sveikas, dāmas!
kādu laiku te nebiju piekāpusi, visādi darbi iz dzīves sakrājušies bija
patiess prieks, ka kādai arī noderēja šis atradums! :)
runājot par rezultātiem...
šodien, kā reiz, trīs mēneši pagājuši! pat nebiju ievērojusi
pirmo mēnesi vingroju strikti pēc noteikumiem, pēc dotajiem video, ar doto treniņprogrammu.
sākumā gāja traki grūti, bija grūti sevi piespiest kaut ko darīt, dienās, kad visas maliņas sāpēja, likās, ka vairs pie tā vispār neatgriezīšos - vieglāk taču ir gulēt un neko nedarīt!
bet tad saņēmos, uztaisīju sev acīmredzamu kalendāru ar laika atskaiti līdz vasarai un uzstādīju - vajag darīt!
rezultāti ir tiešām kolosāli! tagad esmu nedaudz modificējusi treniņprogrammu un pielāgojusi to sev, gan laika, gan nepieciešamības ziņā.
jāatzīst, ka es esmu liela gardēde un tieši pēdējā laikā esmu uzēdusi sev nelielu tauku kārtiņu, ņemot vērā arī to, ka pēdējo nedēļu vispār nebija laika sportot.
tomēr ķermeņa tonuss ir lielisks, arī izturība ir stipri augusi, veselība pati par sevi arī uzlabojusies. agrāk vispār nebiju spējīga noskriet pat pāris metrus bez elsošanas, bet nesen uzsāku arī samērā regulāri skriet un acīmredzami atdzimstu no ziemas miega pavasarī! :)
prieks par visām, kuras ir uzsākušas šo avantūru, jo sevi jāpārvar ir dikti, dikti! bet nu - turās, un viss būs kārtībā!
ir tāds teiciens - brīdī, kad gribi visu pamest, atceries, kāpēc sāki!
tā, ka neaizmirstat par saviem mērķiem, dāmas! :)