Paceļ garastāvokli :D Cik tad Jūs atļaujaties?:D

Reitings 221
Reģ: 28.11.2011

Cik daudz atļaujaties puiša priekšā? :-D

Es domāju,cik brīvi jūtaties puiša priekāšā :-D

sākot ar staigāšanu bez kosmētikas,neķemmētiem ,nemazgātiem matiem , atraugām , gāzītēm :-D

utt..

16.01.2012 18:31 |

Reitings 2186
Reģ: 12.07.2009
Sammia, iespējams, drusku pārspīlē, taču arī es uzskatu, ka pirst otra cilvēka klātbūtnē nav īpaši sievišķīgi un pieklājīgi.
Arī man ar vēderu problēmu nav, taču bijušajās attiecībās puisim šad tad gadījās, bet viņš atvainojās. Neuzskatu to par kaut ko ārkārtīgi pretīgu, taču regulāri to piekopt nevajadzētu.
Pati arī varu staigāt bez kosmētikas, netīriem matiem. Taču savas higiēnas lietas - skūšanos, tualetes apmeklējumu u.tt. daru vienatnē.
16.01.2012 21:43 |

Reitings 1496
Reģ: 12.09.2009
staigat neķēmmētiem matiem,bez kosmētikas majas trenninbikses kreklina, protams :) Čurāt viņa klātbūtne ari varu, bet purkskinat, NĒ! Es pat klusos, ja tādi dazreiz grib iznakt turu ieksa ar tadu sparu, ka knapi tieku lidz tualetei, lai tur vinus izlaistu ārā :D Bija visi puisi man bijušie tadi,kas attiecibu sakuma baigaja etikete dzivo bet pec tam pirda atraugajas utt, šis tagadejais tā ļoti delikati pret to izturas, ir ta, ka jā, nopirsties, tas ir dabiski un turet iekša nevajag, bet nevajag pirst pie pustdienu galda vai gulta, aizej uz tualeti un tur dari, ko gribi. Bet man pat ir ta, ka es nevaru uz tualeti aiziet''izpirsties" ja zinu, ka viņs var dzirdet! Vienreiz bija ta, ka iegaju vannasistaba un mazgaju zobus un man šausmigi bija saputies veders, domaju, klusam to izdarisu mhm kā tad sanaca tik skaļi, es tur stāveju manliekas 100x nobaleju un nosarku un bija tads kauns iziet ara :D a kā taam kas pirž puiši klātbūtnē puisis uz to reaģē?
16.01.2012 21:52 |

Reitings 2186
Reģ: 12.07.2009
vasaras beerns
Meitenes jau te teica, ka nopiržās, abi pasmejās un dzīvo tālāk.
Cik cilvēki tomēr ir dažādi.
16.01.2012 22:07 |

Reitings 1867
Reģ: 14.07.2011
Jā, cik tomēr cilvēki ir dažādi. :) Es nespēju iedomāties, kam būtu jānotiek, lai es kāda cilvēka klātbūtnē laistu gāzes. Tas laikam ir kaut kas pārāk intīms.
16.01.2012 22:12 |

10 gadi
Reitings 886
Reģ: 10.11.2011
ja tev biezhi gadaas gaazes veederaa tad vislabaakaa metode zin kaada ir, izklausiisies smiekliigi . Panjemt toaletes papiiru un turi klaat piespiestu pie dusha, un laid gaazes toalates papiiraaa. Podaaa nekad to nevajag dariit jo vienmeer buus 2 x skaljaak. :d
16.01.2012 22:18 |

10 gadi
Reitings 9435
Reģ: 06.03.2009
Nepiržu un neatraugājos ne viņa priekšā,ne savu draudzeņu vai vecāku priekšā.Plika arī nestaigāju un savas intīmās lietas(visas skūšanās,MR lietas utt)viņa priekšā nedaru.Manis pēc,lai tāpēc skaitos cacīga.Vienalga.
Es viņa priekšā esmu savākusies.Nevis tāpēc,ka gribētu pozēt kā kkāda ideālā vai vēl kāda,bet tāpēc,ka es vnk esmu tāds cilvēks un viss.Ir lietas,ko es nedaru citu priekšā(vienalga vai tas ir mans draugs,radi vai labākā draudzene)un viss.Citas var darīt kā pašas grib-kaut vai pirst līdz zaļas paliek.Mani tas tāpat nemainīs.
Kas attiecas uz kosmētiku un matiem: mati man vienmēr mazgāti,jo man pašai riebj,kā izskatās,kad mani garie mati ir taukaini.Cita lieta,vai tie mājās vienmēr ir izķemmēti.:D Savukārt,kosmētika-es ikdienā nekrāsojos,tāpēc visi mani redz bez krāšļiem.
16.01.2012 22:38 |

