Nu es ar pašlaik esmu apstājusies pie Oliveru un Marselu. hmm :-/ BET, vēl nav zināms, kas būs :-D es tikai sliecos uz to, ka puikiņš.. un arī nav īsti tādi meiteņu vārdiņi, kas patiktu (t)
Man tieši šķiet, ka ir labi Kārlis :) Vajag arī par tiem modernajiem vārdiem piedomāt, kā bērns vēlāk jutīsies, vai viņam pašam patiks. :) Olivers un Marsels tomēr tādi ekstravaganti vārdi, es varbūt vienkārši ar vecmodīgu domāšanu :D
Lai gan man vārds Kārlis nekad nav bijis starp iemīļotajiem vārdiem, bet, izlasot kopā ar uzvārdu, man ļoti patīk, kā izklausās - Kārlis Pimbers. Olivers Pimbers arī šķiet labs, bet Marsels ar šo uzvārdu gan nepatīkami izklausās, manuprāt. :-)
jaa.marsels arii man nepatiik. atskanju deelj.
mums tieshi taada pati probleema pashlaik.
muusu puika ieradiisies peec 4 meeneshiem...vaardinjhs iisti veel nav, mums tieshi vajadzeetu kaut ko kaa marsels vai Yves ,jo teetis ir francuuzis,liidz ar to arii uzvaards franchu, bet draugs pa visu varu grib kaut ko latvisku,kas nu man galiigi neliekas,ka iet kopaa ar uzvaardu...
tad nu mums te ciininjhs iet valjaa :D
Tille - iedomājos vārdu Francisko. :) Vienam modelim ir tāds vārds, kkā ienāca prātā :D pa latvisko tad būs Francis vai Fricis no šī paša vārda atvasinot :D
Selenacom- mm, man vienmēr ir patikuši visi tie Kristeri, Kristiani, Kristapi, BET- mamma pieskandinājusi pilnas ausis, ka tad bērniņam esot KRISTUS liktenis utt. Laikam palieku māņticīga :-D Bet Patriks man arī tīri labi patīk, jāpakonsultējas vakarā ar mīļoto..
Es gan vēl nezinu, ko gaidu, bet intuīcija saka, ka būs dēls, tagad esmu izgājusi visam kalendāram pāris reizes cauri un man ir iepaticies tikai viens vārds, bet es vairs nebrīnos, kāpēc liek tik starptautiskus vārdus tagad, jo es negribētu dēlu saukt par Marģertu vai meitu par Margu, tie vārdi lielākoties kalendārā ir tik debīli, ka man liekas jau normāli, ka es pazīstu kādus 10 Jāņus un tikpat Kristapus :-O
No Tevis nosauktajiem manām ausīm vislabāk patīk savienojums ar vārdu Olivers :-) Kārlis ir OK (man gan pašai tas vārds sajūsmu neizraisa), bet pārējie gan man ne visai :-D
chingiss7, kas tev pret latviešu vārdiem?
Tas nav domāts kā uzbrauciens, vnk nesaprotu, kāpēc jāliek tādi īpatnēji citu zemju vārdi, ja mums pašiem ir daudz ļoti skaistu vārdu! Un pie šī uzvārda piestāv daudzi no viņiem.
Chingiss7, Ītanu un Āronu gan neiesaku. Man kā cilvēkam no malas liekas, ka ļoti jocīgi ar uzvārdu izklausās.
Patriks Pimbers man normāli liekas, jo esmu ievērojusi, ka man lielākoties patīk, kā izklausās, ja vārds un uzvārds sākas ar vienu un to pašu burtu. Skanīgi. Protams, ir arī izņēmumi.