Piekrītu kattram Wasp teiktajam vārdam!
Ja meitenes saka, ka gudrību un uzticību nevar bāzt vienā maisā, man tomēr gribētos piebilst, ka arī gudrība, inteliģence un izglītotība varbūt vienā maisā bāžamas ir, tomēr viens un tas pats tas nav. Daudzas te liek priekšā savas kolēģes utt. kas strādā labos amatos, tātad droši vien ir gudras (vai arī boss ir vīrietis un papēži ir nostrādājuši) taču vai ar viņām var papļāpāt kaut vai par kultūru? Vai viņu valoda nav prasta un pašām intereses šauras?
Es arī minēšu savu paziņu loku, un sievietes, kuras pēc maniem ieskatiem ģērbjas maucīgi tiešām nav tās interesantākās sarunbiedres. Paklačoties par šo un to var, bet tas arī viss. Taču tās sievietes, kuras es uzskatu par inteliģentām, ar kurām runājoties es daudz iegūstu, nekad neizrādīs gaļu. Dažai labai seksualitāte vienkārši sprēgā un vīrieši apkārt līp, bet kājās džinsi un džemperis. Tā luk ir jāmāk, nevis plikus pupus kratīt.
Skolas Ziemassvētku ballē vispār šausmas redzēju. daudzām kleitas tādas, ka apakšējie vaigi pa kleitas malu ārā spraucas un pa augšu pupi veļas pāri. Ne vien draudzenes, bet arī daudzi puiši iesmēja, ka tādām jau nu skaidrs, ka katrs gribētājs klāt tiks.