Reitings 713
Reģ: 10.07.2009
nekad neesmu savam puisim blakus laidusi purkšķīšus :D esam kopā 4,5 gadus, bet neko tādu vēljoprojām neatļaujos.. tas nav smuki..
16.01.2012 23:15 |

Reitings 2230
Reģ: 29.01.2009
atļaujos staigāt izspūrušiem matiem, trenuškās un bez kosmētikas. skaļi nemēdzu atraugāties, jo var taču to atraugu izlaist klusu caur degunu, nevis rukšķināt skaļi. arī nepukāju drauga klātbūtnē, jo vnk nevaru- morālais nobloķē. pat gribēdama nevarētu izspiest purkšķi citu klātbūtnē ;D
neesmu mēģinājusi nokārtoties, kad draugs blakus un arī netaisos.
16.01.2012 23:33 |

Reitings 1761
Sevi uzskatu par sievieti, nevis paspuiku, tadel visu, kas saistits ar sevis kopsanu, veicu vienatne. Un man ta pat nav runa par atlausanos vai neatlausanos, bet elementaru pieklajibu pret cilveku, ar kuru kopa dzivoju.
Nekad neesmu netiriem matiem, neskuta vai nekemmeta. Pirmkart jau tadel, ka pati citadi izjutu diskomfortu.Dekorativa kosmetika izskata uzlabosanai man nav nepieciesama.

Taisniba ir manam virietim, kuram pedeja laika amerikanu filmas liekas pretigas tiesi tadel, ka vienmer kadu radu curajam vai pirzam. Ari
sievietes. Jebkuram virietim, kurs ir estets un kurs sievieti idejiska limeni uzskata par kaut ko paraku, tas liekas atbaidosi.
P.S. Es nedomaju gadijumus, kad milotais cilveks ir slims u.tml. , jo viss var gadities un tapec, ka "pee,pee, cik riebigi" neviens prom neskrien, bet ieviest to sadzive ka normu...
16.01.2012 23:59 |

Reitings 1402
Reģ: 17.10.2010
pēc 3 kopā pavadītiem gadiem varbūt kāds 2x ir pasprucis kāds rūciens :D neatļaujos viņa klātbūtnē. Un atraugas man no dabas nenāk skaļas, tāpēc arī tas atkrīt. Puisis gan speciāli neko nelaiž, bet ja gadās, šausmīgi atvainojas un sauc sevi par sivēnu :D kājas viņa klātbūtnē neskuju, papēžus nerīvēju un nagus negriežu. Šim baigi patī ksatīties, kā vīlēju nagus, bet man atkal besī, ka virsū lūr un par to skaņu vēl kaifo :D
tualetes lietas... nu es brīnos par meitenēm, ka pat pa lielam iet vīrieša klātbūtnē. Tas ir tipa tā ka vanna un pods vienā telpā vai durvis vaļā vnk? Es pat mājās viena pati durvis taisu ciet. Savādāk nevaru :D Bet nu par to sammias papīra metodi sasmējos - tā tak var plaukstā kko iepirst :D
17.01.2012 00:03 |

10 gadi
Reitings 4446
Reģ: 02.01.2011
Dorota, tu esi burvīga! (l) tavs pēdējais teikums mani dzen kapā no smiekliem :D
17.01.2012 19:01 |

Reitings 4261
Reģ: 28.04.2011
Šī diskusija man lika atcerēties burkāna diskusiju par piršanu. Oi, toreiz tā varēja smieties! :-D :-D
17.01.2012 19:04 |

