bez make up

Reitings 819
Reģ: 10.01.2010

vai katru dienu liekat make up, es gandrīz katru, bet tikai tušu, uz pasākumiem arī acu zīmuli un lūpu spīdumu :-) Bet zinu daudzas paziņas, kas katru dienu tāaa pārmālējas, vienu vienreiz Rimi satiku bez make up, un goda vārds nepazinu. :-D

Vai uzskatat, ka labi ir tā pāmālēties, man liekas, ka cilvēkam ir kas slēpjams, un viņam pašam neliekas, ka ir simpātisks, ja bez smiņķa pat nevar aiziet uz tuvējo kiosku

17.01.2012 00:52 |

Reitings 15092
Reģ: 29.01.2009
Pārmālēties gan nemēdzu.
Ikdienā, uz darbu ejot, krāsojos vienmēr. Laikam jāuznāk cunami, lai es bez make-up ierastos darbā. :D Bet ar ikdienas make-up es saprotu tikai krāsotas acis un nedaudz pūdera, ja nepieciešams. Tonālos ikdienā nešpaktelēju, jo ar ādu nav nekādu problēmu.
Brīvdienās, ja nav ieplānota ballēšanās, protams, nekrāsojos.
17.01.2012 16:19 |

10 gadi
Reitings 471
Reģ: 13.10.2011
kosmētiku lietoju katru dienu. obligāti pūderis vai tonālais, bez tā iztieku tikai tad, kad esmu tikai mājās, nekur neeju. :D
skropstu tušu lietoju, kad kautkur braucu, uz skolu nu tā.. bet mierīgi var iztikt, ja grib. bet smukāk izskatās ar :) pārējais nav vajadzīgs, ja vienīgi lūpu spīdums.
zinu vienu meiteni, kura neizmanto pilnīgi neko no kosmētikas, un ir ļoooti skaista un dabīga! apskaužu!
18.01.2012 02:45 |

Reitings 1516
Reģ: 01.07.2011
man ļoti patīk kosmētika. viss -- dažādie produkti, uzklāšanas process, rezultāts. regulāri to pērku un nesen arī sāku rakstīt blogu par saistītu tēmu... plānoju iziet kādus make-up kursus :D
ikdienā kosmētiku lietoju, jā. parasti korektoru, pūderi, uzacu vasku un ēnas, melno acu zīmuli vai neitrālas ēnas, skropstu tušu. kad gribu nedaudz sapucēties, uzlieku arī vaigu sārtumu un kādas pamanāmākas ēnas
es dažreiz nevaru sagaidīt, kad būs jāiet laukā no mājām uz ballīti, jo grūti nociesties, kā gribas sākt smuki krāsoties :D tādā ziņā man patīk tas, ka man kosmētikas ir diezgan daudz -- kad gribu, varu izdomāt kādu jaunu kombināciju, tehniku utt. :)
bez kosmētikas varu staigāt, ja vajadzīgs. kad plānots satikt pazīstamus cilvēkus, vienmēr uzkrāsojos, taču aiziet uz veikalu, vienai doties kaut kādā palielākā šopingā, aiziet uz bibliotēku savākt materiālus kādam referātam u.tml. -- nu, tur pēc kosmētikas nav nekādas vajadzības
18.01.2012 03:59 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits