Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Kur ir vaina?

 
Reitings 5
Reģ: 23.06.2011

Sveiki, ilgi domāju par to, vai kādam prasīt padomu, bet sirsniņa sāp. (s)

Jau vairāk kā 1.gadu, dzīvoju kopā ar draugu,un diezgan bieži mums ir ļoti daudz strīdu,pārsvarā tie sākas tāpēc,ka viņš mani kontrolē un tas mani uzvelk. Izejot satikties ar draudzenēm man ir jāpasaka kur iešu, ko darīšu, ballēs ar citu dejot nevaru, ieejot kādā inet.adresē man jautā kur eju ko daru, kas man raksta utt. Šodien atkal sastrīdējāmies par sīkumiem. Diezgan svarīgi ir draugi, jo nedēļas nogales tiem laiks ir vienmēr, un brīvdienās sēžu mājās viena. Un kad es pārmetu to, atbilde ir, darbadienās taču esam kopā.Bet tas ir vienīgais ko es viņam pārmetu, taču ar to jau esmu samierinājusies, un vairs nepārmetu, pasēžu mājās viena. Jā esam Ddienās kopā, bet nav tās kopības sajūtas.Nekāda mīļuma no viņa puses tā īsti nekad nav bijis, pašā sākumā, bet ļoti minimāla. Nav tādas maiguma sajūtas, viņš neprot samīļot, nav bijis tāds vakars šajā laikā, kad pie TV skatoties filmu vienkārši samīļo vai apķer.Esmu ļoti pieķērusies viņam, taču šad tad māc doma, ka laikam nekad nesajutīšu to sirds siltumu. Ko man darīt, lai nebūtu jāšķiras? Kā likt pašam saprast ka tomēr vajadzētu abpusēji izrādīt to mīļumu? Vai nav izredžu iemācīt kā izturēties pret meiteni? Kur ir vaina? Jo citādi viss būtu labi, ja būtu maigums, to greizsirdību vel varētu paciest, sakostiem zobiem! (e)

15.01.2012 13:12 |
 
Reitings 2258
Reģ: 29.01.2009
Ko tev darīt, lai nebūtu jāšķiras?
Ciest, sakostiem zobiem, pierādīt pasaulei, ka vari mīlēt un dzīvot kopā ar cilvēku, kurš tevi nemīl. Jo sieviete taču ir lupata, viņas misija dzīvē ir mīlēt un ciest. Tikai nešķiries, lūdzies viņam uzmanību, skrien pakaļ, dari visu kā viņš grib un klausi. Samierinies ar visu. Tāda ir dzīve, nekas labāks tevi negaida.


Piedod, ka skarbi, ja gribi reālu ieteikumu - lasi sievietes, kas mīl par daudz un sāc sevi cienīt.
15.01.2012 14:08 |
 
10 gadi
Reitings 1503
Reģ: 11.03.2010
nekā personīga, bet, kur jūs tādus idiotus izrokat? lai man būtu jāatskaitās par katru sīkumu, ko daru, nu nē, paldies! (e)
pajautā viņam cik ļoti viņš tev uzticas, un tad lai beidz kontrolēt. tas NAV normāli.
varbūt izklausīsies dzīvnieciski, bet, manuprāt, tev viņam būtu jāuzstāda ultimāts, vai nu viņš dara kaut ko lietas labā ar savu atieksmi vai arī tu atradīsi kādu labāku.
15.01.2012 14:15 |
 
Reitings 1013
Reģ: 27.07.2011
Nu, bet pasaki kādā velna pēc attiecībās ir kaut kas jāpacieš sakostiem zobiem ilgtermiņā?

Kāpēc ir jābūt attiecībās, kuras izraisa tik daudz negatīvu emociju diendienā?

Tu vīrieti neizmācīsi un neizmainīsi, cilvēki pa lielam nemainās! Taču, varbūt ir kāds iemesls kāpēc viņš nevēlas tevi samīļot un nevēlas ņemt nedēļas nogalēs līdz ar draugiem tusēt.

Vai esi par to ar viņu parunājusi? Varbūt viņš visu laiku tiek zāģēts, ka viņš dara tā un šitā, ka nesamīļo, ka pārāk daudz ar draugiem runā un tevi atstāj novārtā, nu dajebkas, kas viņu atbaida no tevis.

Piedod, arī man diez gan skarbs viedoklis, bet dažreiz džeki nav tik melni kā viņus mālē, tikai par daudz no viņiem prasam un cenšamies dancināt pēc savas stabules, bet viņš nekad nebūs tāds kā tu esi iedomājusies kādam viņam jābūt un kā viņam ir jārīkojas.
15.01.2012 14:18 |
 
Reitings 272
Reģ: 29.01.2009
izklausaas,ka tu runaaa par vienu no maniem bijushajiem..
uz kaada burta vinjam vaards un uzvaards sakaas? Varbuut tieshaam par to tu runaa.. :-/
katraa zinjaa nekas labs no muusu attieciibaam neiznaaca.. 1,4g kopaa un viss.. es laidos,ko kaajas nes,iztureet to nevareeja.. taadi cilveeki nemainaas!! taa kaa cieni sevi un cieni savu izveeli!!! kam tev dzheku,kas pat uz tualeti iisti aiziet neljauj??
15.01.2012 16:38 |
 
Reitings 485
Reģ: 29.01.2009
Es iesaku diezgan nopietni izvertet savas attiecibas..! Esmu bijusi gan attiecibas,kuras ir greizsirdiba,gan maiguma trukums... manuprat,ar maiguma trukumu ir vieglak sadzivot ka ar greizsirdibu...! cilveki ir dazadi,varbut Tavs virietis ir tads,kuram gruti izradit piekersanos un maigumu.. kaut gan visa ta greizsirdiba un pasam tusesana vienam apkart katru nedelas nogali..neliecina par neko labu! man jau skiet,ja cilveks ir greizsirdigs,tad tur apaksa ir daudz lielakas psihologiskas problemas..
Es nebiju gatava dzivot tadas attiecibas..? Domaju,ka Tu ari nee... gribetu lai tads virietis ir Tavu bernu tevs..?
Mili sevi un nelauj citiem Tevi sapinat! :)
15.01.2012 16:49 |
 
Reitings 7781
Reģ: 12.11.2010
cilveku tak nevar parveidot! kads ir, tads ir.
vaina ir taja, ka jus esiet parak dazadi.
15.01.2012 19:19 |
 
Reitings 5
Reģ: 23.06.2011
Vards sākas ar A :)
Manuprāt tā greizsirdība ir tādēļ, ka iepriekšējās attiecībās meitene pievīla viņu, un tagad viņš negrib lai tas atkārtojas, tāpēc mani ļoti uzmana. Protams ir patīkami ka uztraucas, bet tā kontolēšana tiesam krit uz nerviem. Piemēram šodien mēs pavadījām mierīgu, jauku dienu! Runājot par to vai gribētu sev tādu bērnu tēvu, jā, jo viņam ļoti patīk bērni, un pats arī tādus vēlas. Taču mīļums ir atturīgs... Šodien par to nedaudz parunājos ar viņu, nu redzēs kā būs... Paldies par objektīvajām atbildēm, jādomā vairāk par savu labsajūtu mums pašām! :)
16.01.2012 00:27 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)