Ģērbjas kā padauza, bet ir gudra, uzticīga u.tml?

Reitings 2805
Reģ: 25.07.2011

Mēs ar draugu sākām strīdu uz ielas par to, ka pa ieluu ejošā meitene (īsi svārki, gari zābaki, mežģīņu zeķubikses, daudz kosmētikas būtu ļoti izglītota, uzticīga un visā visumā attiecībām ļoti pozitīvi derīga meitene. Saprotu, ka steoreotipiska domāšana, bet tomēr... Vai jūs uzskatītu, ka pretī nākošā ma*cīgi apģērbusies sieviete ir spējīga izveidot ar jums inteliģentu sarunu un būtu uzticīga attiecībās?

13.01.2012 14:07 |

Reitings 5087
Reģ: 01.03.2009
Nekad neuzskatīšu, ka meitene kas uzvedas, ģērbjas prasti un vulgāri ir INTELIĢENTA, protams viņai pašai tā liekas, kā te vienā komentārā iepriekš, inteliģents cilvēks pirmkārt jau par sevi tā neteiks ´esmu inteliģents´, viņš teiks `es augu, tiecos, mācos` (Es ZINU tikai to, ka nezinu neko (c) ).
Ok, skolā viņai, pieņemsim, 9 vidējais, bet tas nav tas pats kas dzīves gudrība. Lai man piedod, bet tie pārspīlētie teicamnieki lielākoties ir drusku ar putniem, sadzīvē kontaktēties ir diezgan dīvaini.
14.01.2012 02:42 |

Reitings 1791
Reģ: 17.11.2011
Tā vispārināti nevar spriest, jo piemēram tik tiešām kārtīgu , izglītotu, un visādā ziņā labu meiteni var saģērbt piedauzīgās drēbēs...un tad jau tas ir pavisam maldinošs priekšstats...
14.01.2012 03:06 |

Reitings 1550
Reģ: 29.03.2010
Kas kuram šķiet 'maucīgs' izskats. Tos pašus īsos svārkus, mežģīņu zeķubikses (tās arī mēdz būt dažādas) un garos zābakus var dažādi iznest - viena izskatīsies vieglas uzvedības sieviete, otra saglabās savu 'es' arī ar īsiem svārkiem. Man jau pašai liekas, ka meitenes/sievietes, kas ģērbjas pārspīlēti seksīgi, vēlas sev piesaistīt vairāk uzmanības. Uz klubiem daudzas tā ģērbjas, jo vēlas piesaistīt ar seksualitāti, bet var taču izskatīties seksīgi arī neko neatklājot no ķermeņa. Arī kāds katrai pašai uzskats par to seksīgumu - vienai tas būs izskatīties kā 'gaļas veikalā', kādai citai gaumīgi un eleganti izskatīties skaistai. Vispār izskats daudz ko nozīmē. Mēs paši varam liegties, ka izskatam nav nozīmes, bet realitātē ir. Vispār nezinu vai pretī nākošo meiteni uzskatītu par inteliģentu. Ar viņu būtu jāparunā. Tad jau visus džekus uzvalkos arī varētu uzskatīti par inteliģentiem, lai gan daudziem var nākt ārā visai interesanti teksti.
14.01.2012 03:06 |

Reitings 272
Reģ: 29.01.2009
nē,nē,nē... man nešķiet,ka lētas sievietes,kas arī rada par sevi lētu priekšstatu,pat,ja strādā labā amatā utt.,būs inteliģentas.
Par uzticību nemācēšu spriest, bet domāju,ka ja vēlies būt ilgās attiecībās un ja neinteresē neviens cits kā tikai tavs vīrietis,tad neredzu nekādu vajadzību pēc vulgārisma,lētuma utt. ja ir vajadzība pēc tā, varbūt vīrieties nepievērš pietiekami uzmanību???
14.01.2012 03:35 |

Reitings 6324
Reģ: 29.01.2009
Visi nav vienādi.
Zinu vienu pāri, kas nāk no laukiem un abi ir tiešām ļoti inteliģneti cilvēki, arī gudri un prot uzturēt sarunu, ir 3 jauki bērni, rīko un vada labus pasākumus, bet gaume - užas. Sieviete vienmēr ar dziļu dekoltē, lielu grima kārtu, īsiem brunčiem un papēžiem. Vīrietim spīdīgi krekli ar atpogātām pogām, lai spalvas rēgojas. Visi jau pieraduši, ka tā viņi ģērbjas un viss. Nu es viņas situācijā tā nekad neģērbtos.
Savukārt man ir viena kursabiedrene - bārmene Coyotos, ģērbjas vēl trakāk un stulba ar kā zoss, reizēm tie jautājumi no viņas puses liek citiem sarkt.
Un par uzticību var spriest tikai paši cilvēki, jo ne visi krāpj atklāti, visam ciemam redzot.
Man ir dažas pazīstamas inteliģentas meitenes, kuras ar savu izskatu nomāc, jo nu būt par absolūtu pelēko peli arī nav māksla.
Ne velti ir gan stilisti, gan runas skolotāji, gan citi palīgi, kas palīdzētu tiem, kam māte daba nav devusi.
14.01.2012 15:22 |