Reitings 7
Reģ: 17.01.2012
Pāri ir dažādi, citi neko nesaka, ka meitenes laiž purkšķīšus, skuj kājas viņu klatbūtnē, staigā kailas...u.t.t
Bet zinu vienu, ka mēs meitenes atšķiramies no puišiem, viņi ir sava veida ''cūciņas'', bet ne mēs, un šeit pat nav jālasa ''ētikas etiķete'', lai zinātu, ko vari atļauties citu cilvēku klātbūtnē un ko nē...Katrā meitenē jabūt sava veida noslēpums, bet ja meitene jau parādījusi sevi visu, kur puisim ir interese...Ja staigā pa māju plika, tad nav vairs viņam tāda iekāre tevi tādu redzēt vakara, jo rēdzējis jau pa dienu..kaisle ir, bet ne vairs tāda...
Skūšanās.., tā vispār ir intīma lieta...
Purkšķināšana..tā vispār ir necieņa jebkura cilvēka klātbūtnē...
Protams ir arī ''puisiskas'' attiecības (abi vienādi)
Bet nu uzskatu, ka sievietei jebkura gadījumā japaliek ir izglītotai, kulturālai, elegantai un noslēpumainai :)

p.s......pati atļaujos, neuzkrāsoties, jo maz lietoju kosmētiku ikdienā, matus neizmazgāt(bet arī reti)....
17.01.2012 22:30 |

Reitings 311
Reģ: 01.04.2009
Staigāšana bez kosmētikas tagad skaitās baigā uzdrīkstēšanās? :D
Jūtaties pievilcīgas sava vīrieša klātbūtnē, kad palaižat pretīgu sesku?
17.01.2012 22:33 |

Reitings 937
Reģ: 11.11.2010
"palaižat pretīgu sesku" :D :D :D 5 gadu laikā pāris reizes, laikam, pavisam nejauši sanāca. Jā, toreiz es sarku un bālēju. 100 reizes atvainojos :D :D
17.01.2012 22:41 |

Reitings 257
Reģ: 27.09.2011
Atceros,kad iepazinos ar draugu,nevarēju nekādīgi atļauties,lai viņš mani redz pilnībā neuzkrāsotu un ar netīriem matiem, vienmēr skrēju pielaboju uz sejas šo to. Viņš man kladzināja,ke es bez kosmētikas ļoti labi izskatoties.
Nu jau mums ir 4 gads. Droši nekrāsojos,kas tiesam attiecību sākumā man likās kkas neiespējams,ka staigāšu viņa priekšā bez kosmētikas.
Purkšķus nelaižu un viņš ari ne..Nu ir protams izņēmumi. Bet noteikti neatvainojamies.Pasmejamies un viss.
Atraugājas viņs bieži, jo turēt sevi nav veselīgi un aizbildinās ar frāzi: '" in some contries its a comliment":D
Un pumpas viens otram smaidam, tos melnos punktiņu arī. Viņam patīk man spiest pumpas,ja ir :D
Lielās un mazās darīšanas gan nekārtojam viens otra priekšā:D
17.01.2012 22:49 |

Reitings 257
Reģ: 27.09.2011
Un manuprāt diskusija ir interesanta. Interesanti uzzināt dažādus viedokļus. Un kas tad ja jau tāda līdzīga vai tāda pati diskusija bija 8-) :-D
17.01.2012 22:50 |

10 gadi
Reitings 4946
Reģ: 20.08.2010
Kosmeetika un kjemmeeti vai nekjeemmeeti mati vienalga. Sevis sakopshanu arii veicu viena pati, bet atraugaaties un pirst es nespeeju. atceros pirms apmeeram 2 nedeeljaam guleejaam gultaa, skatiijaamies filmu un man pilniigi un galiigi netiishaam sanaaca palaist negaidiitu purkshkji - taadu skaljo. Abi divi kaadas 5 sekundes neko neteicaam un tad es vinjam bez maz vai uzbljaavu "es nenopirdos!", es pat nezinu kaapeec, biju tik ljoti nokauneejusies, ka gribeeju vainu it kaa uzvelt uz kaadu 3. neeksisteejosho personu :D
17.01.2012 22:54 |

Reitings 8968
nu pirst tocna nee, vel iet kakat man ir gruuti, zin ka smirdees vel un taa :-D :-D :-D :-D
17.01.2012 23:13 |

Reitings 367
Reģ: 21.07.2011
Diskusijās pārmet, kad uzraksta ko rupju, bet pirst un atraugāties, nav rupji, nu tādas dāmas!
17.01.2012 23:19 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits