Cik ilgi tu paciestu?

Reitings 161
Reģ: 29.01.2009

Sveikas :-) mana situācija ir diezgan sarežģīta. Esmu kopā ar puisi 2gadus un pat vairāk. Pa šiem gadiem ir notikušas trakas lietas. Esmu pacietusi-kluso aizlavīšanos uz klubiem(entās x),flitru ar pāris meitenēm,nemitīgo smēķēšanu(cenšas atmest un nekā),viņa tieksmi uz dzeršanu,sišaanu,kliegšanu,pazemošanu-tādu agresivitādi pret mani. Burtiski aizliedz iet tur kur,kad vēlos. Vienmēr kritika par to,kā ģerbjos,ko saku utt.. Īsumā mugrs.. Esmu kopā,jo sākumā bij viss skaisti labi un tāds brakš un viss-cits cilvēks. Jau apnicis,gribas bēgt un kliegt. Bet ciešos. Arī tas,tā kā žēl atstās vienu-nemācēs to un to.. Bailes,ja nebūsim kopā,tāpat bendēs manu dzīvi.. Un trakākais,ka man ir tikai vēl 22.gadi :-( :'-( Nevaru saņemties un aiziet.. :-(

17.01.2012 20:47 |

Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
skolu pamest te viena iesaka-to nu gan ne!!!!!!!
18.01.2012 19:00 |

Reitings 336
es paciestu lidz bridim, kad milestiba pret sevi njemtu virsroku par milestibu pret sho puisi.
No personiskas pieredzes, shadas attiecibas pacietu 6 meneshus. Patiesiba nebija tik traki , kaa tava gadijuma, bet ari kaitinaja, ka nespeja atmest smekesanu, ka nespeja nedzert, vardu sakot sapratu, ka vinsh nemainisies.
Tas bija labs lemums, tagad esmu kopa ar virieti, kur viss ir ideali. Novelu ari tev pienemt pareizo lemumu un izveleties sevis cienosas attiecibas
18.01.2012 19:21 |

Reitings 161
Vēlējos piebilst to,ka es nemācos(beidzu tik vidējo izglītību ar profesiju-tālāk nav bijusi iespēja mācīties-finansiāli iemeslu dēļ),bet gan strādāju :-)
18.01.2012 20:32 |

Reitings 657
bet ziniet laikam jau tiešām nav nemaz tik viegli pamest

man iepriekšejās attiecības ari bija sakumaa super, velaak vis riebās, draugs pats pret mani izturējās nekā, kliedza , teica lai dodos uz psiheni, nu visaadi.

BET PAMETU TIKAI TAD KAD IEPAZINU JAUNU!!
tagad esmu kopa ar jauno draugu jau gadu, vis ir savadaaak nepieļauju tās pašas kļūdas.

ja nebūtu iemesla tad varbūt vel aizvien butu kopaa ar veco tikai tapēc ka dod naudu vai vnk lai nebūtu viena.
18.01.2012 20:49 |

10 gadi
Reitings 4365
Reģ: 03.08.2009
es nesaprotu, kā var pieļaut, ka tevi sit un pazemo? Tu sevi vispār nemīli??? (t)
Kāda, tavuprāt, ir nākotne ar tādu vīrieti? Un ko darīt, ja sāks vēl jūsu bērnus sist? PSC vienkārši.
18.01.2012 20:55 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (2)