Reitings 1
Reģ: 06.04.2012
Nevar par cilvēku spriest pēc apģērba. Dzīvoju kopā ar sievieti kurai ir vairākas augstākas izglītības, strādā atbildīgos darbos, ļoti nopietna attieksme pret darbu. Brīvajā laikā ģērbjās ļoti patīkami - īsos svārkos, ļoti garos augstpapēžu zābakos virs celi - var nodomāt daži sazin ko-zinu ka tā arī domājuši, bet mums ir laimīga laulība vairāk kā 20 gadus.
06.04.2012 16:31 |

Reitings 1449
Reģ: 03.07.2011
teikšu godīgi,kad man ir labs noskaņojums es arī varu uzvilkt īsu kleitu,svārciņus un ļooooti smuki saģērbties tā,ka atskatās gan sievietes gan vīrieši, un mēs tā ar draudzeni pusdienojam vai ejam pa veikaliem...bet tas nenozīmē,ka esam m****s..
man patīk labi izskatīties,bet varu iziet no mājas džinsos un čībās,bet ja man skapī ir tās smukās kleitas,augstie papēži,svārki un krekliņi,tad kāpēc man nevilkt?
labāk tagad,nevis ap 40 :)

atzīšos,man patīk,ka atskatās vīrietis,bet tas nenozīmē,ka esmu neuzticīga,iekšēji pasmaidu un eju tālāk. eju ar apziņu,ka esmu skaista,man uzlabojas noskaņojums,bet ne vienu nemainītu pret savu vīrieti (l)
06.04.2012 17:01 |

Reitings 1449
bet miņukus kopā ar tiem garajiem zābakiem nevelku, man nepatīk tie zābaki,kas pāri celim.
06.04.2012 17:02 |

Reitings 1449
man liekas,ka šai diskusijai nebūs jēga,ja mēs pašas nesapratīsim ,vai diskutējam par seksīgi ģērbtu meiteni,kam ir īsi svārki,augsti papēži
vai arī par vulgāri ģērbtu meiteni.

jo ,manuprāt,ir liela atšķirība tam,kas ir seksīgi un,kas vulgāri.
06.04.2012 17:05 |

Reitings 1496
Reģ: 12.09.2009
piekritīšu par to, ka ir starpība starp seksīgi un maucīgi. Bet nepiekritīšu, ka izaicinoši saģērbta meitene ir stulba un neuzticīga. Kā jau te vairums meiteņu minēja, arī man patīk dazreiz uzģērbties tā, ka nu tikai :D (piemēram biežām uz klubu) varu uzvilkt apspīlētu kleitiņu, īsu,mega augstus papēžus, bet, aizejot majas noģērbjos, izguļos un dodos tālāk savās medicīnas studijas gaitās un uz darbu. Un sūdzēties, ka esmu dumja, nu nezinu, man pašai tā neliekas :D cerams citiem arī nē :D
Un uzticība - tas jau ir cits jautājums. :) Bet katra ziņā, man patīk labi izskatīties puisim blakus un šad tad patīkami, ja kāds cits vīrietis pievērs uzmanību :)
06.04.2012 17:37 |

Reitings 918
Reģ: 06.09.2011
Aldis? Man naak smiekli...:p
07.04.2012 22:27 |

Reitings 9169
Reģ: 23.02.2012
veeleeshanaas sanjemt preteejaa dzimuma uzmaniibu neiespaido praata speejas vai uzticiibu. dazreiz sievietes taa staigaa apkaart, jo vinjaam ir daudz kompleksu un vinjas nav paarliecinaatas par sevi un viirieshu pieveerstie skatieni vinjaam uz laiku paaugstina pashapzinju vai arii ilgi nevar atrast princi baltaa zirgaa un taapeec censhaas piesaistiit peec iespeejas vairaak potenciaalos viirieshus ar kliedzoshu apgeerbu.
paziistu sievietes, kuras geerbjaas elegenti, bet kaa atver muti,taa tik glupiibas izveljaas. esmu redzeejusi gramatvedes - peleekaas peles,kuras ir tik lielus ragus salikushas viiram, ka tur paarspeetu pat kazanovas izdariibas un esmu redzeejusi mauciiga paskata cacas, kuras 22 gadu vecumaa ir nevainiigas un dienu iesaak ar politisko un ekonomisko jaunaako zinju lasiishanu. kaarteejie stereotipi.
bet viena lieta ir skaidra - ar mauciigu izskatu lielaako dalju viirieshu uz nopietnaam attieciibaam nepielauziisi.
07.04.2012 22:39 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits