tad vienkārši tev neder tieši tās firmas lēcas, jo katram jau acis savādākas un savādāk reaģē, man ar tā ir bijis nomainīju firmu un ir ok ,1 mēn. paredzētās lēcas lietoju par 3 mēn. (s) un nav ne vainas, bet tas kas bija pirms tam labi ja mēnesi spēju nēsāt ;)
Jā,laikam tad tiešām tā būs,ka acīm nepatīk.Lai gan sākumā lietoju un viss bija baigi feini.
Citreiz arī ir tā,ka lietoju brilles,arī tad citreiz acis pamiglojas,bet ar lēcām ir daudz daudz trakāk...
Es tīrot, viņas paberzēju ar īkšķa un rādītājpirksta mīkstumiņiem, tad viss ir ok. :)Smuki notīrītas un nekas neduļķojas:)
Varbūt Tev nepieciešams lietot kādus mitrinošos pilienus? actiņa komfortablāk jutīsies :)
Par pilieniem arī biju iedomājusies.Citreiz izlīdzos un papilinu tīrīšanas šķidrumu,nezinu,cik tas labi vai nav.
Notīrīšu arī tās kārtīgāk,jo pēdējās dienas ļoooti traki miglojas,pat istabā viss liekas tāds ar migliņu (s)
man tieši tas pats. un ļoti kaitina aci. Bet to firmu es nēsāju jau gadiem ilgi, regulāri atjaunoju recepti stiprumam, nelīdz ne pilināšana, ne kas. beigās brilles nopirku :D