Sveikas,mīļās dāmas, sestdienas vakarā!
Pirmo reizi gada laikā to pavadu vienatnē, tad nu pastāstīšu kāpēc...
Man ir superīgs puisis, izskatīgs, sportisks, draudzīgs, dzīvespriecīgs, dāsns utt. Bet ir viens bet - pēc maniem novērojumie, draugi viņam ir pirmajā vietā. :-(
Mēs dzīvojam katrs savā pilsētā, aptuveni 50km attālumā, taču puisis strādā rīgā, visu nedēļu pavada tur, tad nu sanāk satikties tikai nedēļas nogalēs. Parasti sanāk viņa pilsētā, jo viņam ir spēles sestdienās. Es 5dienās pie viņa esmu ātrāk, nekā viņš pats ir pārradies no rīgas...taču kā viņš ienāk mājās tā ir karstais telefons, visu laiku zvana, nāk sms. Pēc kurām seko teksts: "Taisies mēs braucam tur un tur", vai arī "nu mēs gribam iedzert, stūrēsi?" Protams viss ir jauki un labi, taču nešoreiz...es īsti labi nejutos, biju pārstrādājusies pie datora, speciāli visus darbus paveicu, kamēr viņš nav, lai visa uzmanība būtu tikai viņam. Tad nu jā, šoreiz atteicos iet ārā, pagāja kāda stunda viņš neliekas ne zinis, nedz ko es daru, nedz uz sms atbild. Tad nu izdomaju nakti braukt mājās, uz savām mājām...un aizbraucu. Tagad ir milzīgs skandāls, jo redz es esmu vainīga, nesēdēju mājās pie viņa un negaidīju kungu pārrodamies.
Ko es vēlos no jums....varbūt kādai ir līdzīga pieredze bijusi, un noteikti ir. Pastāstiet kā nonācāt pie kompromisa, kā guvāt viņa uzmanību... Varbūt varat ieteikt kā man rīkoties.
Esmu sašutusi, iespējams daļēji mana vaina, bet cik tad ilgi var paciest, vai tiešām draugi nesaprot, ka mēs neesam redzējušies nedēļu un vēlamies būt divatā, vai arī tikai es to vēlos :-/