no LMT uz Biti, bet traucē mazcenas telefons

Reitings 1065
Reģ: 29.01.2009

Labrīt! (burtiskā nozīmē, jo tikai tikko izlīdu no gultas (l) )

Ceru uz atsaucību no Cosmo zinošajām meičām. Tātad - man ir noriebies maksāt nenormālos rēķinus tam LMT un plānoju pāriet uz Biti, bet lieta tāda, ka man ir mazcenas telefons (kurš pilnībā apmaksāts būs februāra mēnesī). Man vecāki, kuri ir mūžīgi mūžos uzticīgi LMT, man saka, ka pat tad, kad telefons būs nomaksāts, uzreiz nākamajā dienā nevarēšu pāriet (bet viņi to droši vien saka tāpēc, lai es nepārietu :D ). Un vēl, lai es pārietu uz Biti, man jāņem līdzi tētis, uz kura vārda ir mans numurs jau no bērnības dienām, vai ne? :D

P.S. Laikam būtu muļķīgi jautāt, vai esat apmierinātas, ka aizgājāt uz Biti, jo cik dzirdu - tad nav nevienas sliktas atsauksmes! :-P Nevaru vien sagaidīt, kad mani rēķini būs vismaz 2x mazāki! :)

15.01.2012 18:33 |

Reitings 235
Reģ: 29.01.2009
Arī man ir gan lmt, gan bites telefoni. Par bites sakariem nevarētu teikt, ka tie ir paši kvalitatīvākie. Lietoju, jo izdevīgi tarifi un dienā norunāju vismaz stundu, taču ļoti bieži gadās, ka sarunas vienkārši pārtrūkst. Ir zvanīts uz biti par to - viņi atbild, ka telefonā vaina - yeah right, vairākos un tikai ar biti. :D
17.01.2012 19:05 |

Reitings 190
Reģ: 06.09.2010
neredzu problēmu, sazinies ar hakeri un aiziet. Pati ieķēru 4 iphone arī ar lmt jau pēc pirmā mēneša pārgāju uz biti
17.01.2012 20:59 |

Reitings 775
Reģ: 27.05.2009
Nu nezinu gan... Es dzīvojos dziļos laukos un arī tur man ir zona Bites tīklā. Arī internetam. Varbūt ne tik ideāla,bet tomēr ir. Pagaidām neesmu saskatījusi nevienu mīnusu Bites piedāvajumā. ;-)
17.01.2012 21:03 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits