Evelina - angļu valoda ir jāsaprot, ar to arī pietiks. Nū, ja galīgi ņe bum bum, tikai tad neņems - zinu meiteni, kas vairākus gadus bija nostrādājusi īstajā kazino, taču viņai bija ļoti slikta angļu valoda, līdz ar to nepaņēma. Viņa gan pamācījās pāris nedēļās kaut ko, tad pēc laika pieteicās, un tagad strādā. :)
Par izskatu - strādā visādas meitenes. Galvenās prasības ir kopts izskats - tīra darba forma, tīri nagi, tīri, sakopti mati, tīri pamata prasības. Un vakara grims, lai gan es parasti krāsoju tikai tonālo, pūderi tušu un sarkanu lūpu krāsu, man pietiek :). Galvenais ir atrast savu veidu, kā piesaistīt tos spēlētājus. Es neesmu nekāda skaistule, taču man ir laba angļu valoda un lieliskas komunikācijas spējas, un to arī novērtē. Ir meitenes, kas izskatās kā lelles, taču valodiņa pieklibo, bet viņas ar savu izskatu piesaista. Ir, kas piesaista ar runāšanu (kā es). Ir tādas, kam nav nekā, bet ir pupi. :D Nū, galvenais izskatīties interesantai un ieinteresētai kamerā, tad arī viss ok.