minets/atsūkāšana/mutē ņemšana/aiz vaiga bāšana whatever

Reitings 17
Reģ: 25.02.2009

Hello. Man ir problēma jau labu laiciņu. Es vienkārši nevaru saņemties to darīt. Es viņu ļoti ļoti mīlu, viņš mani arī. Nu viss perfekti. Izņemot to!! viņš man tur lejā darās kā traks, bet es vienkārši nevaru!! es pat runāt par to nevaru. tas vienkārši notiek. bet man ir kausn to darīt, es nevaru pat ar rokām, tikai vienu reizi, bet es drīzāk nezinu kad ir pareizais brīdis kad to darīt, un kā to darīt, iespējams kompleksi, bet nezinu no kā :D Nu man tā tiešām ir problēma, jo es es to varu un es gribu, lai viņam lielāks prieciņš.

Lūdzu nekādus stulbos komentārus, es te tomēr izstāstu :(

15.01.2012 04:33 |

Reitings 503
Reģ: 11.05.2011
Man sākumā ar negāja viegli, visvairāk bija bail ka neiekožu vai citādāk ar zobiem nesatraumeeju vinja daargumus :D Tā kā sāku pamatā ar rocinju, ar lūupaam pieskarooties visr citur, augstilbiem, gurniem, vēderam, krūtīm. Kad "kjeeros pie lietas" uzreiz teicu puisim ka man drikst paliidzeet, iedvesmot (metaforaas :D) un vinsh arii piereguleeja, parādija, ka patiktu. Tgd jau like a boss :D katraa zinjaa galvenais runaat, dot maigas noraades kaa un kur, nu taa kkaaa ;)
14.08.2013 23:56 |

Reitings 2429
Reģ: 27.10.2011
Ņemot vērā, ka pāris padomu devējas esmu redzējusi sejā, tad vizualizējot to sūkāšanas taktiku, kādu te nu katra iesaka, man paliek slikti.
15.08.2013 00:00 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Es tā saprotu, ka autori nevis spiež to darīt, bet viņa pati grib, tikai baidās, ka nemācēs. Kā es iemācījos, grūti pateikt, bet zinu, ka ne viena vien ir no filmām mācījusies.
Ir arī speciāli "mācību" video, piemēram šajā visu to procesu var nopētīt kārtīgi, pie kam ir paskaidrojumi klāt: http://www.redtube.com/505024
15.08.2013 00:46 |

Reitings 1853
Reģ: 27.01.2011
bandita, kur tu viņas redzēji?
15.08.2013 01:26 |

Reitings 2829
Reģ: 06.07.2010
haha varbūt šī būtu vieta uzzināt kas interesējis?

Nu man nav vispār nekādas pieredzes šajā jomā. Bet es domāju diez - ja to dara ar roku vai muti to var izdarīt pārāk stipri? vai jo ciešāk jo patīkamāk būs vinam? :D runa neiet par nagiem vai zobiem ,bet stiprumu ar kādu apņem locekli :D
15.08.2013 01:28 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
jautājums studijā - kāpēc krāpj tās ideālās orālā seksa sniedzējas?

Iemesli kraapshanaam un pameshanaam ir visdazaadaakie, bet noteikti neapmierinaatiiba ar seksuaalo dziivi ir starp izplatiitaakajiem attieciibu gandeetaajiem.
15.08.2013 01:48 |

Reitings 1223
Reģ: 23.04.2010
lai katru reizi, kad viņa dara orālo, iedomājas, ka viņa ar lūpām samīļo nevis locekli, bet gan miniatūru sava džeka versiju.

Iedomājies, ka Tu savu puisi ar mēli nolaizi no galvas līdz kājām.. tad atver muti un iestum puisi mutē visā augumā Diezgan brutāli ar to ''puisi-miniatūru'

:D
20.08.2013 13:55 |

Reitings 1073
Reģ: 12.03.2012
nē nu jūs esat interesantas:D:D

Es, piemēram, uzreiz, esot attiecībās, negribu viņam ļaut sev lejā tur darboties, jo neuzticos.. Viņam, protams, arī neko nedaru.. Nu ir stulbi pirmajā seksa reizē jau izmēģināt VISU.

Es zinu, ka tas viss notiks, bet mazliet vēlāk... Tagad man vēl tik ļoti neprasās orālo, bez tam kkā dziļi šaubos, ka viņš mani tāpēc, ka vot es tāda, knapi dažas nedēļas esam kopā un uzreiz nelaižos lejup pie viņa dārgumiem, pametīs.. Tas, protams, būtu interesanti. ;D Un liecinātu par vīrieša inteliģences koeficientu.. Bet piekrītu, ka ilgstošā laika periodā, ja nepieskarās vīrieša mantībai VISPĀR (ne ar roku, ne muti), tad vīrietis gluži vienkārši meklēs citu.. Ja mīl, tad patīkams šķiet viss mīļotajā..
20.08.2013 14:11 |

Reitings 1073
Reģ: 12.03.2012
nu nejau VISS... Bet viņa mantība 100% liekas patīkama;D
20.08.2013 14:11 |

Reitings 416
Reģ: 03.06.2013
Iedomājies, ka Tu savu puisi ar mēli nolaizi no galvas līdz kājām.. tad atver muti un iestum puisi mutē visā augumā Diezgan brutāli ar to ''puisi-miniatūru''

Akd kā es par šito sasmējos. :D
Bet nu ja tā nopietni tad nedari to, ja neesi tam vēl gatava, tev to neviens neuzspiež, gan saņemsies un piekrītu ka pirmajā reizē var to darīt dušā, lēnām ar skūpstiem pa puiša vēderu līdz pat draudziņam un tad jau viss notiksies, galvenais atbrīvojies un viss ies kā smērēts. ;)
21.08.2013 23:18 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits