Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Par draugu un radu izmantošanu

 
Reitings 349
Reģ: 29.06.2010

Vai arī jums ir nācies saskarties ar izmantošanu no draugu un radu puses? Protams tas nav ļauni domāts, bet dusma tomēr parāva... Mans draugs ir mūziķis un pēdējos gados viņu vasarās bieži aicina radi un draugi uz kāzām. Tas jau it kā būtu labi, bet ir viens liels bet, patiesībā pat divi. Pirmkārt ja jau pazīstamais, draugi un radi uzskata, ka var nemaksāt vai maksāt kaut ko simbolisku. Bet reāli jau tam draugam tāpat ir jāstrādā ar pilnu atdevi, jātērē savs laika, enerģija un resursi. Un otrkārt visos šādos pasākumos es palieku viena, kamēr pārējās ar saviem puišiem čubinās, dejo u.t.t.

Vai nav tā, ka draugi vienkārsi grib izmantot mūs pa lēto?

Manējais jau arī neprot atteikt, nu kā es tā atteikšu draugiem...

16.01.2012 20:23 |
 
Reitings 1013
Reģ: 27.07.2011
manējo arī tā reizēm izmanto, šis izņem bērnu no dejošanas un palīdz pārvākties, utt, utjp., lai arī degvielu tērē, laiku, utt. Viņš neprot atteikt, es kādreiz arī nepratu, bet sāku, un zini, dzīve kļūst daudz vieglāka.
16.01.2012 20:27 |
 
10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Mans arii taads pats. Nav gan muuzikjis, bet nekad neatteiks kaadam paliidziibu. Dazhreiz arii suudzaas par naudu, bet visiem uzsauc. Nu taads paaraak labs un miiksts vinjsh ir :D Nu vismaz labaak nekaa, ja buutu skopuliigs egoists, kas nevienam nepaliidzeetu. Vareetu tie draugi kaut ko pretii izdariit, bet neviens jau nepiedaavaasies pats, un mans draugs nevienam neko neprasiis. nesaprotu. :D
16.01.2012 20:49 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits