, aptuveni 50km attālumā, taču puisis strādā rīgā, visu nedēļu pavada tur, tad nu sanāk satikties tikai nedēļas nogalēs. Parasti sanāk viņa pilsētā, jo viņam ir spēles sestdienās. Es 5dienās pie viņa esmu ātrāk, nekā viņš pats ir pārradies no rīgas...taču kā viņš ienāk mājās tā ir karstais telefons, visu laiku zvana, nāk sms. Pēc kurām seko teksts: "Taisies mēs braucam tur un tur", vai arī "nu mēs gribam iedzert, stūrēsi?" Protams viss ir jauki un labi, taču nešoreiz...es īsti labi nejutos, biju pārstrādājusies pie datora, speciāli visus darbus paveicu, kamēr viņš nav, lai visa uzmanība būtu tikai viņam. Tad nu jā, šoreiz atteicos iet ārā, pagāja kāda stunda viņš neliekas ne zinis, nedz ko es daru, nedz uz sms atbild. Tad nu izdomaju nakti braukt mājās, uz savām mājām...un aizbraucu. Tagad ir milzīgs skandāls, jo redz es esmu vainīga, nesēdēju mājās pie viņa un negaidīju kungu pārrodamies.

Ko es vēlos no jums....varbūt kādai ir līdzīga pieredze bijusi, un noteikti ir. Pastāstiet kā nonācāt pie kompromisa, kā guvāt viņa uzmanību... Varbūt varat ieteikt kā man rīkoties.

Esmu sašutusi, iespējams daļēji mana vaina, bet cik tad ilgi var paciest, vai tiešām draugi nesaprot, ka mēs neesam redzējušies nedēļu un vēlamies būt divatā, vai arī tikai es to vēlos :-/

21.01.2012 22:39 |

Reitings 1242
up :-/
21.01.2012 22:55 |

Autorizēts lietotājs10 gadiPatīkModerators
Reitings 10576
Vīriešiem draugi ir piemajā vietā - tas vienkārši tā ir!

Reitings 8189
Reģ: 02.02.2010
jocīgi, ka viņš nevēlas pabūt divatā :-O
varbūt pārāk jauns vēl, tā izklausās

Reitings 1242
Iespējams, mums abiem ir 22!
21.01.2012 22:57 |

Reitings 996
Reģ: 07.05.2011
Nezinu, manam draugam es noteikti esmu svarīgāka. Biju slima uz Jauno gadu, viņš palika mājās ar mani un tv,nesa karstas tējas un manā vietā mizoja mandarīnus. :-D Viņš ļoti bieži atsakās kkur iziet ar draugiem, ja es to nevēlos, labāk paliek ar mani. Nav tā, ka man patīk sēdēt mājās, bet nu reizēm ir situācijas, kad 5dienas vakaru labprātāk gribas pavadīt, skatoties filmas un graužot šokolādi. Tāpēc es reizēm jūtos vainīga, ka manis dēļ viņš šēž mājās. (t) Varu derēt, ka tā ir gadījies arī tavam draugam. Varbūt tu gribēji izklaidēties, bet paliki mājās viņa dēļ? Vispār dīvaini, bet es pieņemu, ka varbūt tavs draugs tā nemaz negribēja, bet lāgā neizprata situāciju. Labāk izrunājies un pastāsti par savām bažām! :-)
21.01.2012 23:03 |

10 gadi
Reitings 6263
Reģ: 01.04.2009
Draugiem ir liela ietekme, tas jā, bet parasti jau attiecību sākumposmā gribas pavadīt laiku tikai ar meiteni. Protams, viens ir doties kopā ar vinu pie draugiem, varbūt tur būs kādas draugu meitenes un varēsi ar viņām ietusēt, bet tas atkarīgs no tā vai pati esi no tām sabiedriskajam kas to visu grib. Man personīgi tas ne visai un tad parasti es vnk pavadu vakaru vienatnē kaut ko mācoties vai vnk netā sēžu, kamēr manējais ir pie čomiem. Bet mums ir savādāk, dzīvojam kopā un jau diezgan ilgi, bet ja būtu tikko iepazinušies un nesanāktu tikties draugu dēļ, es arī būtu nikna.
21.01.2012 23:12 |

Reitings 1242
Neesam mēs tikko iepazinušies, kopā esam jau pusotru gadu, daudz jau nav, bet pietiekoši, lai viens otru iepazītu.
Kā jau minēju es bieži dodos ar vinju un vinja draugiem, katrā nedēļas nogalē kaut vienu dienu, bet noteikti. Esmu ar meitenēm iepazinusies, bet ziniet, nu nav tās manas draudzenes no manas pilsētas, nu nav, un aizvietot viņas nevar neviens, līdz ar to īpaši interesantas sarunas neveidojas. PS - viens no viņa draugiem un viņa meitene, mani vakarnakt mājas veda. Un jūtas jau nedaudz vainīgs, bet neizrāda, līdz ar to izrunāšanās neizdodas, viņš mani nesaprot. Tik skumji...ir vēl naiva cerība, ka atbrauks pie manis, bet nu nezinu...
21.01.2012 23:18 |

Reitings 49
Reģ: 14.11.2010
Nu jā! Es ar tagad sēžu viena! Viņš ar daudz pavada laiku ar draugiem nevis mani! itsevišķi pēdējā laikā! Vai nu viņš pie dztora vai strādā vai pie čomiem! Nu es jau neko nesaku dusma jau ir bet pukstot sabojāšu to vēl vairāk!
21.01.2012 23:19 |

Reitings 996
Reģ: 07.05.2011
Āaa, man arī ir līdzīgi! Man vajag manas meitenes, manas draudzenes! Ar tām, kas ir drauga draugu lokā tā īsti kontakts neveidojas. :-/ Tāpēc man arī parasti nav pārāk interesanti ar viņiem, tur nu pilnīgi tev piekrītu.
21.01.2012 23:39 |

Reitings 5115
Reģ: 03.06.2011
Man atkal liekas, ka tieši attiecību sākumā tāda situācija ir normāla, jo nepametīs taču visu, lai pilnībā sevi veltītu tikko iepazītam cilvēkam. Bet jūs jau 1,5 gadu satiekaties...gribas teikt - droši vien, ka draugi viņam pirmajā vietā būs ļoti ilgi.
Viss, protams, atkarīgs no Tevis - vai Tev tas ir ok.
21.01.2012 23:40 |

Reitings 1242
Man tas nav ok, tāpēc jau esmu gatava kaut uzsprāgt aiz dusmām! Viņš jau pat neizprot, kas tad ir noticies, jo uzskata, ka viss ir normāli, ka tā tam jābūt....
22.01.2012 00:27 |

Reitings 264
Reģ: 18.05.2009
Un kas ir noticis? Kāpēc tu nerunā ar viņu par to? Nav jāsēž un jāgaida, kamēr viņš kaut ko sapratīs, jo viņš nesapratīs. Kā arī negaidi uz kaut kādiem debesu brīnumiem, ja tev nepatīk - saki, ja nevari, tad sēdi savā sulā, uzsprāgsti un tad redzēsi, ka viņš tevi pamet. Easy.
22.01.2012 00:50 |

10 gadi
Reitings 886
Reģ: 10.11.2011
Visiem draugi nu gan nav pirmaa vietaa, piemeeram maneejam 1. Vietaa ir darbs/ nauda.
22.01.2012 00:54 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!