Late. par Lietuvu nezinu bet par Baltkrieviju gan!vecakas masas viirs kastem saveda alko no Baltkrievijas uz savam kazam :-D Bet izdevigi tas ka 2km atradās Baltkrievija no LV :-D
Jaukum, nu man Baltkrievija nesanāk, bet Lietuva gan. Mēs arī par kāzām domājam, esmu iecerējusi dabūt šampja pudeles, jo gribu taisīt virsū etiķetes. Lai viss nav jāsasteidz, es laicīgi. :D
Late, uz akcijām tepat nevarētu sakrāt labus un lētus alko? :) moš kaut kādās rimi un maximas lietuviešu lapās var redzēt, cik tur uz akcijām maksā un tad apm salīdzināt
Lux, vispār Tev doma laba. Pamēģināšu atrast akcijas bukletus. Pazīstamie stāstīja, ka esot nopirkuši biš pāri latam garšīgus šampjus LT. Ja viņi ražo Alitas šampjus, tad jau varētu būt lēti un viens no tiem Alitām ir garšīgs.
Nu es, kad biju LT pirms pāris gadiem mēs kastēm šampjus sapirkāmies viņu Maximā, bet tas bija pirms Jaunā gada. Nez, vai atmaksātos tērēt degvielu un speciāli braukt pakaļ.
Pačeko, kas notiek bāzēs tepat Rīgā, kaut vai Andrejsalas outletā. Maskavas ielā arī ir kaut kāda alko bāze.