Nezinu kaa paarvareeshu bet mums abiem laikam ka buus jaashkiras. Abi viens otru miilam, vismaz es vinju loti, loti. Viss bij jauki, skaisti, jaa bij mazi striidinji bet viss taa peekshnji notika. Nezinu kaa lai sanjemaas, man te neviena nav ar ko parunaat, jo neesmu latvijaa. Vispaar mana dziive ir skola- maajas. Vistrakaakais ka es dziivoju vinja maajaa, aaraa vinjsh mani nesviezh, vinjsh dziivo citaa maaja. Bet es zinu ka es nespeeshu te dziivot , jo man viss atgaadinaas vinju un vinjsh taapat paraadiisies shajaa maajaa savaakat veestules u.tt.. ( shii maaja ir uz renti) Vistrakkaakais ir tas ka mana mamma arii tiiri labi ir te iekaartojusies un vinja te dziivo kopaa ar savu dziivesbiedru. Es ar saveejo kopaa biju kaut kur ap 3 gadiem. Nezinu ko dariit, kur iet, es nestraadaaju. Maacos londonaa..naudas nav, darba nav, draugu te ar nav.. Nezinu ko lai dara...taa saap sirds.. Tagad skatos darba piedaavaajumus, bet kaa lai apvienoju ar skolu ja man jaamaacaas no 9-17 katru dienu. Pamest maaciibas? Tas buutu vispaar traki. Vieniigaa iespeeja tad pa naktiim, bet es zinu ka es nepavilkshu :( mammai arii negribas visu uzgruust virsuu... Vnk pashlaik ir taada nezinja un tukshus sirdii. :(