Atkal par to,ko "laizam kosmosa"!

Reitings 16208
Reģ: 01.02.2010

Vispirms jaatvainojas,ka nespeju rakstit ar garumzimem ,pareizi uttEs nespeju normali izteikt domu ari tad,ja visu laiku jakoncentrejas uz tiem diviem "a"vai"u"utt!Ludzu nemiet par labu tekstu,kads ir! :-P

Vakar es beidzot sanemu IPad2,kuru velos sutit uz Latviju.Biju tik prieciga! (l)Virs vel noteica,ka noteikti vajag izsainot ara no kastites,jo tad var uzradit ,ka lietotu ...!Butu otra puse jamaksa mazaka muita!

Izsainojot ara vadu ar kontaktu,viram izkrita kontakts no rokam un uzkrita uz Ipad stikla virsmas...ieplisa stikls! :-O

Es atceros vel loti skaidri,ka mes abi teicam-neizskatas pec lietota-tik "svaigs viss"!

Man pilnigi elpa aizravas-es nespeju pat taja bridi neko pateikt- sapeja tik loti...!Vira seja palika pilnigi bala-vins mierigi noteica-tagad tiesam ir lietots! (t)

Vienigais mierinajums visa ir tas,ka ieplisums ir pasa sturiti un viss darbojas,bet nav vairs tas! (t)

Es jau esmu runajusi par so temu,ka loti jauzmanas ,ko mes sakam,daram -ka virzamies uz merki ,kuru velamies sasniegt!

Vai jus domajiet ,ka ta vienmer ir tikai tada sagadisanas,vai tomer mus "kads uzklausa"?

20.01.2012 20:36 |

Reitings 16208
Karinjo-loti piekritu ,par to lielas laimes sajutas stastisanu visiem...!Piekritu ari par to iespringsanu... (t).
Atkal piemers no realas dzives...Uzzinajam ,ka ipasumam ir pircejs!Es braucu uz darbu un pilnigi staroju , zinaju jau kadas akmens flizes pirksu ,ka mainisu maju,ka mainisu interjeru uttVisu redzeju,viss likas tik dzivs,tads pilnigi reals-biju visa taja ieksa...!Darba jau pateicu,ka nestradasu vairs tik daudz utt
Laime ilga vel paris dienas...laikam tiesam izstastiju visiem,kam vien vareju to kolosalo sajutu! (l)
Nakosais ,ko zinaju-pircejs bija pardomajis...To sajutu tomer es vienmer atceros...to loti lielo prieku (l) !Neatkapjos no ceribas! :-)
Runajot par energijam-es loti ticu energijas vampiriem...! |-)
21.01.2012 03:48 |

Reitings 668
Reģ: 17.06.2009
bodybildingeri (l)
un hokejisti :D
21.01.2012 03:52 |

10 gadi
Reitings 3987
Reģ: 02.02.2011
Karinjo, piekrītu. Man arī ļoti bieži tīri no tā stresa, ka mani sabaida vai pati sevi sabaidu ar sliktu rezultātu, sanāk visādi lielāki un mazāki Fail. :-P
Bet citādā ziņā piekrītu arī par to, ka labais tomēr piesaista labo, lai vai ar kādiem mehānismiem tas notiek.
21.01.2012 03:52 |

Reitings 668
Reģ: 17.06.2009
ha ha... ne tā diskusija :D tā aizdomājos par foršiem džekiem, ka nepamanīju, ko lasu...

sorry :-P
21.01.2012 03:53 |

10 gadi
Reitings 3987
Reģ: 02.02.2011
:D Vinipuh, haha, bet piestāv arī šai diskusijai :D
21.01.2012 03:55 |

Reitings 12651
Reģ: 29.01.2009
mmmhm, noteikti piekrītu karinjo par tām laimēm un nestāstīšanu. Tāpēc cenšos pēc iespējas mazāk "priecāties apkārt", tas, cik labi tas izdodas, jau gan ir cits jautājums (s) :-D
21.01.2012 03:59 |

Reitings 16208
Vini Puh-es tiesi vel iedomajos,ka tu "energijai" prasi sos viriesus! (l) (l)
21.01.2012 04:20 |

Reitings 16208
Cruel-tavaa prieksaa cepure nost :-) !Tiesaam es rakstu sausmiigi...kapec es vaarda "laizam"vietaa nevareeju rakstiit ,piemeram, "suutam"?!Mani pasu kaitina,kur nu veel citus! :-D
Es atcereejos veel vienu gadiijumu no dziives!Es adiju parasti ,seezot uz divaana!Netalu no manis bija puku galds!Es vareeju adiit stundaam -nepakustoties!Vienu dienu es iedomaajos-cik kolosaali butu adiit tada vieta,kur butu daudz augu apkaart!Es tagad esmu tadaa vietaa-skatos aaraa -viss vienos zalumos! (l) Un veel liist lietus-tagad 9pm! :-)
21.01.2012 10:07 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits