jā, tieši to es šobrīd gribētu izdarīt (t)
pēdējā laikā, nu, kādu mēnesi vismaz, katru/katro otro nakti rādās ļoti sižetiski, "smagi" sapņi. tie reālistiskie, kuros vienmēr satieku kādu pazīstamu cilvēku (visdažādākos, kuriem saistība nekāda - gan no pagātnes, gan tagadnes, gan tos, kas patīk, gan tos, ko neciešu u.t.t.), vienmēr kaut kas notiek - arī dažādas, nesaistītas lietas. vienu nakti mani kāds pagātnes paziņa grib noslepkavot, citu nakti es ceļoju ar brāli vai cīnos ar kaimiņu suni. līdz tam vien pa retam rādījās tādi sapņi, kurus var labi atcerēties, kuri ir riktīgi saistoši, tomēr tagad tieši no tiem vienmēr naktīs mostos un izgulēties ir ļoti grūti.
īsti nezinu, kas tam par iemeslu. pirms gulētiešanas neēdu, arī nekas krasi dzīvē nav mainījies. pietam - sapņiem nav nekāda vienojoša elementa. tie vienkārši pēkšņi sākuši nenormālos daudzumos rādīties.
grūti izskaidrot to manu "problēmu", bet varbūt kāda var padalīties - ir kādas metodes, kā tikt vaļā no sapņiem? (t) kāds var būt iemesls tam, ka mans prāts pēkšņi naktīs tā sācis darboties?
izklausās smieklīgi, zinu, bet tas jau sāk palikt mokoši... :-/