Bandita, es nedaudz uztraucos par tevi taapeec atradu sho, iesaku pirms guleetieshanas paskatiities, tad riit uzraksti forumaa kaa juuties ;) tam vajadzeetu paliidzeet...
http://xhamster.com/movies/1002382/brandy_blair_02.html
tu juuties aizvainota? :'-(
man padodas uzklausiit cilveekus gruutajos briizos, tu vari man rakstiit droshi uz [email protected], es zinu, ka tev ir ko teikt
nē, nejūtos aizvainota un ja man piemaksātu, es tad tiešām labāk uzreju kādai šeit vai skaļi nokomentēju okartes "talantus", nevis tērēju laiku un sūtu tev ēpastu.
:D :D :D
KleopatraXXL - Tu uzvedies kā mazs bērns!
Ja nespēj pieņemt kritiku neraksti publiskā telpā.
Un 69 vidukļa apkārtmērs nav nemaz tik mazs!
Un Bandita - dažbrīd ļoti kaitinoša, bet no otras puses - vienmēr ieturēta savās atbildēs un tas , ka viņa nelej rozā sīrupu te daudzas laikam ļoti nokaitina!
Meitenes atslābstiet, te ir forums kur katrs var brīvi izteikties!
manupraat, te nav runa par rozaa vai zilu siirupu, bet gan par to, ja tev nav ko teikt - klusee. cilveeki ir dazaadi un katram ir savi tarakaani galvaa. kaapeec nevareetu buut viss gauzaam vienkaarshi - ej tajaa diskusijaa, kuraa tev ir ko teikt, no savas dziives pieredzes, ja nav ko teikt - nelien un klusee, punkts.
nē,nē, pirms laiciņa viņa lielijās par lēkšanu ar izpletni un ceļojumu uz Taizemi, vai kā tml., it kā tas būtu kaut kas oh wow, un ka šī foruma dalībniecēm tādas lietas neinteresējot, jo visiem svarīgāks ir sex un tml.
vienkārši es nesaprotu, kāpēc tad viņa tērē savu laiku un nāk šeit, kur apgrozās, viņasprāt, pabiras. būtu loģiski, ja viņa turētos kopā ar "sava ranga" cilvēkiem.