paprovee Nimesilu - tas tiesa ir uz recepteem, bet loti labi nonem saapes ;) a gruutnieciiba nav iespeejama? es domaaju, ka vnk aarpusdzemdes gruutnieciiba ja ir palaista garaam loti saap un var buut ar loooti slitkaam sekaam, tapeec par to arii vajag padomaat.
Es tādās galējās situācijās iedzeru Ibumetīnu 400, 200 nelīdz.
Iesaku profilaksei dzert Naktssveces eļļu kapsulās un dzert raspodiņu tēju.
Efekts nebūs tūlītējs, bet labvēlīgi to visu ietekmēs gan.
Marasete, nuuu nee, visam jaabuut kaartiibaa,vienmeer izsargaajamies..
es pat briinos,ka man taa,jo parasti jau saap, bet nu nejau tik traki, bet varbuut tas taapeec,ka 1.mr diena...visas aptiekas jau ciet, riit aizieshu uz aptieku.
Vispār briesmīgi atcerēties kā es savulaik mocījos, Mani pat Ibumetins neņēma. Nimesil palīdzēja. Bet pavisam no mokošajām mr tiku vaļā, kad sāku lietot ok.
Es šodien arī pirmo reizi mūžā izjutu nopietnas MR sāpes. Nu tā,ka ne paiet,ne pasēdēt,ne pagulēt. (t) Es ceru,ka rīt tā vairs nesāpēs,jo parasti jau otrā diena ir tā trakākā.
Man tieši tādas pašas sāpes kā Tev, bet nevienas pretsāpju zāles man nepalīdzēja. Ārste man izrakstīja Nimesil, tas tiešām ļoti labi palīdz un par sāpēm var aizmirst, bet ļoti bojā aknas(ja pareizi atceros).Pazīstamā farmaceite bija šokā, kad uzzināja, ka ārste izrakstījusi. Viņa man ieteica dzert no-spa+ kāds pretsāpju līdzekli. Man palīdzēja:) Tagad nimesil dzeru tikai ārkārtīgos gadījumos. :-) Cerams, ka Tev palīdzēs.:)
Vēl es vēderu pamasēju pulksteņa rādītāja virzienā, vai pielieku kaut ko siltu pie vēdera. :)
Es vienmēr dzeru ibumetinu. Sākumā pusi no 400, ja palīdz, tad ok, ja nepalīdz, tad dzeru vēl vienu.
Ginekoloģe ieteica padzert agnucaston. Dzēru trīs mēnešus kā bija teikts, nu, tik stipras sāpes kā tās, kādas man bija pēc kurām nolēmu, ka jāiet pie dakteres vairs nav atkārtojušās, bet sāp tāpat.